Отговори
# 75
Благодаря,Весс.  Hug Ето това за първата урина не го знаех.Я да потърся инфо...

# 76
Bесс аз бях да.Ама сега така се стекоха обстоятелствата,че тя е по 7ч. вързана на системи и посто няма кой да се грижи за нея.Братовчетка ми и тя милата е сама и нищо не трябва да прави и аз се разкъсвам между двете.Днес малко ме отмениха мъжете им, че и  аз да ви почета малко вас.Както и да е моля се и за двете всичко да е наред.Аз ще ги гледам ........... Praynig Praynig Praynig

# 77
berina браво на теб.много хубаво че не си злопаметна.ти си прави това което ти е на сърцето,пък той онзи на небето си знае работата.скоро ще те дари и тебе с едно сладко ангелче.
аз пък само си ви чета.при мен нищо ново.към 17.01.ще съм от НЕчакащите. Praynigстискайте палци този месец да ми е по-успешен от предните.аз пък ще стискам на вас.
хубава вечер ви желая,милички  bouquet

# 78
То е ясно че всички сме с посинени пръстчета  от стискане  fingerscrossed  hahaha

# 79
berina браво на теб.много хубаво че не си злопаметна.ти си прави това което ти е на сърцето,пък той онзи на небето си знае работата.скоро ще те дари и тебе с едно сладко ангелче.
Peace
берина ти си златна направо  Hug след всичко което ти наговори сега се грижиш за нея, надявам се да оценява това, което правиш за нея и бебето й и да си мери приказките друг път   bouquet
а братовчедка си много да я пазиш, щом е с инвитро, сигурно е голяма радост, успех ви пожелавам  Hug
весс, смей се ти  hahaha, ама с две наведнъж baby_neutral baby_neutral не знам как ще се справям  Joy
ама съм неучтива  Embarassed забравих да кажа Добре дошли на новите момичета  Hug и да не стоите много дълго тук   bouquet

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 17:03 от mackomacko

# 80
Ами златна,но мисля че осъзнава в този момент доста неща и сега разбира кои са и приятели и кои не. Confused
А братовчетката тя също ми е много мила и вообще с удоволствие се грижа за тях.Сега почнах да готвя че, то за три семейства се налага в огромни количества но......... bowuu bowuu bowuuПредложих им аз да дойдат в нас поне до като направят три месеца,че поне да си ми на едно място,ама не щът. Party

# 81
Добър вечер!  bouquet
Лелката си дойде ,но аз ви казах ,че с мъжо проруснахме  Sad какво да се прави ,когато стане -стане!Не мога да се нерва  Hug Сега съм заредена с нови сили ,егергия ,ала бала  Rolling Eyes знаете как е с нови хора ,запознанства  Mr. Green
Както всяка работа и изморителна ,но пак е друго ,разсейвам се от отсъствието на мъжа ми  Mr. Green
По цял ден съм с майка ми и яко ме глези и ще стана прасенце и за Коледа ще ме клъцнат  Joy
Добре дошли на новите,да не се задържите дълго тук   bouquet
thumbalina как си ти и бебо ,боли ли те още?  Thinking
Goldie  кашлицата мина ли? newsm78
Дано на всички Нечакащи да не дойде гадната лелка!
И искам утре като вляза да има +++ тестчета!
berina похвално е това ,което правиш,господ ще те възнагради да знаеш  Naughty

# 82
  • София
Berina, поведението ти е достойно за възхищение!   bouquet
Megan, радвам се да те 'видя'  Grinning Хубаво е, че се разсейваш с работа, но гледайте този месец да не го пропуснете  Naughty  Wink Какво става с гърдата, може би е добре да отидеш на лекар  newsm78
Ние с бебчо вече сме по-добре и не се притесняваме. Боли ме много по-рядко, а и утре в 17.00 най-сетне съм на доктор.
Kerilain, стискам палци да те видя в отчетни другата седмица  Peace

# 83
thumbalina  радвам се за вас миличка  Heart Eyes гърдата не ме боли ..ще чакам да си ходи гадната лелка и ще отида на доктор   Embarassed
Само от мен не зависи пропускането на овуто ,мъжа трябва да си дойде,а тъпата му шефка все не го пуска  #2gunfire

# 84
  • София
Тази шефка не знае ли той каква важна работа има да върши, та не го пуска  Mr. Green
Все пак ще се моля силно този път да стане  newsm17

# 85
шефката му е една дърта овца  Mr. Green от дума на разбира,ама ще види тя някой ден като той й подаде оставка и й каже "ще ставам татко"  Mr. Green

# 86
Добре де, може ли такова нещо - три страници изчетох, и нито един  EFP. Норма няма ли тук за изпълнение, а  Naughty Crossing Arms  Mr. Green

Байче,  welcome. Хубава ти е графиката  Wink, дано да не мериш другия месец fingerscrossed

ТаняН, welcome и дано скоро се преместиш в отчетни.

Берина, наистина си златна  Hug . Дано зълва ти се освести малко и да разбере, че така не се говори  Naughty

Ох, едвам се напъхах в панталона тази сутрин  Sick. Ще ми се да мина на диета, обаче с тези късни часове дето работя  ми е малко трудно Close. Тази сутрин забравих да си измеря температурата и да си взема витамина, изобщо съвсем   ooooh!

# 87
Хей Juturna,
благодаря ти за това, че ме окуражаваш. много си мила. Истината е, че вече наближава 20ч., а на мен все още не ми идва "гостенката". Само дето корем ме боли. Сутринта като се събудя ако не ми е дошло ще отида за кръвен тест. Ще ви разкажа за резултата/ако има такъв/утре.

На всички очакващи резултата като мен всеки момент, пожелавам успех. thumbsup

# 88
здравейте на всички просто минавам да се запиша в темата.успех на всички.

# 89
Здравейте, сладурки. Направо се излагате тази седмица. Какво е това затишие?? Няма активност, няма ++тестчета....Хм
На новите момичета, BAYCHE и TaniaN добре дошли и бързо отишли /в отчетния форум, разбира се /. Да не се стреснете, че ви гоня. Аз в началото като дойдох и много ми беше интересно и странно защо всички ми викаха по-скоро да си отивам и да не се задържам много-много. А аз си виках, брей че негостоприемни тука. Ама на, като не ги слушам още тука си седя.

Общи условия

Активация на акаунт