Лидл 175 - празнично майска

• 67 529
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Ходих днес в 10.00 сутринта за патладжани. Нямаше. Побеснях, щях да правя италианска меландзаня за обяд. Били свършили. На мястото им имаше 3 малки кашончета само. Взех моцарела с купон, френски маслени сладки, намалени на -30%. Купих ги заради кутията. Взех и други дреболии. Магазина отново е разместен, на мястото на щанда Родна стряха имаше 2-3 огромни палета с Фанта. Попитах за лютеница Родна стряха, извадиха ми от склада. Спечелих от скреча това, ако някой го иска, подарявам го.
Скрит текст:

# 346
Здравейте. Отскоро съм фен на Лидъл, предполагам че и преди са пускали уреда за почистване на лице. Гледам сега от 22.05 ще бъде по магазините. Може ли мнение, има ли полза от него, почиства ли лицето? https://www.lidl.bg/p/pogriji-se-za-sebe-si/maxxmee-ured-za-poch … e-na-litse/p83626
А ваната за крака съм я харесала за подарък на мъжа ми. Кажете и за нея, моля? Simple Smile https://www.lidl.bg/p/pogriji-se-za-sebe-si/medisana-masajna-vana-za-kraka/p83628

# 347
  • In transit
Момичета, може ли някоя да сподели сполучлива рецерта за домашен сладолед с машината он лидл.
Заповядай няколко рецепти за домашен сладолед, всичките стават за машината от Лидл. Само я замрази добре купата, преди да я ползваш.

Yovanka, много благодаря за идеята, да ползвам уреда за лице след баня. Грам не ми беше хрумвало досега. Grinning

Мислех след малко да ходя за патладжани, ама май ще прескоча.. Дано утре да има.

# 348
Момичета, може ли някоя да сподели сполучлива рецерта за домашен сладолед с машината он лидл.
Заповядай няколко рецепти за домашен сладолед, всичките стават за машината от Лидл. Само я замрази добре купата, преди да я ползваш.

Yovanka, много благодаря за идеята, да ползвам уреда за лице след баня. Грам не ми беше хрумвало досега. Grinning

Мислех след малко да ходя за патладжани, ама май ще прескоча.. Дано утре да има.

и аз така.
за сладолед аз лично предпочитам с жълтъци, но е повечко врътня.

# 349
  • In transit
О, да с жълтъци ми е любим, класика си е, но като съм в мързелива фаза, карам на по-бързи. Grinning

# 350
  • София
Намирали ли сте чужди касови бележки в профила си в Лидл+?

# 351
Да си си давал QR кода на някого за да ползва купон от твоите?

# 352
  • София
Някой днес в София видя ли изобщо соларните лампички? Дъщеря ми е ходила и в 3-те магазина в Люлин и ги няма. 5-те за 10 лв

# 353
Намирали ли сте чужди касови бележки в профила си в Лидл+?
Веднъж избързах да маркирам картата и съответно в приложението ми се появи касовата бележка на човека преди мен.

# 354
  • София
Да си си давал QR кода на някого за да ползва купон от твоите?
Принципно много пъти, но тук става дума за италианския Лидл+. От него не съм пращал на никой.
Отворих да им видя брошурата за следващата седмица и погледнах и касовите бонове от миналата година - от любопитство да сравня някои цени.
И виждам покупка в Кремона от 9 септември. Не съм бил в Кремона през живота си, а на тази дата съм бил в Словакия 🙃

# 355
Аз за сладоледи и разни кремове, взимам пастьоризирани яйца в картонена кутия. Има отделно жълтъци, отделно белтъци и заедно. Много ми е лесно, няма цапане и мацане, хем мързеливо, хем чисто Smile
В Лидл не продават за съжаление такива, май само белтъци имаше веднъж:

# 356
  • Sofia
Аз бих предпочела да се поизцапам, че иначе се стопява разликата с купешкия сладолед. Simple Smile

# 357
Реших да приключа сагата със сокоизтисквачката и капака, който започна да блокира. В неделя се ядосах и я върнах в магазина за сервиз. И колко са бързи този път - днес ми донесе чисто нова куриера. Дано да изкара повече време, че ми писна с тези сокоизтисквачки по принцип (не само от Лидл).

За уреда за почистване на пори някой питаше - имам абсолютно същия. Доволна съм. Използвам го веднага след баня веднъж седмично за почистване на проблемни зони при мен (носа и брадичката). Другаде не пипам, че имам кожен проблем и е силничък. Иначе има три степени и различни приставки, но май използвам само една, две. Батерията държи много време.

Намерих и безглутенов хляб най-накрая, днес ще ходя и за кокосов йогурт. Онзи ден го напъхах в количката, но в последния момент видях, че има модифицирано нишесте и се спрях, че не бях сигурна дали няма да е пшенично. Рових, рових из немските групи, накрая намерих, че е царевично все пак. Как ги мразя тези диетични ограничения! Но добре, че вече има по-голям избор от безмлечни и безглутенови продукти и в самия Лидл в ПА.

Пак се минах с индийското грозде без семки - никакъв вкус няма това нещо. Вече наистина за последно го взимам Joy Ама много обичам грозде и реших пак да пробвам. Няма повече, освен ако някой не пише, че е хубава партидата.

Някой виждал ли е скоро лаврак в Лидл? Преди сякаш редовно имаше заедно с ципурата зареждане, но нещо или вече не носят или лаврака е изчезнал в нашия клон?

# 358
Някой с мнение за дробилката за клони от днес?

# 359
Купувам аз цветя за вазите вкъщи -  хризантеми, 5 броя. Прибирам се у дома и какво да видя - ами те са по три броя букетите вече Joy Само етикета върху найлона и в магазина е останал на 5бр…на касов бон и реалния продукт си е с 3 стръка. Да знаете, ако някой друг купува от тези букети.

Общи условия

Активация на акаунт