Луксозна козметика за лице

• 897
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте.
Някой ще препоръча ли козметика за лице - кремове, маски и др. , които да са висок и премиум клас (цени над 70-80лв.)
И ако някой е ползвал такива продукти, ще се радвам да сподели за ефекта от тях.
Благодаря!

# 1
  • София
За каква кожа и нужда ви трябват?

# 2
За каква кожа и нужда ви трябват?
За мазна кожа.

# 3
Aз съм с мазна кожа, склонна кум акне. Проблема е, че често след пъпка остава червено петънце, а за тях помага само la roche posay mela b3. Малко е скъпичък серума 70 и няколко лв, но само той ми помага.

# 4
Пробвай това:
https://www.ebay.com/itm/124760292523

Ако не се отваря:
O HUI Clinic Science 3pcs Special Set Anti Aging Cosmetic for Acne Skin K-Beauty

# 5
70-80 лв. не е чак висок клас.
Защо не пробваш дермокозметика от аптека, ще поискаш препоръки и тестери, френските марки са доста добри - Уриаж, Биодерма, Ла Рош позе...

# 6
70-80 лв не е висок клас, а среден. В този ценови клас най-често има продукти на марки като Clarins, Clinique, Caudaliе. Но според мен не си струват да се дава тези пари, защото не са нещо вау. По-добре избери си продукти от корейска козметика - те са около 50-70 лв. Или нещо от аптечни марки: Eucerin, La roshe-posay, Vischy, Derma-e, Uriage, Bioderma.

# 7
Продуктите на Clinique според мен са доста подходящи за мазни кожи, но са по-скъпи от 70-80 лв. за крем.

# 8
Здравейте, някой дали е пробвал козмeтиката на Elizabeth Cosmetics? Пише, че серията им за акне е доста добра, а аз се боря със смесена и акнеична кожа от доста време вече и се чудех дали да не я изпробвам.

Общи условия

Активация на акаунт