Лидл 175 - празнично майска

• 67 883
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Нямам представа докога са годни рибните консерви, по принцип с години, у нас обикновено не стоят толкова дълго и е все тая ¯\_(ツ)_/¯ Но последно като вземах херингата вътре филенцето беше разочароващо мъничко и плуваше в доста сосче.

# 571
Да, аз това им гледам срока на годност, че взимам за вилата повече, където ми стоят от лято за лято, да има да се хапне нещо в бързината, или в слуай на зомби апокалипсис 😉.
Те наистина са много трайни, имам даже до 2027 едни, но все пак е добре да се вижда ясно датата, не да я търси с лупа човек.

# 572
Някой вече да се е сдобил с цели бански? Да покаже снимка

# 573
....как се подаваше сигнал, че нещо ми забива лидл плюс?
От тук

# 574
В студентски също има много кашу, даже е на две места, едното е при ядките, другото е където преди стояха био храните. Също имаше ягодки на 2.99лв/кг

# 575
в 8 часа на Раковки се мотаеше празно кашонче от кашу....как се подаваше сигнал, че нещо ми забива лидл плюс?
В 13ч в същия магазин имаше колкото искаш кашу. Но не беше при промоциите, а където са ядките по принцип. Ягоди също успях да намеря читави, че бабите ровеха и избираха Rolling Eyes

# 576
Една баба при нас даже си донапълни тарелките.

# 577
Една баба при нас даже си донапълни тарелките.

То е на грамаж, та и да си донапълва, ще си ги плати.

# 578
Да, на кг е цената, но да ги чакаш да ровят по тарелките и да си отбират една по една ягодите.....не е работа

# 579
в 8 часа на Раковки се мотаеше празно кашонче от кашу....как се подаваше сигнал, че нещо ми забива лидл плюс?
В 13ч в същия магазин имаше колкото искаш кашу. Но не беше при промоциите, а където са ядките по принцип. Ягоди също успях да намеря читави, че бабите ровеха и избираха Rolling Eyes

точно там беше празното кашонче. както и да е.

# 580
  • София
Да, на кг е цената, но да ги чакаш да ровят по тарелките и да си отбират една по една ягодите.....не е работа

Ще чакаш, като е застанала преди тебе. Ако ти беше първа бабата щеше да те изчака.
Сега като сме баби да мрем ли?  А и ягоди винаги има на 2 места, потърси.
И аз днес в друг магазин трябваше да  чакам една 40 годишна с вид на веган офисен планктон да изрови всички малки пресни картофчета. Разходих се из сектора ПиЗ и открих по-дребни на друго място. Рових, следващите чакаха.

# 581
Ако тя беше първа, щеше да си вземе тарелка като нормален възпитан човек, убедена съм, въпреки че не се познаваме. Не е проблемът в чакането, а в човъркането на опакованите продукти.

# 582
Защо реши лично да приемеш нещата, че и да ми казваш какво да правя?!
Нямаше на две места ягоди. Само на едно, точно срещу входа на магазина. Ако бабите вземат тарелка и се отместят, нямаше да задръстят входа. А се мотаят, защото отбират една по една ягодите, ровят в 5 кашончета за да съберат една тарелка. Това дали е ок?! Не ми отговаряй! Риторичен ми е въпросът!
На всичкото отгоре това се случва в час пик, когато всички офиси са в обедна почивка и хората пазаруват, а бабите по цял ден са свободни

# 583
И в крайна сметка от всичкото това ровене за перфектния домат или перфектната краставица, половината зеленчук не прилича на нищо, всеки като стиска всеки ПиЗ. Местят се каси, изтърват се на земята и се ритат..пълно неуважение към храната. Накрая все едно свине са ровили. Като видя как се рови ми се отщява да си взема, каквото и да е.

# 584
Бабите са винаги такива досадни, ровещи, мачкащи ПиЗ. Блъскат се и се правят на ударени, че и пререждат редовно на касите. След като масово е недоволството към тях, има защо. А и по цял ден са си вкъщи, а младите хора работят и нямат толкова свободно време. Нищо лично към никого, въпреки че сега ще ме качите на куцо магаре Който както иска да го приема.
За да не е спам - да сте срещали машината за сладолед из София и по-големите градове? Изпуснах я миналата седмица, а ми се искаше да взема и да правя здравословен сладолед за малката.

Общи условия

Активация на акаунт