Лидл 175 - празнично майска

• 67 884
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
С похвала !
Последните три месеца Лидл ме бяха изгубили в полза на Билла.
Но днес минах случайно и излязох с три торби, био
банани, мариновани бейби лукчета с купон, намалени зелени маслини буркан, памучна тениска рипс, два броя боди, също памук всичко за нищо пари с отстъпка над 50%.
Гъби, чери домати,кафе, скир различни видове  на много хубави цени и то в неделя следобяд.
Приятна изненада!

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 15:43 от Tony Maria 22

# 556
  • София
Ето от мен една неприятна изненада - мити картофи за 2.50 лв/кг. Според мъжа ми още на база цена са били съмнителни, а според мен качеството винаги трябва да е добро, без значение от цената.

# 557
  • Пловдив
Авокадото от лев е мн.хубаво! Днес рязах и даже ме е яд, че не взех още.

# 558
Най-много копие да си издадат ако трябва толкова да закрепят хартия там. Това си е техен проблем, ти си имаш правото да отидеш само с дигиталната бележка.
Няма да съм ентусиазирана, ако ще се налага да ми взимат телефона и да го носят някъде си, че да разпечатват касовия бон на хартия...При нас обикновено за рекламации ме викат вътре в магазина /до служебния им вход/изход /, та затова се чудя каква ли е процедурата...🙄 Но не ми се търси хартиената бележка, иначе я пазя. За връщане с дигитална бележка досега все ми взимат телефона на касата, докато си отбелязват каквото трябва...
Много се дразня на такива картофи, които отвън изглеждат добре или поне ставали, а отвътре изскача някаква такава изненада...Особено като взимам по малко количество обикновено- случвало се е след почистването на чернилките едва да има за една една порция картофи за детето.

# 559
Ох, Долче, извинявай! Хич не ти бях полезна, не знам защо прочетох да върнеш, а ти искаш рекламация да направиш. Би трябвало с баркода да могат да си извадят дубликат на касовата бележка директно на касата и да си я прикрепят към нещото, което си занесла.
Не пише ли някъде из сайта как става?

# 560
Хоп-Троп, не съм гледала на сайта, но ще разбера на място и ще пиша.😀

# 561
  • София
може ли да споделите мнение за слънцезащитните продукти на марката Cien, гледам от утре ще ги има? Благодаря

# 562
Аз много ги харесвам. То харесването е в усещането за размазване. Спреят ни е любим.

# 563
Онзи ден погледнах и се изненадах, че този месец имам похарчени само 30 кинта в любимия супермаркет, не можах да повярвам Satisfied
може ли да споделите мнение за слънцезащитните продукти на марката Cien, гледам от утре ще ги има? Благодаря
Добри са, ползват се вкъщи от доста време, нямам забележки.

# 564
  • Sofia
И аз съм доволна от тях. Малкия от 9 години е с техния 50ти фактор и нито веднъж не е изгорял, а е нон стоп в морето или на брега.

# 565
Слънцезащитните им и около мен който ги ползва е доволен. Сестра ми купува някакъв спрей техен от доста години вече.
Имам спомен от обсъждане тук преди време, тогава още пишеха изрично производителя а не само че е произведено за Лидл. Мисля че Гарние пишеше и ги сравняваха съфорумките с тяхна серия че само по цена се различавали.
Макар че то няма гаранция, кой знае дали още те им ги правят и дали продуктите са със същите състави... Като гледам колко други неща изпоразвалиха.

# 566
Снощи в ЛИДЛ имаше почти всичко от новата брошура, явно ги зареждат по-рано. Та си взех някои неща.

Взех и от Филе от херинга В доматен сос 3 бр, и нещо не успях да се ориентирам в срока на годност върху кутията, защото имаше два печата - един върху капака и един отстрани.
На единия пише 2203 3501, а на другия пише L5021031.

Та се чудя дали срока на годност е 02/10/2031, или март 2022, или януари 2035 😱

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 08:40 от bukvalno-az

# 567
в 8 часа на Раковки се мотаеше празно кашонче от кашу....как се подаваше сигнал, че нещо ми забива лидл плюс?

# 568
Снощи в ЛИДЛ имаше почти всичко от новата брошура, явно ги зареждат по-рано. Та си взех някои неща.

Взех и от Филе от херинга В доматен сос 3 бр, и нещо не успях да се ориентирам в срока на годност върху кутията, защото имаше два печата - един върху капака и един отстрани.
На единия пише 2203 3501, а на другия пише L5021031.

Та се чудя дали срока на годност е 02/10/2031, или март 2022, или януари 2035 😱
Скрит текст:

Според мен е произведено 2022/03 и е годно до 2025/01.

# 569
в 8 часа на Раковки се мотаеше празно кашонче от кашу....как се подаваше сигнал, че нещо ми забива лидл плюс?

Аз сега взех кашу от Мл2. Имаше огромен кашон. Сигурно над 200 опаковки имаше. Преливаше направо.

Общи условия

Активация на акаунт