Лидл 175 - празнично майска

• 67 464
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Подарен подарявам, вчера го активирах.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 11:17 от Малечка90

# 166
От 21.04 до вчера кафе 3в1 на Беларом е поскъпнало с 20ст. (2,49 за опаковка 10бр на 2,69).

# 167
  • На края на вселената!
Подарявам скреч купон за Напитка с кафе
Скрит текст:

# 168
  • София
Здравейте !

Търся от сивите лидълски шалтета за спалня ( 2,5/ 2, 6 ) , които имаше преди няколко седмици в Лидл !
На телефона ми казаха , че няма никъде , но ако някой намери от намалените ( тях ги нямало в системата ) , много ще съм благодарна да ми даде инфо къде е !
Благодаря много !

п.с. аз си взех едно , но ми  трябва още едно същото ! Тогава си мислих да си взема 2 , но реших , че ще има , тук при нас в центъра никой не ги купуваше и имаше доволно !

# 169
Аз и преди съм писала, на  нас малкото тирамису (по две в опаковка) много ни харесва. 

точно него имам предвид - въобще не ни хареса, вкл. и на щерката, която много обича сладко.
та по вкус и цвят....нормално.
дано има бурата днес, това вече ни кефи Wink

# 170
Подарявам ( купонът за избрани продукти на Crownfield е даден)+всички седмични
Скрит текст:
Кроасаните от скреча са до 14.05(неделя)

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 15:56 от lenak

# 171
Подарявам:
Скрит текст:

# 172
  • София
Здравейте !

Търся от сивите лидълски шалтета за спалня ( 2,5/ 2, 6 ) , които имаше преди няколко седмици в Лидл !
На телефона ми казаха , че няма никъде , но ако някой намери от намалените ( тях ги нямало в системата ) , много ще съм благодарна да ми даде инфо къде е !
Благодаря много !

п.с. аз си взех едно , но ми  трябва още едно същото ! Тогава си мислих да си взема 2 , но реших , че ще има , тук при нас в центъра никой не ги купуваше и имаше доволно !

Вчера имаше в София, Младост 3. Бяха при старите неща - най-отзад. Не обърнах внимание дали са намалени и какъв размер е (ако е имало размери въобще). Пипнах го и го загледах само.

# 173
  • Somewhere far away
каква е редовната цена на розето родна стряха- опуснах промоцията и много ме е яд!

# 174
  • In transit
Жената, бурата има и в ПА от известно време. При моцарелите стои.

Аз вчера си заредих салам качаторе и контадино с фенел. От кашкавалите монтазио и проволоне.

# 175
  • София
PUPSY , мнооооого благодаря , знаех си , че тук сме сила Simple Smile , ще отида довечера !

# 176
  • до най-прекрасния мъж
Някой купи ли метеостанцията? Нашата нещо не иска да хване радиосигнала от Франкфурт. От вчера я мъчим и нищо. Днес сутринта показваше, че навън е 23 градуса и 20 % влажност, а беше по външен датчик 15 градуса и 77 % важност. Смених канала, по който обменят данни двете тела и уж сега показва вярно. Обаче, радиосигнал няма и това е. Прогнозата за времето е Идеално за грил и слънчево, а навън вали...Да я връщам ли или има някаква тънкост?

# 177
Едното мляко, което съм взела, е с изтекъл срок. Изхвърлих хартиената касова бележка. Ще го приемат ли с електронната от лидл+ или ще ми се правят на интересни?

Извинявам се, ако е коментирано, в движение съм и не мога да открия отговор в момента.

Благодаря.

# 178
  • Sofia
Едното мляко, което съм взела, е с изтекъл срок. Изхвърлих хартиената касова бележка. Ще го приемат ли с електронната от лидл+ или ще ми се правят на интересни?
Ами нали си е бележка, та даже за нехранителни  има по голям срок с нея.

# 179
  • Асеновград
Някой купи ли метеостанцията? Нашата нещо не иска да хване радиосигнала от Франкфурт. От вчера я мъчим и нищо. Днес сутринта показваше, че навън е 23 градуса и 20 % влажност, а беше по външен датчик 15 градуса и 77 % важност. Смених канала, по който обменят данни двете тела и уж сега показва вярно. Обаче, радиосигнал няма и това е. Прогнозата за времето е Идеално за грил и слънчево, а навън вали...Да я връщам ли или има някаква тънкост?
Аз имах драма с един стенен часовник за баня , дето не искаше да хваща сигнал. Как ли не го мъчих и не става. Смениха го, същата работа. Преместихме го в друго жилища и там така.

Общи условия

Активация на акаунт