Лидл 175 - празнично майска

• 67 482
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Благодаря, Долче, и при мен няма място във фризера, та ми отпада сладоледената машина.

# 226
  • София
Някой пробва ли ги? И кой вид?

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 18:17 от Starrydream

# 227
  • София
Скрит текст:
Имаше такива италиански, много хубави, бяха 500 гр. на намалената цена и отдавна изчезнаха.
Бяха опаковани вътре по 5 или 10, не помня вече.

# 228

Днес взех от кокосовите сладки. Много ни харесаха. Една идея по-сладки са за вкуса ми, но са хубави. И кокоса доста се усеща.

# 229
Кокосовите сладки са разкошни за моя вкус. Има два вида, аз харесвам тези с дупката. И другите не са лоши. Но наистина са много сладки. Накъртват яко. Състав не комнетирам.

# 230
  • shumen
И аз ги харесах,но на детето му бяха много сладки и не ги хареса.

# 231
Привлякоха ми вниманието конфитюр от дюли и сладолед с банан и киви. Ще ходя да ги търся в понеделник. Другото ще си го спестя. Скаморцата е поскъпнала безобразно, преди две години я купувах за 3.99 лв.

# 232
От Румъния ми донесоха ябълково пюре в кофичка (като кофичките от плодово мляко).
В нашите Лидъли имаше преди такива нали или се бъркам?
Защото е ужасно вкусно, но не съм виждала напоследък да се продават тук някъде..
  А при тях имало минус 30% на пекарната след 19ч, но се активира купон в приложението - многократен.
При нас май в Била има само тази практика - минус 30% след 20 ч на пекарната.

# 233
  • София
И тук( може би не всички филиали ) след около 20 часа има намаление на пекарната. Има и неща понякога с над 70%, други пък с никакво.
Ябълковият мус сякаш беше в стъклени буркани тук. И много евтин. Но не помня да е бил особено търсен и не знам има ли го още.

# 234
В буркани беше

# 235
В буркани беше ябълковото пюре (даже имам неотваряно бурканче в хладилника😁), май стоеше при био или бебешките неща...🤔
Същото ябълково пюре в буркани го има и сега в Кауфланд (но мисля, че бурканите са по-големи).🙂 При нас е в началото на магазина, при компотите и плодовите консерви.

# 236
Машината за сладолед я харесвам как работи, но признавам - с фризера и ние не се разбрахме и така сладоледената машина стана един уред, който отлежава в кашон. Трябва да знам, че ще искам да правя сладолед на другия ден, да освободя някак място във фризера и да замразя частта, а пък на другия ден все още да имам мерак за сладолед…ъъъ, разбрахте ме…как беше: ”в магазина, магазина, в магазина всичко има…” Sweat Smile

И точно по темата със сладоледа - в последно време много се харесаха у дома малките сладоледи на клечка с бял шоколад и бадем. Иии, тъкмо си викам ще взема една кутия направо, автоматично смятам, че ще имам и две участия за томболата…прибирам се и се сещам, че кутията е на цена 7.99 и всъщност имам само едно участие Joy Ах тези цени завършващи на .99!

# 237
И точно по темата със сладоледа - в последно време много се харесаха у дома малките сладоледи на клечка с бял шоколад и бадем. Иии, тъкмо си викам ще взема една кутия направо, автоматично смятам, че ще имам и две участия за томболата…прибирам се и се сещам, че кутията е на цена 7.99 и всъщност имам само едно участие Joy Ах тези цени завършващи на .99!
Вземаш "нещото" от купона за 1 стотинка и се получава. Максимум за 20 стотинки има. Може и нещо със цена между 1 и  20 стотинки да се намери, но не във всички филиали.

# 238
  • София
Вземаш "нещото" от купона за 1 стотинка и се получава. Максимум за 20 стотинки има. Може и нещо със цена между 1 и  20 стотинки да се намери, но не във всички филиали.
Не става, трябва да има точно сладолед за 8 лв. за две участия.

# 239
Нали имаше и сладоледи в единични опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт