Лидл 175 - празнично майска

• 67 909
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Чушките Пикильо и на мен са ми любими, но за съжаление в магазина на Лъвов мост имаше само от нарязаните с -20%.
Може и да си въобразявам, обаче целите ми харесват много повече на вкус.

# 481
Втори опит за фагри - успешен. Грабнах последните две! Уж не знам си колко лв килото - а накрая всичко изкупено Joy  Вердикта: става. Няма толкова кости като ципурата, особено ситни нямаше изобщо. Един цял гръбнак и хубави, плътни филета, с много месо. Не е и мазна толкова като ципурата, направо си е по-суха. Ципурата обаче сякаш си ми остава фаворит като комбинация количество кости-вкус-достъпност. Но и тази не е никак лоша. Добавям си я в менюто, като опция за разнообразие от по-традиционните и лесно намиращи се ципура/сьомга/пъстърва/скумрия. Въпрос: предвид това, че ми се видя по-суха, става ли за печене като филе или съвсем ще се изсуши?

# 482
  • shumen
Фагри при нас имаше доста.Взех и аз и я пекох,но не ми хареса.
При нас краставици имаше на 3,49.

# 483
Подарявам
Скрит текст:

# 484
Някой правил ли това кафе на еспресо машина?
При мен не тече 😕😠

# 485
Да питам: минала ли е продажба на бански? Преди две години взех горнище от лидл и много ми допадна. Сравнявам с hm и уайкики като кройка, цената пък съвсем супер.

# 486
Не са пускали бански тази година

# 487
В новата брошура от 29.05. има бански.

# 488
Цитат
А ето и отново приготвената любима рецепта с чушките пикильо
Скрит текст:Покажи
Може ли рецептата,моля?

# 489
Пъстърва взех аз. Фагрито ми се видя скъпо - много глава, кости....трябва да взема поне 1.5 кило и нагоре. А сме капризни на риба - ципура например много не обичаме.
Странно, но нещо не виждам марули напоследък.

# 490
  • София
И вчера късния следобед  нямаше марули.

# 491
# 492
Да дам отново отзив за ленените дрехи - не се свиват при пране. И в сушилнята ги тествах даже. Simple Smile)

# 493
Морковелка предполагам не е подходящо смляно за еспресо машина, виждам знак само за кубинска кафеварка.

# 494
Да дам отново отзив за ленените дрехи - не се свиват при пране. И в сушилнята ги тествах даже. Simple Smile)
Ленените дрехи едно време се свиваха. На всяко пране. От поне десет години вече, ленът не се свива, измислиха му някакъв майсторлък.
Ягодките, които са на кг. са хубави. Скоро не бях вземала, купувах си от пазара, но напоследък все не случвах на сладки. Днес ми хареса цената в лидъл ~ 5 лева/ кг и взех една тарелчица, излезе по- малко от половин кг., опитах една и после ги изядох всичките.

Общи условия

Активация на акаунт