Лидл 175 - празнично майска

• 67 922
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • In transit
Като купувате риба, забелязахте ли дали има от гръцките калмари? И ако има, стават ли?

# 496
  • Sofia
Вчера имаше от калмарите на Лъвов мост. Предния път като вземах  бяха много хубави. Сегашните ще ги готвя довечера.

# 497
Някой ползвал ли е, може ли отзиви?

# 498
# 499
Здравейте. Днес взех кайсии, още не съм ги опитала, пазя ги за децата. Дали са сладки?
Боровинките -0,500 кг са хубави на вкус.
За подарък за майка ми взех от соларните лампи със сурикатите. Уникално сладки са!
За мен един черен пантолон от вискоза за 14,99 лв /май/. Доста дълъг ми идва, макар че съм 164 см. Иначе прохладен , за лятото ще бъде чудесен. Но сега ще трябва да го скъся малко.

# 500
а какви са тези светещи възглавници? чудя се за подарък....

# 501
  • In transit
В нашия филиал, прехваленото фагри беше с доста мътни очи и дребно. Хубавото фагри трябва да е над килограм и с хубав розов цвят. Тези бяха бледи и изстрадали.

Калмарите бяха огромни, едва намерих един пакет с по-нормален размер. Утре ще ги правя и ще видя колко са изчистени, както пишеше.

В новата брошура видях, че морковите на връзка ще са намалени от 2,49 лв, само, че в магазина са на 3,49лв. Пак шмекериите на Лидл да прескочим закона.

# 502
  • Буркина Фасо
В новата брошура видях, че морковите на връзка ще са намалени от 2,49 лв, само, че в магазина са на 3,49лв. Пак шмекериите на Лидл да прескочим закона.
до неделя има време да станат 2.49

# 503
Дами, помагайте с мнение. Интересувам се от специалната селекция на бирата тази седмица - специална британска колекция ейлове и белгийска специална бира. Не пия бира и идея нямам струва ли си. А щерката иска да направи подарък, ей така спонтанно на гаджето, който е любител на бира.

# 504
  • In transit
до неделя има време да станат 2.49
Joy

Polina72, белгийските, които са в пакет по 6 са хубави. Силнички са, но щом е любител на бирата ще ги оцени.

# 505
Мikkey, кои са гръцките калмари?
Връзките моркови не са ли намалени от петък?

# 506
Аз пекох днес фагри във фурна - с лимонов сок, зехтин, сол и черен пипер и в хартия. От витрината избрах най- голямата риба,  15 лв . Много я одобрих. А я опекох не на скара, защото се изля проливен дъжд. Но хубавата риба, както и да я направиш, си е хубава.

# 507
  • софия
Не беше лошо фагрито, но ние обичаме бяла немазна риба. Не е като прясно уловено де. Бяха около 500+ г, нямаше по-големи.  Правих го във фурната в тава с решетка със сол, девисил и масло.

# 508
  • In transit
Мikkey, кои са гръцките калмари?
Връзките моркови не са ли намалени от петък?
В хладилните витрини са, до другите рибни промоции. 15.90лв за кило. Тарелките са около 500-600г.
Да, от другия петък са, но едва ли ще им падне основната цена с левче дотогава. Няколко пъти ги засичам да правят това с цените.

# 509
Ако по-високата цена е от скоро, мисля че нямат право да обявяват намалено от нея, имаше накакво такова ограничение за промоции, мисля. За да няма вдигане точно преди промоцията и там да е фалшиво намаление. Не знам дали го написах достатъчно ясно но моето предположение е това. Морковите съвсем до скоро бяха доста по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт