Лидл 175 - празнично майска

• 67 915
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Ако са на 3,49 примерно от три дни, нямат право да обявят в брошурата тази стара цена, защото не са били на тази цена поне месец . В случая щеше да е незаконно, точно ако бяха обявили 3,49 за предишна цена.

# 511
  • Буркина Фасо
Ако по-високата цена е от скоро, мисля че нямат право да обявяват намалено от нея, имаше накакво такова ограничение за промоции, мисля. За да няма вдигане точно преди промоцията и там да е фалшиво намаление. Не знам дали го написах достатъчно ясно но моето предположение е това. Морковите съвсем до скоро бяха доста по-евтини.
а какво им пречи да кажат, че тази цена е била реална преди 1 год. ?  или пък преди 2 год ???

# 512
Здравейте, искам да ви помоля за мнение за месомелачката ,която е в брошурата другата седмица.

# 513
Ако по-високата цена е от скоро, мисля че нямат право да обявяват намалено от нея, имаше накакво такова ограничение за промоции, мисля. За да няма вдигане точно преди промоцията и там да е фалшиво намаление. Не знам дали го написах достатъчно ясно но моето предположение е това. Морковите съвсем до скоро бяха доста по-евтини.
а какво им пречи да кажат, че тази цена е била реална преди 1 год. ?  или пък преди 2 год ???
На си спомням точно как беше формулирано, май се гледаха последните 30 дни както пише и в горния пост. Но си има ясен критерий де. Покрай кухи намаления по черните петъци вкараха такова изискване, за да не надуват цените ден-два по-рано и да свалят на "промоция" до реална цена.

# 514
Купих кайсии с купон в понеделник. Не са от най- сладките, но са приятни на вкус. На мен и ММ ни харесаха.

# 515
  • shumen
Кайсии купих и се одобриха.От Понеделник ягоди ще има.

# 516
Дами, помагайте с мнение. Интересувам се от специалната селекция на бирата тази седмица - специална британска колекция ейлове и белгийска специална бира. Не пия бира и идея нямам струва ли си. А щерката иска да направи подарък, ей така спонтанно на гаджето, който е любител на бира.

Категорично не!
Но вероятно гаджето е младо и не разбира много от бира, вероятно пие модерните бълвочи, сайдери, ейлове и т.н., та вероятно ще му допаднат.
Ако е ценител, да скочи до биротерапията или Данчо чеха за добро пиво.

# 517
  • Somewhere far away
Белгийската бира е много добра като цяло - но тази цена е много скъпа за това количество.  А аз пия бира и то от много време, но и си правя сметка на парите.

И аз да попитам -  взех си тениска, но искам да я заменя за същия модел, но по -голяма ? мога ли да я заменя или директно ми връщат парите? тъй като няма гаранция че това нещо ще го има в моя размер?

# 518
  • Sofia
И аз да попитам -  взех си тениска, но искам да я заменя за същия модел, но по -голяма ? мога ли да я заменя или директно ми връщат парите? тъй като няма гаранция че това нещо ще го има в моя размер?
Връщаш  и после си взимаш твоя размер, ако го има.

# 519
Калмарите бяха огромни, едва намерих един пакет с по-нормален размер. Утре ще ги правя и ще видя колко са изчистени, както пишеше.
Да не са нещо мутанти отглеждани около атомна централа Wink

а какво им пречи да кажат, че тази цена е била реална преди 1 год. ?  или пък преди 2 год ???
Съгласно ЗЗП „предишна цена“ е най-ниската цена на стоката или услугата, която търговецът е прилагал през период, не по-кратък от 30 дни преди датата на намалението на цената в същия търговски обект, интернет страница или приложение.

# 520
  • In transit
Netman71, не знам. Но, повечето опаковки при нас бяха по един калмар, чистен и над 500г. По-едри бяха от китайските в К. Очаквах да са от дребните, но уви.

Жената, и младите сега разбират от бира. Просто предупредих потребителката, че са силни, не са като стандартните 4-5%.
А цената на белгийските, на бройка идват 2.60лв, което си е супер цена за сносна белгийска бира. По-хубавите са над 4лв.

# 521
Да кажа за кайсиите- леко кисели са ми на мен. Не бих купила втори път.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 10:39 от Dareland

# 522
  • Sofia
Аз взех на два пъти калмари, все по 2 бр бяха.  Добре ми се получиха.

# 523
Здравейте, днес видях уред за кола маска. Не го виждам в брошурата.
Ще помоля за мнения.

# 524
Оф, пак актуализация на приложението....

Общи условия

Активация на акаунт