Лидл 175 - празнично майска

• 67 900
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Много приятен сладолед, напомни ми на този от McDonald's във фунийка Simple Smile

Скрит текст:

# 526
Морковелка предполагам не е подходящо смляно за еспресо машина, виждам знак само за кубинска кафеварка.
Има и показана ръкохватка и на пакета пишеше, че става за еспресо машина, но май не става 😂.

Ако го сменя с друго кафе според вас ще стане ли нещо 🤔

# 527
Аз съм смесвала точно с цел да изразходя неподходящото кафе , но например от него 20% към 80% . Морковелка не съм специалист и нямам представа на какво е символ ръкохватката , но аз купувам само с изобразена машина с ръкохватка.

# 528
  • Велико Търново
Конкретно Лидлския уред за кола маска нямам, но имам подобен на waxxme. Страхотна машинка на която разчитам безусловно!

# 529
Skk007 много Благодаря.

# 530
Подарявам:
Скрит текст:

# 531
Този шоколад с какаовите зърна е страхотен, ммммм

# 532
Ако някой има нужда, също подарявам купоните от тази седмица за Лидл+ - натурален шоколад, слушалки, канела, пърленки, банани. Може да пишете на лични, ако Ви трябва нещо.

# 533
  • София
Аз също подарявам седмичните купони. Ако на някой нещо му трябва, да пише.

# 534
И аз имам купон за шоколад с какаови зърна. Валиден е до края на другата седмица. Имам и тези избрани за мен купони и седмичните.
Подарявам ги
Скрит текст:

# 535
До преди известно време в страницата на лидл бяха качени една част от артикулите от пекарната с пълния им състав. Сега не мога да намеря такава страница. Някой да има линк, дори и неработещ вече?

# 536
Морковите и лука нещо подлудяха, като цени 3.50лв.

# 537
Морковите и лука нещо подлудяха, като цени 3.50лв.
В четвъртък купих краставици на 3.49, вчера същите краставици вече на 3.99.

# 538
  • In transit
До преди известно време в страницата на лидл бяха качени една част от артикулите от пекарната с пълния им състав. Сега не мога да намеря такава страница. Някой да има линк, дори и неработещ вече?
Махнали са я Angry ...пускала съм линк в някоя от по-старите теми, но нямам идея как да го потърся.

# 539
  • София
За цените нямам думи... Мисля, че и салатките ще поскъпна, домати, краставици също - сега им е сезона.

Общи условия

Активация на акаунт