Лидл 175 - празнично майска

• 67 868
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • София
От мои наблюдения - някои клиенти нарочно оставят продукти не на  мястото им.

# 601
И аз се ядосвам от такива Rage

# 602
Взех си днес горнище на бански. Доволна съм. Загледах и долнището, обаче ми се видя някак голямо за размера си, пък няма по- малък размер. 36 им е най- малкият. Някой да е вземал да даде мтение?

# 603
Имаше при нас днес доста от кашуто, обаче не взех, че се натоварих с няколко бройки айсберг и авокадо (с това успяха да ме привлекат тази седмица Stuck Out Tongue Winking Eye

Подарявам
Скрит текст:

# 604
Препоръчвам скарата за шишчета с купон от 2 лева, много качествен материал е.
Миналата година си я събрах разпиляна от клошарския щанд в Гърция, седи ни в колата, човек не знае, кога ще го връхлети внезапно барбекю сред природа🤣
Шишовете са прилично на гъсто, става и месо да се пече.

# 605
  • Sofia
Коя е тая скара?

# 606
Някой с отзив за горнището тип бандо на банските? Blush

# 607
# 608
здравейте идвам тук с въпрос понеже не мога да намеря информация. Искам да взема юрган от Livarno марката, която мисля е на Лидл. Можете ли да кажете как е като качество?

# 609
Момичета, някоя от Вас да е виждала във Варна в Лидл (по-централните, не Владиславо/Кайсиева, че идва много много далеко) от ето тези яйца?

Снимката е от една фейсбук група за Хари Потър, обаче никъде ги няма във Варна. Уж в Била четох, уви не.

# 610
  • shumen
При нас ги имаше в Била.

# 611
При нас ги имаше в Била.

Всичките централни обиколих, никъде нямат в склада. Уморих се по 2 пъти на ден да обикалям с корем и тодлър 😅

# 612
  • shumen
Сега не знам,но преди няколко седмици ги видях в Била.

# 613
Момичета, някоя от Вас да е виждала във Варна в Лидл (по-централните, не Владиславо/Кайсиева, че идва много много далеко) от ето тези яйца?

Снимката е от една фейсбук група за Хари Потър, обаче никъде ги няма във Варна. Уж в Била четох, уви не.
В каталога на била ги има от четвъртък 1 юни. Цена 1,79.

# 614
То и сега ги има, обаче от четвъртък сутринта ги няма в нито една. Седи празно, че за капак и Сюрприз версията с принцесите и нея я няма Sad

Не били предвидили интереса ми казват... Съмнявам се, че ще ги има и от четвъртък.  И в кауфланд уж са на промо, но и там НЯМА точно тези. Пък вкъщи пищят за тях 😅🫣

В каталога на била ги има от четвъртък 1 юни. Цена 1,79.

Общи условия

Активация на акаунт