Лидл 175 - празнично майска

• 67 864
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
То и сега ги има, обаче от четвъртък сутринта ги няма в нито една. Седи празно, че за капак и Сюрприз версията с принцесите и нея я няма Sad

Не били предвидили интереса ми казват... Съмнявам се, че ще ги има и от четвъртък.  И в кауфланд уж са на промо, но и там НЯМА точно тези. Пък вкъщи пищят за тях 😅🫣

Момичета, някоя от Вас да е виждала във Варна в Лидл (по-централните, не Владиславо/Кайсиева, че идва много много далеко) от ето тези яйца?

Снимката е от една фейсбук група за Хари Потър, обаче никъде ги няма във Варна. Уж в Била четох, уви не.
В каталога на била ги има от четвъртък 1 юни. Цена 1,79.

Вижте по табаците. Успех.

# 616
  • София
Преди 1 час имаше цяла кора в т маркета западен парк.

# 617
  • София
Моето е взело от Била в Люлин днес тези яйца, каза по 1.50 лв....ама дали е така, не знам - прибра се с 3 броя. Матури ги чакат, той играчки разнася Joy

# 618
Моето е взело от Била в Люлин днес тези яйца, каза по 1.50 лв....ама дали е така, не знам - прибра се с 3 броя. Матури ги чакат, той играчки разнася Joy
А, тази сутрин едни четвъртокласници дойдоха с топка в двора на училището 😀, да си поритат малко, докато чакат да влязат... Сладури!
Да не е много спам - черешите - скъпи и кюфнати. Обирах светлочервени, че да мога да ги ям. В кварталния магазин - точно същите- ама  поне за 6 лв.
Много ми харесаха цветовете на целите бански наживо. Обаче устисках, не взех. И всички летни дрехи от последното зареждане много ми харесаха.
Вчера имаше намален пащърнак. Що не взех да си изсуша, да ме пита човек! Днес пък имаше намален пачи крак. Много я харесвам тази гъба, много ми е дива, с горски аромат. Взех от пилето Росо ( ли беше), намалено, нямаше миризма на лошо, но го обработих за всеки случай, пък после в гювеча, с лапад и зелен лук. Много вкусничко стана!

# 619
Подарявам:
Скрит текст:

# 620
  • София
Кои мюсли предпочитате, аз напоследък ям тези с плодове но ги комбинирам с чисти овесени (понеже са доста сладки от плодовете).
Искам да взема едни с шоколад за разнообразие, пак комбинация царевичен не съм взимал от години

# 621
Хареса ми тортата Гараш - вече за трети път си взимам (опаковката с две парчета), а по принцип не обичам много тортите от супермаркети.

# 622
Тортата Гараш и тази със шоколадовия ганаж са перфектни за моя вкус, Тези , които са по 2 парчета.

# 623
  • Перник
Кои мюсли предпочитате, аз напоследък ям тези с плодове но ги комбинирам с чисти овесени (понеже са доста сладки от плодовете).
Искам да взема едни с шоколад за разнообразие, пак комбинация царевичен не съм взимал от години

Аз купувам големите пликове от килограм, предпочитам оранжевия (с плодове) - най-естествен ми е и има доста плодчета. Корнфлейкс купувам за пилешки хапки. 1 пакет ми стига за около година Grinning

# 624
Кажете някоя рецепта за Фагри-то?
Вярно, че има рецепти в нета, но друго си е рецепта от мамите 😎
В къщи като стане нещо на въпрос, веднага ми казват - питай мамите 😎
Последно ви похвалиха за шоколада със парчета какао, имах купон, но не му обърнах внимание, обикновено купувам с по голям % какао. Но нали тук го похвалихте, та взех, и много го харесахме, че и ходихме за още. 😎

# 625
Lemy, някъде тук в темата я писах, но пак ще я споделя- правя фагри, както правя ципурата- разрязвам рибата по дължина, без да я разделям, поръсвам със сол, черен пипер, слагам мащерка, риган, див лук, поръсвам със зехтин, отново затварям рибата и пека върху хартия за печене във фурната. Вкъщи се харесва така приготвена.

П.п. Много благодаря за споделеното за шоколадовите яйца серия Хари Потър, не бях забелязала изобщо, че има и такива, ще зарадвам децата утре 😊.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 11:54 от fenyx

# 626
  • София
Купих салата Айсберг - не е с добро качество. Може би заради това е на тази цена. Имам усещането, че е държана в камера, защото имаше някои от които си течеше вода и бяха като замразявани.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 22:13 от Amiamo

# 627
Фениксче, а главата махаш ли я, на колко градуса я печеш, и горе-долу колко време?

# 628
Да, Леми, махам главата (защото от глави правя рибена супа, събирам ги във фризера поетапно и като имам достатъчно - размразявам и използвам за супата), за самото изпичане - на около 200 градуса обикновено, за около 30-40 минути вече става готова, зависи и от големината на самата рибка и желанието за степен на изпичане (например майка ми предпочита рибите да са по-изпечени и тогава отива повече време).

# 629
Имам купон за този шоколад с парченцата какао, някой ако го иска да пише.
Подарен

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 15:07 от DayInMay

Общи условия

Активация на акаунт