Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
-
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
-
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
-
Какви са препоръките за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с предна плацента?
Живот и здраве, ще започна да изкарвам бебо на терасата по няколко минутки, за да го адаптирам и може би след седмица ще го изведем на разходка с количката. На изписването нямаме намерение с мъжа ми да събираме който и да било вкъщи, особено пък като се има предвид, че ще съм секцио. Не мисля, че е удачно да се наблъскат 10 човека вкъщи, дори бих казала, че ще е нагло от тяхна страна. Нито ще мога да се изкъпя на спокойствие като се приберем, нито ще им обърна внимание или пък да домакинствам покрай бебо. Няма как да знаем в какво състояние ще съм след операцията. Другото, което е и мен лично ще ме изкара извън нерви е, че всички ще се навират да гледат бебето или поне някои от тях. Знам ли кой какъв бацил може да му прехвърли, особено с нашумелите летни вируси. Който иска да ми се сърди ама директно им казвам, че гости няма да се посрещат!