Термин Септември 🤰🏻2023 💝 (Тема 2)

• 59 782
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, дами. На 14.08 родих естествено    нашите лъвчета Андрей и Матей в 37ма седмица. За съжаление Матей е по-малък и ще се наложи да останат в болницата повече от мен, но скоро се надявам да си ги гушна 🦁🦁
Честита двойна радост, бъдете много щастливи и здрави ❤

# 601
Честито на всички мами за техните бебчета HeartBlue Heart

# 602
Минавам и аз се похваля. Тази сутрин се роди и нашата принцеса. Секцио поради седалищно прилежание в 37+6 г.с. Цели 3350 гр 49см. Не намирам точните думи, за да опиша с колко любов и щастие съм изпълнена в този момент.

Пожелавам леко раждане на останалите момичета.

# 603
Минавам и аз се похваля. Тази сутрин се роди и нашата принцеса. Секцио поради седалищно прилежание в 37+6 г.с. Цели 3350 гр 49см. Не намирам точните думи, за да опиша с колко любов и щастие съм изпълнена в този момент.

Честито ❤️ Да ви е жива и здрава принцесата! А на теб бързо възстановяване!

Валеж, валеж от бебчета 😍

# 604
  • Велико Търново
St_s , честито! Нека бъде здрава и да има едно щастливо детство! Бързо възстановяване! 🍀♥️

# 605
Честито! Здраве и щастие!

# 606
Честита рожба! Нека е здрава и благословена! Бързо възстановяване💛!

# 607
Честита дъщеричка! Да сте здрави и щастливи! 🥰 Леле колко много бебчета се появиха!

# 608
Честита и много здрава да е бебка! 🩷

# 609
St_S честита дъщеричка! Бъдете здрави!
Бързо възстановяване на теб!

# 610
Здравейте, момичета! Моят термин беше за 4.10, но го изместиха за 26.09 . Та ще прескачам и в 2те групи Simple Smile Чакам момченце, 3та бременност (2ра успешна). От Хасково съм, но ще раждам в Селена Пловдив. Ако някоя вече е родила там естествено ще се радвам да сподели впечатления. Честито на всички, които вече са гушнали своите бебчета ❤

# 611
Моя термин също е за 06.09, но ми го изместиха за 26.08 та сега чакаме да видим кога ще реши да излезе малката дама.
От Кърджали съм и ще си раждам тук.

# 612
  • София, България
Моя термин също е за 06.09, но ми го изместиха за 26.08 та сега чакаме да видим кога ще реши да излезе малката дама.
От Кърджали съм и ще си раждам тук.
Привет!
Моят термин също е на 26.08, но за момента няма индикации да излиза. Успех и леко раждане! Flowers Four Leaf Clover

# 613
И при мен няма индикации, тази сутрин се събудих с много болезнени гърди, все едно всеки момент ще ми потече кърмата, а иначе от 2 дни доста коластра ми тече. Това е е единственото ново при мен.в Сряда съм на преглед за разкритие и на тонове.

# 614
Здравейте, момичета! Моят термин беше за 4.10, но го изместиха за 26.09 . Та ще прескачам и в 2те групи Simple Smile Чакам момченце, 3та бременност (2ра успешна). От Хасково съм, но ще раждам в Селена Пловдив. Ако някоя вече е родила там естествено ще се радвам да сподели впечатления. Честито на всички, които вече са гушнали своите бебчета ❤

Добре дошла ! Аз родих в Селена, но не беше естествена раждане, даже живот и здраве утре се прибираме. Ако мога да помогна, на разположение съм.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 11:58 от St_S

Общи условия

Активация на акаунт