Термин Септември 🤰🏻2023 💝 (Тема 2)

• 59 773
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Честита радост, да е жива и здрава малката принцеса, а мама бързо да се възстанови😊

# 586
Благодаря ви, момичета. Бъдете здрави и вие и ви пожелавам скоро да си гушкате съкровищата.

Аз също не бях нагласила целия багаж, приеха ме изневиделица, бях на тонове, започнах да кървя и се оказа, че плацентата ми се е отлепила. Важното е, че нещата завършиха добре и благодаря на Господ, че се роди жива и здрава. ❤

# 587
  • София, България
Cardy, честито! Heart Пожелавам ви много здраве и щастливи мигове заедно с малкото човече, а на теб - бързо възстановяване! Flowers Hibiscus Как се чувстваш?

# 588
Cardy честита бебка! Да бъде здрава, щастлива и безгрижна. Обичайте я и бъдете щастливи. Бързо възстановяване.
П.С. Не е мъничка, идеална е!

# 589
Благодаря ви! ❤
Аз съм добре. Понаболява ме операцията, но нищо, което да не мога да изтърпя. Тежко ми беше раздвижването, но знам, че ще мине. Просто нямам търпение да си гушкам момичето.

# 590
CardyR - честита рожба, да ти е много здрава и да расте безгрижно. На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи. Revolving Hearts

Да се похваля, госпожицата се е обърнала главично вече, но пък е с грешно разположение на главата (май тилно се  води), та сега ще чакаме да си я завърти. Бях си взела гимнастическа топка и отвреме на време се клатушках на нея, не знам дали е помогнало, но пък не е навредило. Вече, откакто е с крачетата нагоре, я усещам по-активно. Мисля тези дни да приготвя багажа за родилното, макар че е в частна болница и почти нищо не изискват да нося. Подготовката ми за раждането е да гледам някои семинари (на Елена Василева много ми допадат), да не чета за усложнения и с настройката, че щом толкова много жени са родили (някои по 2 и 3 дечица дори), ще се справя и аз. Предполагам, че като терминът ми наближи още малко, ще почне да се прокрадва притеснението и реализацията, че скоро ще сме трима.

Слава Богу рефлуксът ме мъчеше само един ден, но това е ужасно и съчувствам на всички, за които е ежедневие.

# 591
Здравейте, дами. На 14.08 родих естествено    нашите лъвчета Андрей и Матей в 37ма седмица. За съжаление Матей е по-малък и ще се наложи да останат в болницата повече от мен, но скоро се надявам да си ги гушна 🦁🦁

# 592
  • Велико Търново
Happysocks , честита двойна радост!  Нека бъдат здравички и много щастливи! Бързо да наваксат и да се гушкате в най- скоро време! 🍀♥️

Аз багаж още не съм гласила, по- скоро всичко ми е разпокъсано, са о трябва да ги наглася в куфара, ама като гледам как почнаха да се задават бебоците и тука, и в групата във фейса, ще трябва да се поразбързам.

CardyR, гледай да се движиш възможно най- много, така възстановяването ще е още по- бързо. Иначе малките бебчета наваксват много бързо, дъщеря ми до 7-8 месец качваше по кило, кило и половина 😄, а се роди 2,450 и 46 см.

# 593
  • София, България
Здравейте, дами. На 14.08 родих естествено    нашите лъвчета Андрей и Матей в 37ма седмица. За съжаление Матей е по-малък и ще се наложи да останат в болницата повече от мен, но скоро се надявам да си ги гушна 🦁🦁
Още една хубава новина! Честито двойно щастие! Heartbeat Много хубави имена сте им избрали! Нека бъдат много здрави! Blue Heart

# 594
Happysock честита двойна радост, пожелавам скоро да се гушкате всички вкъщи и бързо възстановяване на теб!

# 595

Честити юначета ! Бъдете здрави и щастливи. Бързо възстановяване и  дано скоро да сте си у дома !

# 596
Честито да са всички бебета! Бързо възстановяване на майките!

# 597
Благодаря ❤❤

# 598
Честита двойна радост! Бъдете здрави 🩵

# 599

Честита двойна радост, Happysocks! Да са живи и здрави малките юнаци и скоро вкъщи да се гледате и гушкате! 💙💙💙

Общи условия

Активация на акаунт