Аз ли нещо не разбирам? Това нормално ли е? Каква майка? Отделно на всяко негово мърдане започваше да трепери, подскачаше и отиваше при него, след което го взимаше и голяма драма, че се олигавил, щял да се задави. Само за протокола - не й е първо внуче, че да мога да я разбера тая паника, която и мен шашка. Натиска копчето за спешни случаи, че да идва сестрата. Жената няклолко пъти обясни, че е нормално, ама тая не се спря.. Директно й заявих, че не я искам, а тя каза, че утре пак щяла да дойде. Ужааас, не знам как да се отърва от тази конска муха. ММ пък се сърди, защото съм гледала майка му с отвращение. Че как да я гледам? Аз развих, че и продължавам да доразвивам, сериозна непоносимост, чак въздухът имам чувството, че ми се сгъстява, когато сме в една стая.
Мъжът ми се прибра да вземе някои неща, тя остана, както казах - чакаше да я изгонят, за да се махне, а аз със секцио, трудно ми беше да стана, я помолих да ми даде малкия, ама то не било хубаво, че щял да свикне много на ръце, а преди това не го пусна..
И моята също така скача, когато плаче от нейната стая, винаги съм я контрирала, че ако има нужда майка ѝ ще отиде да я види и си сяда.
Препоръчани теми