С какво ви дразнят свекървите? - 147

• 40 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Амброзия, аз не съм сигурна, че бих казала кога е изписването. Не знам, сигурно е голям зор за родата да дойде да се снима в болницата, ама по ковид май не даваха и като гледам бебетата вече са 2-3 годишни деца и нищо им няма, че бабите и дядовците им не са се изсипали на изписването.

Аз не обичам някой да ми нарушава личното пространство и особено ако нещо телесно ме тормози (болка, неразположение) и ставам леко кисела и избухлива. Като нищо няма да им кажа, че ни изписват, пък ако искат да се завардят три дена пред болницата да дебнат.

Не знам какъв е зора да се лепнеш за новородено ако не си майка му или баща му (на бебето).

# 271
Шери , няма да го намеря, тук  пускаха стори на новата, запознали се непосредствено преди да влезе в шоуто , но вече имал договора, явно и  парите, няма как да спрат снимките.Но не  е нито една от шоуто.

# 272
Шери , няма да го намеря, тук  пускаха стори на новата, запознали се непосредствено преди да влезе в шоуто , но вече имал договора, явно и  парите, няма как да спрат снимките.Но не  е нито една от шоуто.

Ааа това беше за Виктор, предишния ерген. Този уж е свободен. Мен също ме втрещи въпросът на свекървата. Дали ще кръсти бебе то Светла. Ами ако свекърва ми ме беше питала това като се запознахме, отговора нямаше да й хареса. 😂

# 273
Снимките май с този бяха , може да си приличат или да не съм обърнала внимание.Но не очаквам сватба.

# 274
  • при късмета
Костадинова, честито бебе, да ви е живо и здраво, много да ви радва! На твое място лично бих изгонила свекървата с довода, че вече го е видяла и не ми е конфортно да стои толкова време. Мъжа ти като се начупи, същия довод. Ама че нахалство!

# 275
При нас с бебето не идваха, но с каката идваха и ние имахме желание да дойдат. Имахме желание да не идват баби и дядовци, много ставаме и моите са с акъла си, уважиха ни желанията. Нахалната му баба обаче винаги си е имала собствено мнение.

# 276
Аз като раждах миналата година (в частна болница в София) не пускаха посетители. Дори мъжът ми видя детето си чак на изписването.

# 277
И при нас не пускаха, че и преди време, когато раждах първото не пускаха - единствено можеше да се види през стъклена врата.

# 278
Хората са в чужбина, доколкото помня, там по друг начин гледат на посещенията в родилното.

# 279
Възможно е. Но дори да имах право на посещения, щях да пусна само мъжа ми за малко.

# 280
Е, в пандемията не даваха никой да влиза. Файър, ако е имало някакви ковид мерки като си раждала, може и за това да е било. Тази година бяхме на погача и бебето на 40 дена ми се видя толкова малкоооо, не смеех да го пипна. А какво остава за новородено, наистина не знам какъв е зора с това изсипване на сто човека.

# 281
Костадинова, честита рожба!
   От предишни твои постове имам мнение, че тая няма да ви остави на мира.
   Изписването като и къпането - зор голям да се накачулим всичката рода. А как се чувства родилката няма значение. На изписването на внучката  дъщеря ми каза само съпругът и брат ѝ , никой друг. Така и стана.

# 282
  • Deutschland
Костадинова, в Германия ли бяхте?Аз родих малката 2019 в Германия и пускаха всеки и по всяко време. Голямата дъщеря даже дойде вечерта след раждането с половината си клас, все нейни приятелки и стояха поне час в стаята. В България са родени голямата и средната и не пуснаха никой при мен, дори изгониха леля ми, която искаше да ми донесе малко свястна храна.

# 283
Свекървата с ябълката - очевидно жената има някакъв хранителен проблем и килограмите са и идея фикс. Няма смисъл да се комплексираш и подтискаш от приказките и, то това нейното е някаква мъка.

Свекървата с родилката - чували ли сме друг път за тази особа? Изглежда истерична и извънредно нахална.

# 284
Iris, чели сме драмата и преди, ако не бъркам потребителката. Маминия живееше с мама в чужбина и я издържаше. А момичето беше третото колело. Явно с раждането драмата ще се доразвива, напълно очаквано.
А по повод казуса с килограмите, дали са и тамън на потребителката, по-малко или повече изобщо не е работа на свекървата. Ако на мен някой ми брои хапките на маса, хич и не бих повторила с гостуването.

Общи условия

Активация на акаунт