Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 64

• 30 115
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Шарпи, и аз имам такива периоди, не съм засичала по кое време на МЦ са. Направо като невидяла ми се яде сладко, тестено (да ги въртя сладко/солено)... последния път беше преди седмица, бях в овулация.  Мина овулацията, мина и глада за сладко.
Не е всеки месец, предния път бях така края на миналата година, сега пак. Аз съм и в премено, та и хормоните играят там.

# 646
На мен днес ми дойде и досега нищо не съм яла🤦 Така се случи. То и за кога да ям? Довечера съм на вечеря в "Бурата" 😒 много ми е тегаво с ходене по заведения, то всичко ти се яде.

Изпуснах се последно на 24 май.. От новата торта на Неделя ядох /не си струваше особено, не знам защо са им толкова сухи блатовете /+ замразен йогурт дето е като сладолед, дето в Мола продават/с него не прекалих много/. Преди това за рождения ден дето ядох.

Изобщо нямам намерение днес..

Искам отново тотално да ги резна тия боклуци.

Утре се навършват 2 години, откакто започнах режима..

# 647
  • София
Нямам такива периоди, слава Богу.  И преди съм писала - преди режима недолюбвах сладкото, т.е. можех и без него, и сега нямам нужда от сладко дори в "онези дни". Виж ядки мога да хрупам по всяко време, не ми омръзват Stuck Out Tongue Winking Eye

Шарпи, когато са ти двата дена на зеленчуков огретен, както писа по-горе, откъде си набавяш протеина? Яйца, млечни? В огретена със сигурност има някакви яйца, но дали са достатъчни?

П.П. В "Бурата" има доста салати, само внимавай с дресинга, някой път е с оцетна редукция с добавена захар.

# 648
Каква е новата торта на Неделя? Grinning

А, прочетох.

# 649
  • Sofia
Сигурно зелената с мача.
Не ме изкушава нищо от там 🤢

# 650
Черно кадифе 😂😂

Аз искам само със зехтин салатите. Знам им гадните сосове набухани със захар.

# 651
Аз на фаст днес, мислех да обядвам варени яйца и салата но така и не ми се доядоха... Помъкнах едно кафе, подсолих си шише вода и набързо приключих въпроса с обяда.
Ама на мен ми е 4ти ден, тъкмо сега е времето. Даже ако бях го планирала по-добре, можеше и по-дълго да отнеса, че поне за сега съм намислила да вечерям довечера. Нещо ме съмнява да изкарам до утре, ако изгладнея вечерта няма да легна да спя ами ще тръгна по никое време да доказвам защо има лампа вътре в хладилника Grinning Ще видим. Те яйцата са ми готови сварени, няма да избягат.
Опитаха се през деня да ме черпят с бисквити, солети и забравих какво още, но твърдо заявих че не искам. Нови са ми колегите, старите ми бяха свикнали че почти никога не приемам. Ще се научат и тези, ама още не ги шашкам да се издам че и хич обяд пропуснах а не само техните хрупанки Grinning

# 652
Шарпи, когато са ти двата дена на зеленчуков огретен, както писа по-горе, откъде си набавяш протеина? Яйца, млечни? В огретена със сигурност има някакви яйца, но дали са достатъчни?
Оооо, пиленце, аз нЕмам такива дни. Аз съм SharKy Trollface Моят протеин всичкият, до последната капка иде от мръвИ. Само помогнах със съвет на съфорумката, че нали само 4 дни можело месо. Grin При мен няма такива филми. Аз всеки ден ям месо, ако не съм, не мога да заспА.
Ето и днешният ми обяд /остатък от снощи разбира се/ с натюрел краставичоци от шефската градина
Скрит текст:

# 653
И аз съм месарка. Изобщо не ми върви ядене без никакво месо🤦

# 654
За да внеса разнообразие в менюто, протеина съм го разпределила така - два дни от седмицата ям месо, два дни - риба, два дни на яйца и един ден ми е веге (гъби, ядки,...)
Аз много съм смъкнала кг-те - тази сутрин се претеглих 47,5 кг. Ръста ми е 165см.

# 655
  • София
За да внеса разнообразие в менюто, протеина съм го разпределила така - два дни от седмицата ям месо, два дни - риба, два дни на яйца и един ден ми е веге (гъби, ядки,...)
Можеш ли да опишеш менюто си през веге дните (яйца, млечни, ядки, гъби по колко), които са три пъти седмично, както изчислявам Wink?

# 656
Шарпи, ти яйца ядеш ли въобще? Grinning

# 657
Яйченият фаст много помага при всякакви cravings.🙂
Моят резултат е около -2,5 кг за петте дни (като е възможно още да има неизточена вода от цикъла). Няма как да не съм много доволна.🙂 По обиколките също чувствам, че има доста разлика- талията е -4 см- а сега коремът ми е и подут заради МЦ.  
"Обядът" след 16,00 ч беше чия пудинг с ягоди, вода, цейлонска канела и 60 грама кисело мляко. Ягодите бяха кисели, т.е. нищо сладко нямаше в този чия пудинг:

Стела, а как се чувстваш на тези кг?

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 19:54 от dolce miele

# 658
Аз пък съм възхитена от себе си 🤣🤣.
Откак съм на режим сладко не ми се е яло. Не че не ям, просто нямам такъв глад. Ям от лиготия от време на време.
А съм от тези, които много обичат и ядат, и по 2л. Кока кола пиех на ден.

Правих на Долче шоколадовите бисквити. Хубави са, но се наложи сама да ги изям. Домашните не ги одобриха, казаха “ако имаше захар щяха да стават”😀.

# 659
Странно...🤔 Майка ми каза, че може да се сложи и по-малко шоколад на бисквитките, защото и' идват леко сладки😅- макар да не са накъртващи като купешките (тя яде от време на време стандартни неща със захар, но с намалено количество, но и аз бях така още от малка). На мен вероятно заради режима бисквитките са ми се сторили още по-сладки, отколкото на майка ми.🙂
Вероятно зависи от използвания шоколад- ти какъв използва?

Общи условия

Активация на акаунт