Щитовидна жлеза – лечение

• 278 692
  • 593
  •   1
Отговори
# 480
Правилно ли разбирам, че тази Техника за Емоционална Свобода е описана САМО в книгата, която се предлага на сайта?

# 481
  • София
Правилно ли разбирам, че тази Техника за Емоционална Свобода е описана САМО в книгата, която се предлага на сайта?

Какво значи "САМО"??? Има тема във форума, погледни там.

# 482
Тъй вярно! Laughing

Но все пак цяла тема! Със "записи" и т.п.

# 483
  • София
Може ли някой с хипотиреоидизъм да ми каже дали като отиде на море получава отоци. Опитвам се да направя връзка. Вече трета година още първия ден отичам ужасно.

# 484
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз съм с хипотиреоидизъм. Никога не съм получавала отоци, не само на море, а въобще.

# 485
  • София
Аз съм с хипотиреоидизъм. Никога не съм получавала отоци, не само на море, а въобще.
Благодаря ти за отговора. Снощи четох, че отоците са един от симптомите на това заболяване, а аз напоследък ги имам често, а на морето става страшно (свързах го с йода във въздуха, нямам друго обяснение).

# 486
аз да мина да си дам отчета, че отдавна не съм писала. гледам нови хора, стари болежки... неприятна работа.
поздрави на Спокойна Simple Smile
иначе- от 20.05 съм на Тирозол. от месец насам 4хапчета+1ел тироксин. Честно казано, отначало като включих тироксина, не се чувствах никак добре- сърцебиене, нерви...но вече е по-поносимо. За 3месеца и малко съм качила  5(даже 6) кг  Cry , имам огромен апетит... и ме налегна депресията, естествено... Confused Средата на октомври ще ходя на контрола, дано всичко е ок.
Лека вечер и желая здраве на всички !!!

# 487
В предаването на Гала от 11.10 д-р Мария Папазова говореше как можело да се излекува щитовидна жлеза-в това число Базед и други-с природни средства,без операция и хормони.Някой пробвал ли е да замени лекарствата с билки.Аз бих опитала-сега търся инфо кои билки са добри.

# 488
аз имам от три месеца диагноза Базедова болест с възли в ляво и в дясно /гуша като на гъска/ в момента съм на Метизол 2х1т.
кажете си мнението ако имате за д-р Генадиева.

# 489
И яз гледах предаването на Гала с д-р Мария Папазова и ми се видя много интересно! Някой ходил ли е при нея за лечение на щитовидната  жлеза newsm78

# 490
  • София
Здравейте. Отдавна не съм писала, щото няма какво. При мен повече от година нещата са в ремисия, сега ще правя контрола.
Росченка, какво стана? Минаха ли изледванията?
4ик4ирик, намери ли ТЕС? книгата я има по книжарниците, аз от книжарница я взех, около 8 лв беше.

Д-р Папазова работи с д-р Господинов, при когото аз карам курсове за Терапия на Бах. Много интересни неща има, лекува се с есенции от цвета, които лекуват емоционални състояния/типове/.

# 491
сиси,в алтернативната тема за щит.жлеза,едно момиче е описало посещението и лечението си при д-р папазова.

# 492
сиси,в алтернативната тема за щит.жлеза,едно момиче е описало посещението и лечението си при д-р папазова.
Къде е тази тема,моля те дай линк  bouquet

# 493
заповядай:
Цитат
hot pepper
Вмъкни Цитат
Аз ходих при д-р Папазова преди 2 -3години и в началото бях запленена от нея. Много добре говори и увлича и човек и вярва. После ми препоръча да правя няколко неща:
1. На първо място - да се храня по Зоната.
2. Да пия едни добавки, които в началото бяха малко на брой, но после ми препоръчваше и други все на тази фирма и реших, че има някаква изгода от това.
3. Да пия рибено масло от сьомга - 3 г на ден.
4. Да се мажа с прогестеронов крем - в дните без мензис.
5. Да правя едни дихателни упражнения по Норбеков.
Май това беше в общи линии. В началото изпълнявах всичко стриктно. След първото посещение ми каза да държим връзка по е-mail - a. Изживях една гадна криза с високо кръвно, болки в сърцето и т.н., а тя се отнесе към мен сякаш се лигавя. Когато се опитвах да се свържа с нея по телефона, ме отклоняваше, много заета била. А по e-mail-а ми пишеше да продължавам, да не се глезя, тя какво по-лошо била изпитала, аз да не се оплаквам. От диетата отслабнах драстично, а и ТСХ ми беше спаднало, та може би и от това слабеех. МЦ ми спря за 3 месеца, не се чувствах добре. Като я питах какво да правя, ми казваше да продължавам по нейната програма и цикъла ми щял да дойде, просто тялото ми така било решило. Като почнах да се храня както преди, ми дойде цикъла. И накрая зарязах съветите и, е не всички, но повече не се допитвам до нея. Много е заета, имала много пациенти с рак и т.н. Не може да обърне внимание на пациентите си, което не пречи да взема по 50 лв.( преди 3 год. беше) за първото посещение. Реших, че не ми трябва такъв лекар, който не можеш да откриеш за съвет, когато се нуждаеш от него, а и съветите са - не се глези. Та сега не ща да я гледам по телевизията. Сигурно е още по-заета. Иначе и имам координатите - който иска..

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=151850.405;num_replies=426

# 494
Май въпросната д-р Папазова изглежда заинтригуващо компетентна само по ТВ.За съжаление и аз бях от запленените от нея,но като се разрових из нета се натъквам непрекъснато на негативни мнения.Всъщност почти не срещнах доволни пациенти-май тази жена здраво се е оплела между традиционната,алтернативната,холистичната медицина и езотериката.Някаква странна смесица от лечения и в крайна сметка все повече започвам да не и вярвам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт