Щитовидна жлеза – лечение

• 278 700
  • 593
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз преди се изследвах в Бодимед..., но понеже отвориха лаборатория Цибалаб близо до блока ми -  е как да не им ползвам услугите просто... Mr. Green Доволна съм и от двете лаборатории... Peace А и мойта ендокриноложка казва, че и двете са добри... Hug
И в Цибалаб може по мейл да се получат резултатите...

# 136
Здравейте момичета!
Оперирана съм преди почти година във Варна.Имах малко усложнения при възстановяването,но вече съм по-добре.Време е да посетя отново ендокринолог,но незнам при кого.Препоръчайте ми специалист.Аз съм от Бургас,но може и във Варна.

# 137
ros4enka -благодаря ти за изчерпателната информация.Само да попитам,аз съм ходила в клиниката до Министерството на земеделието и бях с направление след прегледа доцента ми назначи хормоналните изследвания,затова предполагам и нея ще трябва да я прегледя доктор нали?Дайте някакви отзиви за добър лекар там,тя естествено ще си носи и цялата документация от тамушните лекари,но и тук ще трябва да си я прегледат.Много се притеснявам за нея докато говори направо и се изгубва гласа и никак не е добре . ooooh!

# 138
о, totomaniak, няма проблем за инфото Simple Smile
а това с загубата на гласа е наистина мн неприятнооо Sad засегнати са й гласните струни, може би...знам ли  newsm78
Иначе аз ходя при д-р Лазарова там. Изследвания може да си пусне и сама, но наистина е по-добре първо да мине един преглед при енгокринолог и да я видят пак на ехограф. надявам се всичко да е ок

# 139
Благодаря ти ros4enka ,аз също се надявам всичко да се оправи. Hug
Дано с хапчетата хормонът който лекува да е влязъл в нормални граници,но аз си мисля че щом я задушава не е само хормона .И ще я обеждавам да си мине пак на ехограф да я прегледат по обстойно. Peace

# 140
TSH 2.650 mIU/l 0.35 - 5.00
 ТАТ 38.6   IU/ml до 34
 МАТ - (TPO) 3.8    IU/ml до 12
 Здравейте ! Това са резултатите , които току що получих от своите изследвания . На ехографското изследване пише неувеличени размери, малко по-хипоехогенна структура като заключение съмнение за дефицит на процеса на щитовидната жлеза .
ПОнеже има време до часа ми при ендокринолога искам да попитам имам ли някакво място за притеснение ?
Благодаря на всички, които ще се отзоват и ще отговорят на въпроса ми .

# 141
ами милена_та, най-добре ендокриноложката да види резултатите и да ти каже, но според мен нещата са почти в норми и нямаш място за притеснения, надявам се... Спокойно! не си усложнявай мислите и живота преди да чуеш компетентно мнение Peace
Стискам палци!

# 142
ros4enka, благодаря ти много Simple Smile ще пиша когато разбера нещо повече ( смених си часа за утре, пък да видим )  Praynig Благодаря още веднъж  Heart Eyes

# 143
Здравейте, може ли някой да сподели дали е пробвал следното лекарство.40 орехчета(зелени и големи колкото маслина)се слагад в буркан ред захар, ред орехчета и се държат на слънце 40 дни. След това се пие сутрин на гладно по една кафена лъжичка.Аз съм с хипотириодизъм, благодарение на личната ми лекарка, която не ми даде направление за ендокринолог, а ме натъпка с антидепресанти и успокоителни, казвайки че причината за състоянието ми е на нервна почва.

# 144
Това е по-скоро за намалена функция,при повишена не трябва да се взима йод

# 145
Някой има ли идеи какви може да са причините за понижената функция на щитовидната жлеза? newsm78 Thinking

# 146
 МИЛИ ХОРА, ОТИДЕТЕ В СТАРА ЗАГОРА ПРИ ПРЕКРАСНАТА МОМЕРА ПЕНЧЕВА, ТЯ МИ ПОМОГНА, ВЪПРЕУКИ, ЧЕ ГЛЕДАХ СКЕПТИЧНО НА ТЕЗИ НЕЩА.  И МОЯТ ПРОБЛЕМ Е ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА, ХИПЕРФУНКЦИЯ И ВЪЗЛИ. БЯХ МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕЗ ЮНИ ПРИ НЕЯ И СЪМ ОЧАРОВАНА ОТ ДОБРОТАТА, ДАРОВАНИЕТО , АКО ЩЕТЕ ВЪЗПИТАНИЕТО НА ТАЗИ ЖЕНА.  СЛЕД СЕАНСИТЕ НАПРАВИХ ЕХОГРАФИЯ В ПЪРВА ГРАДСКА - СОФИЯ. И ОСТАНАХ ИЗНЕНАДАНА НЯМА ГИ ВЪЗЛИТЕ ХЕЙ ПОВЯРВАЙТЕ!!! АЗ БЯХ ТАМ, ЩЕ ОТИДА ПАК.... СПАСИХ ОПЕРАЦИЯТА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!
ПРИЕМА ВСЕКИ ЧЕТВЪРЪК ОТ 14 ЧАСА И ПРЕЗ ОСТАНАЛИТЕ ДНИ ОТ 9.00 СУТ. НЕ ЗАКЪСНЯВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ВЪРНЕ! НЕ ВИ ТРЯБВА АДРЕС. В ЦЕНТЪРА НА СТАРА ЗАГОРА ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА НЕЯ. ТАКСИТО САМО ЗА 1 И 50 СТ. ЩЕ ВИ ЗАВЕДЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО. НЯМА ТАКСА, САМО ПЕТ ЛЕВА, НО ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА ХОТЕЛ ЗА З СЕАНСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. НО СТАРА ЗАГОРА Е ЕДИН СПОКОЕН ГРАД ЩЕ СЪЧЕТАЕТЕ ПОЛЕЗНОТО С ПРИЯТНОТО.  ПОВЯРВАХ В ЧУДОТО МОМЕРА ПЕНЧЕВА, БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА - ЩЕ КАЖА АЗ.

# 147
Е ,да беше написала адреса поне.Как така ще се тръгне без да се знае адреса..

# 148
Здравейте Hug ,търся добър ендокринолог във Варна ,моля за съвет ?!
Чудех се дали да пусна нова тема  newsm78

# 149
ако прочетете внимателно темата ще видите адреса на няколки места

Общи условия

Активация на акаунт