Отговори
Имам то от известно време има го за ден два максимум после изчезва за една седмица и пак и така един месец за този месец бях 3 пъти на преглед и лекарката ми казва че всичко е наред и няма място за притеснение вчера също бях на преглед имаше сърдечна дейност и всичко си е в норми просто не знам от къде идва

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 15:09 от Не се сърди, човече

# 1
Аз имах такова още в 5-6г.с. Слушах също, че всичко е наред, разбира се след преглед. Продължи седмица. Изтрещях. Отидох пак на преглед и ми изписаха утрогестан и но шпа. Това, което аз знам и мога да те успокоя, че това е стара кръв, която е била задържана някъде и сега е решила да се чисти. Наистина няма какво да те притеснява, още повече щом си била и на преглед. На мен дори ми бяха казали, че до 3м. е възможно да имам зацапвания по времето през което е трябвало да бъда в цикъл. Притеснително е, ако видиш ясна кръв! Тогава вече веднага в спешното.

# 2
Отиди и при друг, за второ мнение. Ние не сме медицински лица и няма как да дадем адекватен отговор, това че при някого не е имало, или е имало проблем не значи, че и при теб ще е същото. Мнение от специалист, задължително.

# 3
Аз бях по абсолютно същия начин със зацапване всяка седмица за по ден, два. Въпреки, че ми е първа бременност, нямам предишни аборти, АГ ми назначи изследване за тромбофилия и се оказа, че имам ( веднага каза, че това е била причината). От тогава съм на аспирин протект, но дори след започването му на два пъти се повтори същото нещо със зацапването. В момента съм в 20-та седмица и от две седмици не съм имала нищо. Надявам се най-накрая да е приключило. Стреса е огромен, но всеки път ходя на прегледи и абсолютно всичко с бебчето е добре.
Стискам палци и при вас да е така и да нямате повече зацапвания!😊 Щом на прегледите всичко е наред няма повод за притеснение.

# 4
Отиди на лекар задължително. Аз имах ясна розова кръв в 8 г.с. и понеже тук от форума знам колко е опасно, веднага отидох в спешното през нощта. Докторката каза, че няма отлепяне на сакчето, но има контракции, които аз не съм усетила и ми изписа
 утрогестан, който приемах около месец и половина. Още на следващия ден зацапването изчезна. Така че дори и да е еднократно зацапване, не го оставяй без преглед. Има причина и при адекватна реакция, всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт