Болоня и Флоренция- може и още нещо...

• 44 514
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Много благодаря, писах й - ще има възможност да ни вземе. Супер! Ще имаме само един ден във Флоренция и ми се иска наистина някой познаващ града да ни разходи🤗. Вие каква програма си бяхте избрали?

# 391
За 1дин единственото ни посещение беше в Академията.
Всичко друго разглеждахме навън,  че бяхме с младеж на 10г който не е чак такъв фен на галерии и изкуство.

# 392
  • Там....където всичко е възможно ....
Много благодаря, писах й - ще има възможност да ни вземе. Супер! Ще имаме само един ден във Флоренция и ми се иска наистина някой познаващ града да ни разходи🤗. Вие каква програма си бяхте избрали?
Ние бяхме 4 дни.Според мен за 1 ден само отвън трябва да разгледате или да  изключите Милано от вашия маршрут за да видите Уфици и Пити.Най много да успеете да влезнете в един по малък музей и в една църква за това време.Но пък с гида ще видите всичко отвън.

# 393
Момичета, това ли са актуалните цени на комбинираните билети за музеите на Ферари?
 Правилно ли разбирам, че за двама възрастни и друг под 19 години цената за двата музея ще е 72 евро?

# 394
  • София
Това трябва да са. Ние ходихме през ноември. Трима възрастни х 30 евро за всеки беше цената - погледнах си билетите.

# 395
Това трябва да са. Ние ходихме през ноември. Трима възрастни х 30 евро за всеки беше цената - погледнах си билетите.

Благодаря, Виви!
А вие от сайта ли ги купихте или на място?

# 396
  • София
Взехме ги от сайта.
https://www.ferrari.com/it-IT/museums/info-biglietti-visite-musei-ferrari

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 19:20 от Vivi

# 397
  • Milano
Последната опция ще е за вас, Бисерка - 68 евро за семейства (мин.3 човека) - възрастните по 30 евро, а младежа - 8.

# 398
Благодаря, Regina!

# 399

Другият ми въпрос е- къде според вас е най- добре да оставим колата при влизане в града? Планът е сутринта рано да я оставим на идване от Болония на някой паркинг във Флоренция и на тръгване вечерта да я вземем? Това са ми въпросите, като тепърва се връщам да чета темите назад и сигурно ще имам още много..

Много удобен, на 20-25 мин. с трамвай Т1 от Санта Мария Новела, паркинг. Също така и много евтин.
https://parcheggiovillacostanza.it/it/

# 400
Много благодаря за препоръчките!
Разбрахме се с екскурзоводката да имаме програма цял ден с нея, като ще обиколим града и ще видим основните забележителности отвън. Имаме възможност да включим и един музей по избор, в който да влезем вътре. Бихте ли ми казали, с оглед многото впечатляващи места във Флоренция - на кое е най- добре да се спрем?

# 401
  • Пловдив
Уфици е прекрасен, но ако влезете в него няма да имате време за нищо друго, а не си заслужава там да бързате. Затова Ви препоръчвам да видите Давид, т.е. да посетите Академията.

# 402
И аз препоръчвам да посетите Академията. Дори само Давид да видите е повече от достатъчно.
Аз бях пленена и можех да стоя цял ден и да го съзерцавам.

# 403
Здравейте, ще бъдем за 6 дни във Флоренция, като последния ден ще ходим до Милано и оттам на летище Бергамо за София. Въпроса ми е дали има шанс да паднат билетите на Italo за 28.04.24г,които са 60евро на човек или да ги взимам от сега?

# 404
  • Milano
Избрали сте период на празници.
25.04 е празник, следват мин.4 почивни дни до 28.04.
Следователно билетите на по-ниски цени са изчерпани за неделята, когато хората се връщат.

Общи условия

Активация на акаунт