Болоня и Флоренция- може и още нещо...

• 44 468
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, предстои ми пътуване до Болоня и Флоренция средата на юли, четох мнения от миналата година, но не се споменава колко точно ще е горещо, изобщо ще е поносимо ли да се разхожда човек навън през деня? Ще се радвам пътували по това време на годината да споделят как е било последните години. Благодаря предварително.

Погледнете средната температура в Гугъл. Никой не може да каже какво ще бъде след  шест месеца.

# 466
Аз ходих миналата година в края на септември - началото на октомври и беше мнооого горещо.

# 467
Благодаря за включванията. Четох новини от миналата година, имало е червен код за жеги в района по това време, но за съжаление ще пътуваме за конкретно събитие на 21.07 иначе съм била през май и ноември в Италия и си беше за къс ръкав, просто исках да добия представа какво да очаквам юли..

# 468
Между 10-14 юни миналата година беше много топло, крихме се по кафета в следобедните часове. Юли и август не бих стъпнала в Италия освен ако не е за море 😁

# 469
Колко време преди да пътувате сте купували билети за влакове на изгодни цени? В момента гледам, че са доста добри. Ако е 2-3 дни преди предстоящото пътуване дали ще са много високи? Пътуването ни е планирано за 8-15.03. но ми се струва все още рано и мисля да изчакам поне средата на февруари....

# 470
Колко време преди да пътувате сте купували билети за влакове на изгодни цени? В момента гледам, че са доста добри. Ако е 2-3 дни преди предстоящото пътуване дали ще са много високи? Пътуването ни е планирано за 8-15.03. но ми се струва все още рано и мисля да изчакам поне средата на февруари....

Цените са трениталия за регионални влакове са фиксирани. На бързите само ще се качват.
Ако някой може да си намери удобен маршрут, има автобуси, понякога на смешни цени.
itabus.it
За да видите ниски цени, трябва да сте регистрирани.

# 471
С наближаването времето на пътуване обичайно се вдигат цените, а не падат.
Така че ако сте намерили на добра цена ги купувайте.

# 472
Здравейте,

Предстой ми пътуване до Флоренция през април за няколко дни и ме интересува, дали някой е правил посещение на Чинкуе терре от там за целодневна екскурзия? Гледах, че има влак и за 2:30-3ч. се стига до там, като съм си набелязала само три от градчетата  - Вернаца , Манарола и Риомаджоре (в този ред на посещение). Ще ми стигне ли времето ако съм 10-10:30 в първото градче и да речем  17-18 да тръгнем наобратно към Флоренция? Като цяло всякаква допълнителна информация от тази, която прочетох вече е добре дошла.

# 473
Здравейте,

Предстой ми пътуване до Флоренция през април за няколко дни и ме интересува, дали някой е правил посещение на Чинкуе терре от там за целодневна екскурзия? Гледах, че има влак и за 2:30-3ч. се стига до там, като съм си набелязала само три от градчетата  - Вернаца , Манарола и Риомаджоре (в този ред на посещение). Ще ми стигне ли времето ако съм 10-10:30 в първото градче и да речем  17-18 да тръгнем наобратно към Флоренция? Като цяло всякаква допълнителна информация от тази, която прочетох вече е добре дошла.

Аз съм правила от Пиза. Посетихме 4 градчета. Стигна ни времето.

# 474
Да, ще ти стигне, пробвайте и четири да посетите. Аз съм правила и петте, но беше екстремно и на тъгъдък, не го препоръчвам. Четири са ок, тръгнете рано от Флоренция обаче.

# 475
Момичета, само при мен ли няма опция за отворени билети за Маранело?
Преди имаше  опция без фиксирана дата, а сега ми дава възможност само с фиксирана дата и фиксиран час 9:30 без да съм маркирала час( то няма и къде).
Да не би да има бъг в сайта на Ферари?

# 476
  • София
Ние имахме комбиниран билет за музеите в Маранело и Модена. Нямаха нито час, нито ден.
Но си взехме и guided tour на английски във фабриката на Ферари и на пистата. Той беше с фиксиран час. Да не би да гледате това?

# 477
Ние имахме комбиниран билет за музеите в Маранело и Модена. Нямаха нито час, нито ден.
Но си взехме и guided tour на английски във фабриката на Ферари и на пистата. Той беше с фиксиран час. Да не би да гледате това?

Не, не, билетите гледам.
Дори пробвах през друг сайт и ми изписва, че временно не е възможно закупуването на отворен билет.
Писах им на имейла да контакти видим, дали ще получа отговор.

# 478
  • София
Има нововъведения.
Комбинираният билет е с фиксиран ден и час.

Обаче има Gift pass - той е отворен

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 23:14 от Vivi

# 479
Благодаря, Виви!
Ние се спряхме на вариант само Маранело музея и тест драйв.
Никак не ми се иска да се ангажирам с час, никак.
Ще погледна gift pass- a.

Общи условия

Активация на акаунт