Болоня и Флоренция- може и още нещо...

• 44 481
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
68 евро за четирима души в двете посоки? Т.е. по 8.5 евро на човек в посока? Не е добре, подарък е. По-евтино е от регионалния влак, дето е със смяна и те лашка час и 45 минути (той е с фиксирана цена на билета 9.45).

# 451
68 евро за четирима души в двете посоки? Т.е. по 8.5 евро на човек в посока? Не е добре, подарък е. По-евтино е от регионалния влак, дето е със смяна и те лашка час и 45 минути (той е с фиксирана цена на билета 9.45).

# 452
  • София
Добре, че и аз ви прочетох. Simple Smile
Вече имам билети от Болоня за Флоренция за двама - 27,80 евро. Изобщо не ми се видя много.

# 453
Благодаря ви хора, купих билети за влака.
Никога не сме пътували никъде и това са първи стъпки. Много полезни неща.
Ще чета в темта за музеите и галериите и следващите дни ще купя билети и за тях.
Simple Smile

# 454
Вече имам билети от Болоня за Флоренция за двама - 27,80 евро. Изобщо не ми се видя много.
Аз купих за идния понеделник през italo, в обратната посока за 25,80 евро за двама, но още имам колебания как да се придвижим от централната гара в Болоня да летището. На отиване от Болоня към Флоренция ще сме с Апенино шатъл, защото полетът е късен.
В момента паса за Уфици, Палацо Пити и градините Боболи струва 18 евро и може да се ползва в пет поредни дни, като се фиксира само часът за Уфици. Другия тридневен пас, който купих е за пет обекта и включва Купола на Брунелески, кулата на Джото, Баптистерията, Музеят на Дуомото и Санта Репарата. Само за Купола на Брунелески си избирате час.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 11:11 от Kepeva

# 455
Аз купих за идния понеделник през italo, в обратната посока за 25,80 евро за двама, но още имам колебания как да се придвижим от централната гара в Болоня да летището. На отиване от Болоня към Флоренция ще сме с Апенино шатъл, защото полетът е късен.
В момента паса за Уфици, Палацо Пити и градините Боболи струва 18 евро и може да се ползва в пет поредни дни, като се фиксира само часът за Уфици. Другия тридневен пас, който купих е за пет обекта и включва Купола на Брунелески, кулата на Джото, Баптистерията, Музеят на Дуомото и Санта Репарата. Само за Купола на Брунелески си избирате час.
https://www.uffizi.it/en/tickets

От този сайт ли купи комбиниран билети, нещо не мога да се ориентирам как да купя комбиниран.

# 456
https://www.uffizi.it/en/tickets

От този сайт ли купи комбиниран билети, нещо не мога да се ориентирам как да купя комбиниран.
На лично Ви писах.

# 457
  • София
И таз добра..... Защо на лично?
На някои ни предстои тепърва да купуваме билети и попиваме всяка информация. Simple Smile

# 458
  • Там....където всичко е възможно ....
alina_si Много на сметка си ги взела-поздравления!

Vivi и твойте са на много добра цена!

Kepeva с такси. 17 евро ми взе на 1 януари тази година.

# 459
Това е сайта за билетите. Избирате последната опция.
Избирате си ден и след това час. И след това тази опция.
Скрит текст:
Виждам, че за деца под 18 години, не са нужни билети.
Дано да е това.

Искам да купя и за Купола на Брунелески, но ще гледам следващите дни.

alina_si Много на сметка си ги взела-поздравления!

Това е благодарение на темата! Heart
Купих и за Флоренция за влака и за Венеция за автобус, доволна съм.

# 460
И таз добра..... Защо на лично?
На някои ни предстои тепърва да купуваме билети и попиваме всяка информация. Simple Smile
Да, добре, извинете. Тук: https://www.uffizi.it/en/tickets
Избирате си:
PassePartout 5 Days
Single ticket for 5 consecutive days for Uffizi, Pitti Palace and the Boboli Gardens.
Read more
Regular
18€
Билетите ще си вземете от билетната каса на Уфици.

А тук може да си букнете тридневния пас: https://operaduomofirenze.skiperformance.com/en/store#/en/buy?skugroup_id=3006
Моят избор е за Брунелески пас, но има още два варианта. Билетите идват на е-мейла.

Успех!

# 461

А тук може да си букнете тридневния пас: https://operaduomofirenze.skiperformance.com/en/store#/en/buy?skugroup_id=3006
Моят избор е за Брунелески пас, но има още два варианта. Билетите идват на е-мейла.

Успех!

Брех, за нашите дати, няма билети за Брунелески пас, изобщо за цялата седмица. Sad

# 462
Здравейте, предстои ми пътуване до Болоня и Флоренция средата на юли, четох мнения от миналата година, но не се споменава колко точно ще е горещо, изобщо ще е поносимо ли да се разхожда човек навън през деня? Ще се радвам пътували по това време на годината да споделят как е било последните години. Благодаря предварително.

# 463
Никой не може да ти каже, уви. Но ще бъде горещо, това е гарантирано. Виждала съм как бус като тръгна от мястото, където е паркиран, асфалтът под гумите му се беше размекнал и беше поддал. Останаха четири вдлъбнатини на мястото, където са били гумите. Това през юли. Също през юли ми се е случвало да бъде и поносимо, но по обед и ранните следобедни часове може да ги отпишете при всяко положение. За тогава планирайте само дейности на закрито - музеи, църкви, носете си вода (бутилки до 500 мл. можете да вкарвате навсякъде, стига да са пластмасови).

Ако имате възрастен човек с вас, или човек със сърдечни проблеми, в никакъв случай. За здрави хора може да е неприятно горещо, но за хора с подобни проблеми може да бъде фатално. Имайте предвид, че там е само камък и тук-там асфалт. Няма дървета, няма сянка. И като се нагрее камъкът, улиците си стават като пещ за пица.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 19:44 от Country Strong

# 464
Италия и Испания юни и юли са адски жеги. Не бих си го причинила за туризъм. Аз обаче ненавиждам жега.
За хора, които са ок с 40С може би е добре.

Общи условия

Активация на акаунт