Да си сам на 30+

• 18 133
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
Любовта пак ще ти се случи. Просто затвори всички врати, за да отвориш нова. Срещаме половинка, когато сме готови и когато го искаме. Ти още не го искаш. Реши се и ще стане

# 106
  • Далечният изток
Скрит текст:
Офффф, голяма скръб си.
Чети Босилка над теб и move on.
Умрѐм си за депресари непрежалили бившата петилетие. Таквиз наранени, чупливи, затворени за свят и човечество.

Нафталинена история си, всяка сносна мацка ще бяга като дявол от тамян.

Не разбирам защо си толкова негативна в поста си.
Просто подмини Mr. Скръб.

Ще има мув он да не мислиш че цял живот ще губя време в това!

Относно последното без коментар, никога не бих позволил да изпадам в такава ситуация че някоя да се напряга че чак пък да бяга от мен!
Съжалявам че моята история не е достоен бестселър за твоята особа.

Aida не знам защо съм го допускал.
Не мога да отговоря по скоро можеш да откриеш отговора  в предходните постове.
А, не на мен, не на нас, дай отговор на себе си... Вземи решение за себе си. Ние тук си убиваме времето...

# 107
Само недей на първа среща да споменаваш как още не можеш да забравиш бившата. Аз като чуя нещо такова и ми светват всички лампи.

# 108
Само недей на първа среща да споменаваш как още не можеш да забравиш бившата. Аз като чуя нещо такова и ми светват всички лампи.

Няма, спокойно Wink

# 109
  • София
Ти искаш ли изобщо нова среща с нов човек?
От постовете ти не звучи така, някакво общо мрънкачество по отминалото време и пропуснатите ползи.

Негативно ти звуча аз, но, това са нещата, които мацките няма да ти кажат, пък те си стоят.
Не съм привърженица на шамарите за осаферване, всеки трябва да си вземе времето и емоциите, ама ти пусна тема, не аз.
Пет години ти стигат за таз драма, пък си стой самичко заради себе си, не заради друг.

# 110
Друже, никого не чакаш да си тръгва, ти взимаш решенията за своя живот и си тръгваш. Пак пасивно чакаш някой да ти решава съдбата. Не бъди такава изтривалка. Унизително е да те държат на каишка... И да се освободи, пак няма да избере теб. Не храни фантазиите и ще избледнеят.

# 111
Пич, казаха ти го, да ти го кажа и аз- голяма грешка е да продължаваш да се виждаш с нея. Режеш и изхвърляш от живота си ако искаш да продължиш. Не обръщащ внимание на драми, сълзи и сополи, просто го правиш както тя е направила своя избор. Дори не осъзнаваш колко много ти пречи това, съдейки по това, че го спомена като няква дребна подробност на 5-та страница. И аз бях така, мислих си, че ми е само приятелка и че съм ги преодолял тези чувства към нея или поне съм ги заровил дълбоко, докато в същото време се чудих защо в сайта от 10 страници момичета на подходящата възраст и от моя град нито една не може да ми хареса.

# 112
  • София
Я разкажи по-подробно, че аз съм от бавно схватливите (за такива работи, иначе чаткам много).
Вие като се виждате, секс правите ли?
Какво точно търси тя у теб, самият секс ли, или те обича, или те държи на каишка, защото е нарцис?
На редовни периоди ли го прави, или като започнеш да охладняваш и да се дистанцираш?
След секс изчезва ли напълно, или се ентусиазира, иска да те вижда, да ти пише?
Ревнува ли те от други жени?
Другият, по-богат ли е, по-образован, по-стабилен, переспективен, не пие, не бие?
Тя на колко е, не ѝ ли е време за брак,  деца? Не живеят ли с настоящия заедно?
Ти предлагал ли си сериозен ангажимент към нея, ексклузивност, брак, деца?

# 113
Авторе, не ти ли става противно като знаеш, че момичето е във връзка, а идва при теб? Ако правите секс, а не се виждате чисто приятелски, как имаш високо мнение за такъв човек изобщо? Ако утре момата бие шута на гаджето си и реши изведнъж, че ти си нейният човек (което няма да стане, разбира се - досега не е станало, тепърва ли ще се случи), ще можеш ли да й имаш доверие?
Забил си се в миналото, не можеш да преодолееш човек, който не те иска сериозно и затова още дълго може да си стоиш сам (не самичко - вземи порасни). Никога не съм разбирала това с години да страдаш по човек, който дори не е бил бивш. А и бивш да е, пак не е ок да живееш в миналото.

# 114
Не е толкова за жалене авторът. Ето - вече е усетил от къде духа вятъра - правилна стъпка в добрата посока - регистрация и тема в бгмама. Лайкнат е 10-ина пъти Wink При толкова бгмами тук, няма как да няма и "разбиращи", "влизащи в положението".
Женското любопитство и емпатия са ти първи съюзници, пич.
И един безплатен съвет - не се връзвай на хейтване. Това е начина на много от тях да покажат заинтересованост към теб. Точно както момченцата в детската градина дърпат плитките на момиченцата, така момиченцата над 30 си търсят някой, когото да набедят колко е смотан, мухльо, драма куин, но подсъзнателно са привлечени от него Wink
Сега, вече ако си толкова невдяващ, че реагираш на сигнали Trollface с 3 месеца закъснение, сърди се само на себе си.
Наслука !
Wink

# 115
  • волно калдъръмче
Защо не си я сграбчил тази жена, а си я оставил на друг?

# 116
  • София
Защо не си я сграбчил тази жена, а си я оставил на друг?
И аз това се чудя. Секс, секс, докато шава. Някак не мога да си представя, че ще правя секс с някоя и тя изобщо ще поиска друг.

# 117
  • волно калдъръмче
Да, и е продължила да го търси, баси, а той я оставил тя да избере. Много вяра я женския акъл.

# 118
  • У дома... някъде
Каква е причината да избере друг пред теб?
Говорили ли сте на тази тема ?
Казваш,че тя те е търсила във времето,значи нещо в техните отношения с половинката е куцало,ето сам казваш че е правила крачки към теб,ноооо ти си се дистанцирал тогава.
Сега се опитваш да продължиш и да я забравиш,но мисля че това ще стане когато напълно изясните какви са причините да се разминете в живота към този момент.
Ако това е "твоята половинка" ,то се усеща и би трябвало да се бориш за нея,не да я оставяш да си тръгне.
Помисли и реши какво можеш да направиш,не винаги нещата са изгубени.
Просто дай шанс и вярвай,положи усилия,един живот живеем!

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 08:05 от mira5356

# 119
  • София
Има някои жени, обективно не-ставащи, към които има огромна тръпка. Има и някои мъже, пак такива.
Та в конкретния случай кой от кои е, това предстои да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт