Частна детска ясла в София

• 198 620
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 60
И аз се разписвам в хубавата темичка.
Дъщеря ми мисля да пратя на ясла Септември месец ще е на 1,7г., та темата ще ми бъде много полезна.
И да ви попитам някой знае ли нещо за "Пипи", то се води детска градина, но има доколкото разбрах и яслена група  newsm78

Дъщеря ми е ходила 1 ден инцидентно в "Пинокио" в Бели брези и също съм много доволна. Незнам къде ги извеждат по принцип. На мен обаче там ми е ужасно далече и затова за сега го отхвърлям.

И още един въпрос - тези, които вече посещават детски ясли и градини в Драгалевци примерно - не е ли много път за детето примерно до Плиска. Вечер в натовареното движение. За отдалечените градини това ми е основното притеснение, че трябва много да пътуват децата - вие какво мислите?

# 61
  • София
След като ми отказаха в 2 държавни ясли и аз опрях до частните. От темите за частни ясли и градини разбрах че има две който ме устройват като разположение - Приятел на детето и Питър Пан. Дали приемат 2 годишни или са за по-големи дечица? И дали има някоя майка с детенце в една от двете градини, за по-пресни впечатления?

# 62
В Питър Пан ходих преди 2 седмици. Казаха, че най-малкото им дете в момента е на 1,8г. и било малко според тях в сравнение с другите. Казаха ми, че ще вземат дъщеря ми лятото поне като е на 1,6г. Видя ми се много уютно, дворчето им е много малко - това не ми хареса. Носели им храна от кетъринг. Казаха, че сега правели още една детска някъде към Витоша.
За Приятл на детето нищо не знам и ще ми е интересно да разбера.

# 63
Задоволих ли ти любопитството?

Да , благодаря   bouquet

# 64
  • София/Велико Търново
.... Може ли някой да ми каже каква е таксата в ЛиДи ? Бояна по принцип ми е удобно ... Ще видя и Сияние ...

400 лв.

# 65
Здравейте, темата е страхотна!
Особено като се има предвид колко труден се оказа изборът на място и хора, където ще си оставиш детето за цял ден.
Неочакван за мен се налага да  започна работа още   следващата седмица и да  дам детето  в  ясла. От държавна се отказах,   могат да я вземат в яслата на Иван   Асен,  живея в Овча   купел,  ще  работя на съвсем друго място. Налага се да избера между   по-евтините частни ясли.
Близо до  дома  ни и до работата на съпруга ми се оказа    частна забавачка Мила. Децата са   от 1,6 год.   до    6 год., групата е       една и децата спят на   сгъваеми легълца в  стаята, в която по принцип играят. Готвят им на  място,  и са около    20.  Има хубав двор.    Моля, кажете си мнението,  аз съм изключително раздовена,   хем не ми харесва особено, хем си мисля,   че за    детето това  не сатолкова важни  подробности.             

# 66
А някой ходил ли е в МАЛЧО - http://www.klubmal4o.hit.bg/ , седи си на първа страница във форума , а аз чак сега го видях  Sunglasses
Изглежда ми добре ... А и ме устройва , защото има дни в които няма да го давам Марти на ясла , ще си го гледам аз .

olja - и за теб ще е удобно , намира се в Красна поляна  Hug

# 67
Pipinka, Малчо е удобен като място вариант за мен, таксата също ме устройва, 215 лева на месец, но проблемът е, че работят до 18 ч. и не са много склонни да изчакват родителите, дори и  срещу заплащане, което е пречка за мен.

# 68
olja ние трагнахме на 1 март в частна ясла "Светлина"В Овча купел и сме на 1г и 1м и все още непроходили.Таксата е 160 евро на месец като може да даплащаш ако вземаш детенце по-късно.За нас след дълго проучване се оказа най-добрия вариант.Засега съм много доволна от грижите дано така продължава и занапред.

Успех !!!

# 69
Някой да знае в района на Орлов мост дали има частна детска ясла?

Мога да кажа за тази, в която ходи синът ми - на Лъвов мост е, 180 лв. е таксата, 6-7 деца са бебешката група. Да отбележа, че е християнска ясла+градина (ако за някой е проблем). Ако имат свободно място могат и веднага да приемат. При интерес мога да дам тел. на директорката.

Моят син ходи там и давам дъщеря си за ден когато ходя да работя.
Персонала са професионалисти. Градината е насочена към откриване на талантите на децата и тяхното развитие. Храната е много добра, всеки ден е различна. Удобрена е от министерството. тел.9833486

Мисля, че това ще те устойва Wink

# 70

И още един въпрос - тези, които вече посещават детски ясли и градини в Драгалевци примерно - не е ли много път за детето примерно до Плиска. Вечер в натовареното движение. За отдалечените градини това ми е основното притеснение, че трябва много да пътуват децата - вие какво мислите?

и аз бях с тази дилема, но вида на двора на питър пан ме отчая. моята убавица обича да играе навън, а там е само едно малко бетонено дворче. иначе излизат в съседната градинка, която не е много чиста. иначе е много приятно, скоро са отворили и са много мили. много ми е близо, но като си помисля, че детето ми ще прекара лятото в този квартал, почвам да се замислям за полите на витоша.

# 71
Мами,здравейте:)
А случайно да има частна детска ясла или клуб като Малчо в района на Красно село,към Медицинска Академия?Като на върши 2 годинки сина ни искаме да го запишем,пък и сега вече в градинките виждам че вече не страни от останалите деца и се надявам да не му е трудно в началото Rolling Eyes
  bouquet

# 72
Има ли частни ясли в Надежда или наблизо?

Аз не можах да открия до момента.

Моето дете сега е в частна ясла Съни близо до ИСУЛ се намира, но ако се преместим в Надежда 1 където сме харесали апартамент...не знам какво да правя.
Никога не съм ходила в този квартал за по - дълго и не знам кое къде е...

Ако има някой от Надежда и знае за частна градина или ясла, моля да ми даде координати, мерси!

# 73
Мами,здравейте:)
А случайно да има частна детска ясла или клуб като Малчо в района на Красно село,към Медицинска Академия?Като на върши 2 годинки сина ни искаме да го запишем,пък и сега вече в градинките виждам че вече не страни от останалите деца и се надявам да не му е трудно в началото Rolling Eyes
  bouquet

Мисля , че няма  Confused И мен ме устройва нещо в този район , ама като гледам по - вероятно е да се изнасяме към Бояна в някоя ясла ( живеем в Борово )

# 74
Pipinka,благодаря все пак  bouquet
Бояна вече ни идва далечко... дано да намерим нещо по-близо,че с тези задръствания...

Общи условия

Активация на акаунт