Частна детска ясла в София

• 198 698
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 855
Обадих се във ВЕДА , адреса не е Марин Дринов, а Марин Христов някъде до Фондови жилища май . Таксата е 2800 евро за цялата година. За транспорта се плаща отделно. Изучавали немски, български, танци , рисуване и прочие.

# 856
И ние се записахме в Първа частна.Сега трябва да направим изследванията. И от другата седмица сме на линия. И ще сме целодневно.  Дано не плаче много... Cry

# 857
ДОВЕРИЕ - кв.Редута ул."Калиманци" 43...................
Директорката г-жа Илонка Горанова е много готина и мила жена(каза ми,че е работила преди това 12 г като учител в държавна градина).....
Директор -12години, отделно и като педагог, а също и педагог в Първа Частна детска градина от 1997година  Peace
Там ходеше дъщеря ми, след това Горанова си направи своя и синът ми е ходел за кратък период (при опитите за отбиване  Laughing)
Също така, до Бастилията има своя занималня за деца от 1-4клас  Peace с вкусен обяд и занимания.
Там дъщеря ми е ходила 4години (докато учеше в района).
За тези, които се питат защо Доверие няма лиценз от МОН - не отговаря на изискването за собствен физкултурен салон  Rolling Eyes Което ще се реши с времето, защото ще подпише договор с държавната градина в района за ползване на техния  Peace
Всички други документи са налице, могат да ви бъдат предоставени при желание...

# 858

Мили мами,скоро се очаква да се настаним в "Белите брези",а и представа нямам дали има наблизо държавна ясла ThinkingАко някой от вас може да ме насочи към някакъв списък с детските заведения в района,ще му бъда благодарна.Знам само за частната"Пинокио".

# 859
Тук има списък на държавните: http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden и http://zadecata.com/index.php?page=0_1_2_1#Sofia
Тук - списък на частни: http://zadecata.com/index.php?page=0_1_2_2_0
Има районирано търсете, така че ще можеш да видиш каквото ти трябва Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 15:52 от Ити

# 860
Благодаря! Simple Smile

# 861
извинете мами а къде се намира костенурката франклин

# 862
Близо до Попа, мога да ти дам координати ако искаш - пиши ЛС  Simple Smile

# 863
  • София
Моля мамите, които имат впечатления от "Ние врабчетата" на Л. Каравелов  №54 да дадат малко информация. Предварително благодаря!

# 864
  • в моя свят на мир и любов

В Доверие нямат транспорт..., а за мен това е едно от важните неща, т.к. няма кой да я кара и връща.

Имат микробусче, с което возат децата, трябва да попиташ пак.

Освен това моите деца от няколко дни са там и мога смело да заявя, че всичко, което се изписа за тази градина е напълно вярно.

Андрея, която се скъсваше и плач и нерви докато я "набутам" в предишната й градина, в "Доверие" влиза тихо и кротко, и излиза усмихната.
А Ели, щом види врата, се обръща и ме пита, може ли да си тръгвам, защото иска самичка да влезе. Може пък причината да е в симпатичния батко по английски език, който я посреща на врата newsm78 .

# 865
luda, Андрея в групата на най-малките ли е? И моята Дари е в Доверие, доволна съм досега и жените, които се грижат да децата засега ми вдъхват доверие. От колко време си даваш децата там?

# 866
  • в моя свят на мир и любов
luda, Андрея в групата на най-малките ли е? И моята Дари е в Доверие, доволна съм досега и жените, които се грижат да децата засега ми вдъхват доверие. От колко време си даваш децата там?

От началото на седмицата са там. Андрея е в групата на 2-3годишните. Знам че има и по-мънички, но не знам дали са заедно.

# 867
И ние сме в Доверие, групата на 2-3 годишните  Grinning Ние сме от началото на септ. и за сега съм много доволна, не иска да си ходи вкъщи  Crazy Единственото, което малко ме смущава е, че го прибирам винаги зверски гладен, явно закуската следобед не му стига.

# 868
Момичета, като говорим за "Доверие", мога само позитивни неща да кажа за тях. Много е важно какви хора работят в детските градини, а в Доверие всичките са професионалисти и си разбират от работата. Още по-важното - внимателни са с децата, обичат ги и полагат страхотни грижи за тях. Никога не ми се е случвало да видя някоя от учителките да се помотква като муха без глава, очите им са нон-стоп в децата, за разлика от други градини, където дори съм виждала да ги оставят да се бият!!! #Crazy Големите деца ги учи кака Бобка (така си и викат, няма "госпожо" или някакви други формалности) - много готина млада учителка е и определено си разбира от работата.  newsm10 Имат и обучение по Английски, което започва още от групата на мъниците! Учителят е мистър Светльо - голям сладур! Wink

# 869
Така, здравейте и от мен! Преди малко писах за Доверие, не бях си направила регистрация, ама вече "официално" съм тук!
newsm03 easter lalalala

Общи условия

Активация на акаунт