Частна детска ясла в София

• 198 650
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 960
# 961
И аз се записвам да следя темата, тъй като около годинка смятам да се върна на работа.

# 962
# 963
Миналата седмица ходих до детска градина "Светлина" на Одрин. Говорих с директорката, от която останах с добри впечатления, но там било за деца над 3 г. Детската ясла се намира в Овча купел, има ли мами , които имат впечатления оттам.Благодаря ви! Simple Smile

# 964
Дъщеря ми посещава "Доверие" в Редута.Много сме доволни,цената е височка,но си струва.Персонала е млад и ентусиазиран,а за директорката само хубави неща мога да кажа.С много любов се грижат за децата.. Peace Peace

# 965
Привет,

Някой има ли впечатления от ясла в района на Бъкстон, Павлово, Красно село?

# 966
  • sofia
назад в темата има отзиви-чети

# 967
  • Sofia
Миналата седмица ходих до детска градина "Светлина" на Одрин. Говорих с директорката, от която останах с добри впечатления, но там било за деца над 3 г. Детската ясла се намира в Овча купел, има ли мами , които имат впечатления оттам.Благодаря ви! Simple Smile
Намери с търсачката темата за Светлина, а мисля, че и в тази тема съм писала по-назад. Моите впечатления за 2 години са чудесни.

# 968

Здравейте момичета,

Бих искала да попитам, дали някой има отзиви от ЧДГ Дойче шуле в Горна Баня - знам, че приемат от 2-годишна възраст и че се говори изцяло на немски/английски. Аз се интересувам за следващата учебна година, когато синът ми ще е на 2г и 4 месеца / т.е това си е все още ясленска възраст/. Държа на немския, защото има голяма вероятност да заминем за Германия и така детето ще изживее по-малък стрес. Най-важното все пак си остава, той да се чувства добре, затова ще съм ви много благодарна ако имате информациоя и я споделите тук.

# 969
Здравейте, трябва ми информация за частна ясла в района на Света Троица, Илинден, Захарна фабрика. Беба е на 10 месеца и вече ходи, смятам след нова година /когато навърши 1 годинка / да я запиша на ясла. Опитах се да прочета някои от мненията писани дотук, но те са толкова много, че се изгубих в тях. Моля препоръчайте ми някои добра ясла! Благодаря много!

# 970
Момичета, темата набъбна неимоверно много. Така едва ли е полезна вече някому ...
Моля, ако на някой му се занимава да направи нова с някакво инфо в първото мнение. Или просто ще заключим тази и новата ще си дойде сама  Wink.

# 971
  • гр. София
В гр.София, ж.к.Люлин-10 се строи нова детска градина. Някой знае ли кога ще бъде готова и може ли да се кандидатства за нея, тъй като забелязвам, че се строи усилено и е възможно да бъде готова до месец септември 2009г.?

# 972
Здравейте, дететео ми ходи в 'Бърборани' Младост от седмица и свиква доста бързо.Сутрин мрънка като влиза, но като си я вземаме е спокойна и усмихната.Имаме проблем само съсъ спането - заспива доста късно.Нямам забележки все още, но й нямам впечатления, малката още на говори и не казва нищо.Да всичко изглежда някак много малко, като помещения.На за мен е важен персонала и това че детето ми е доволно, а не базата на първо място.
Дано съм била полезна на някого с мнението си и моля ви ако  има някой коеото дете ходи там да даде мнение.Знам че звучи глупаво , но....притеснявам се за Били /нямям повод за това/ оставям я после я вземам и не знам какво е правила цял ден.На Вратат ми казват ,че се справя добре, адаптира се лесно, хапва , но някак това не ми е достатъчно.Персонала ми вдъхва доверие.
Благодаря, олекна и някак като го написах

# 973
 Здравейте! Бих искала да се консултирам с вас, понеже виждам, че повечето сте много информирани.
 Мисля да запиша детето си в яслата на "Арлекино" от септември 2009 или април 2010. Как мислите кога да го запиша, понеже имам известни колебания, но от друга страна се стеахувам да не свършат местата. А това ще се случи, особено след като излезе прословутото класира за държавните градини. Мисля също, дали може да се сключи договор от средата на годината, както аз се двоумя дали да не пусна детето април месец 2010. Но е съмнително да има места тогава. Та такива терзания имам.

# 974
Щом вече си избрала ясла, просто се обади на директорката или иди на място и поговорете. Кажи и какви са ти чуденките, тя ще ти каже дали при тях може от април или не и така.

Общи условия

Активация на акаунт