Частна детска ясла в София

• 198 565
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте !!!

Март месец ще се местя близо до Била на бул. Балгария синът ми е на 1.2 месеца нямам никаква идея в този регион каде има ясли, било то държавни или частни. Може ли да ме посъветвъте за някои частни  тъй като за държавни не съм сигурна че юе се доредим. Бихте ли ми дали  саитове и телефони Simple Smile. Юе съм благодарна ако се отзовете :0 с малкия се гледаме сами и работата ми е нужна Simple Smile

# 976
Не е много близо до района, но не е и далече, като се има впредвид, че ние пътуваме от Сухата река до там. Става въпрос за Увекинд в Бояна. Много е писано за нея, частна е и не е от най-евтините, но за нас е най-добрата, нищо че ни е далече. Близо до мястото, където свършва булевард България и започва Панорамния път в Бояна, се намира адресът на градината.

# 977
Момичета, знае ли някой какво става с "Костенурката Франклин"? Да не са я затворили? Или са сменени телефоните?

# 978
Момичета, знае ли някой какво става с "Костенурката Франклин"? Да не са я затворили? Или са сменени телефоните?

Писах и в новата тема - затворена е. Сега двете жени Михаела и Лидия гледат детето ми и още едно детенце от центъра като детегледачки в дома им. Ако нещо повече те интересува, на лични. 

# 979
  • София
Извинявайте но не мога да ви изчета,а много спешно ме интересува частна ясла в Люлин?  Rolling Eyes

# 980
/X/ ♥Димяни ♥ аз се сещам само за Чудната къщичка  newsm78

# 981
  • София
Видях нея но е за дечица навършили 2 годинки! Rolling Eyes

# 982
  • София
Видях нея но е за дечица навършили 2 годинки! Rolling Eyes

На повечето места пише така, но взимат и по-малки. Трябва да се обадиш да говориш лично.

# 983
  • София
Мерси,ще опитам! Rolling Eyes

# 984
slastna и на мен ми стана интересна тази нова градина
Сподели информация, ако имаш  Peace

# 985
  • София
Там-Там   bouquet

Частната ясла Криси е зад ресторант адашите аз ходих с малкия до там и даже поразгледах какво е! Flutter
Хубава е много,а таксата е 495 лв което ми се струва много за Люлин Sunglasses
За децата се грижат 2 сестри и един педагог!
В ггрупа са по 10/12 дечица ето и сайта:
 http://www.detska-gradina.com/

# 986
slastna и на мен ми стана интересна тази нова градина
Сподели информация, ако имаш  Peace
Нямам, въпреки че живея почти до нея. Но като разбрах таксата (от горния постинг), се отказах.

# 987
/X/ ♥Димяни ♥  и slastna
благодаря ви за информацията  Hug
все е хубаво да я знам и тази ясла, че .................. не се знае знае ли се Wink

# 988
Мами, можете ли да ми дадете инфо за частни ясли в кв. Хаджи Димитър (за Подуяне и Оборище знам няколко, но в самия квартал Хаджи Димитър  Thinking )

# 989
а за частна ясла в жк Суха река някой сеща ли се? или Стефан Караджа; т.е. близо до Хаджи Димитър все пак

Общи условия

Активация на акаунт