Но как да знам дали е 100% натурално?
Определено ще си купя от чорапчетата, които рекламираш. Поискай си бонус за снимките - заслужила си го.

Ще пробвам да му дам макс 100 гр и само каша. Иначе си я повръща, плюк, плюк и това е

, много упорито било това нещо, бре 

- аз покрай работа въобще не ми остава време за писане във форума, но от няколко дни следя темата за това какво хапват малките априлчета. Аз ( и в частност майка ми) даваме подобна храна, да не казвам същата. Това което ме притесни обаче на последния преглед е че нашето доки намери Елена за слаба. Тя тежи 7600 и средно на месец наддава с по 500 гр. Искам да ви попитам какво количество например пюре изяждат вашите бебчета, само за пример да кажа, че до сега Ели е изяждала броени пъти цяло пюре ( от средния размер имам предвид), също ако може да ми кажете и по колко АМ пият вашите юначета ( Елена за сега се засища с 210 мл. от Аптамил 3, а и давате ли кисел с бисквити, аз и правя за следобетна закуска и мисля, че доста и харесва. Също немога да преценя дали да пасирам на 100% супите или да оставям малки частици, вие как се справяте? .... Добре, че ви има!
!