Момичета, възможно ли МЦ при онкоболни МЦ да спре вследствие на стрес от терапиите?Аз още отдавна (от преди да хвана рака говоря) - преди 3 години бях с доста наднормено тегло,но с диети,спорт твърде бързо преминах в другата крайност и свалих доста килограми (от 80кг кила на 45), заради което си имам проблеми с МЦ открай време.Като качих малко кг се върна,по едно време пак спря.Последно бях на гинеколог октомври,като ми прегледа яйчниците даваше,че няма кисти (преди имаше),предписа ми кистостоп и кистостоп плюс три пъти по едно за няколко месеца, забравих за колко беше казала,но ги спрях, защото финансово не мога да си го позволя.Малко се притеснявам ако отново имам кистички да не станат на рак, който да е краен стадий и да не може да се излекува, макар че доста успешно излекувани жени има от рак на яйчниците,последно октомври ги даде чисти,пак ще отида на личната за направление при гинеколог.Но на 22.02 ми правиха пет скенер и си се видя,че имам разсейки в костен мозък, кости ,бял дроб.Тумора ми го откриха януари и 17.01 ме оперираха,на лимфен възел е.По принцип тялото ми преминава в стресова ситуация,хем сега се лекувам от с прицелна терапия,отделно и още килограми свалих.Логично е да нямам цикъл (последно на 30.08),тялото е под стрес.Просто все пак мненията тук са ми от значение както и дали кистичките в яйчниците стават злокачествени,моите ги имах от преди 3 години, следствие на хормонални проблеми са,както казах при последния преглед обаче ги даде чисти при гинеколога макар че пак нямам цикъл.