Ончеее , ТЧ на корица на списание

Съла Тюркоглу за Re Touch
трейлър на Довери ми се с Айча и Екин Коч . На 23 юни по НФ . Хареса ми и на красиво място са снимали .
Ще го гледам определено.НФ обяви втора част на Клуб през септември тази година . Сценарист е Ранини.
Според Оя Доан филма ''Последно повикване за Истанбул'' с Киво и Берен Саат ще е в края на годината по НФ .

За Джентълмен няма инфо логично е да е догодина , щото НФ ще пусне целия сериал тази година , което си е прецедент. Никога досега не го е правила . Епизодите са снимани накуп и трите части. Дали заради това или заради огромния успех по света..
Голяма статия от Латинска Америка . В статията автора отбелязва и други хитови турски сериали на колеги . Забележете какво казват, че там се гледат повече сериали на платформи отколкото на местните канали .
https://www.trtworld.com/latin-america/terzi-the-newest-turkish- … -america-13416712
Превода е чрез гугъл транслейта . Добре, че е той на помощ .
Terzi: най-новото турско дизи, което печели Латинска Америка
След пускането си в стрийминг сайта Netflix в началото на май, „Terzi“ или „The Tailor“ се превърна в едно от най-гледаните телевизионни предавания в Латинска Америка, където зрителите се обръщат към социалните медии, за да споделят своята страст към шоуто.[

Останалото в спойлер
От 2014 г. родината й свикна да гледа турски сериали или дизи, след като Чили започна да показва изтъкнати турски предавания по националната телевизия. Диас подчертава популярността на „Binbir Gece“ или „1001 нощи“, базирани на романа, предполагайки, че е помогнал да се проправи пътя за успеха на други турски телевизионни продукции.
Вдъхновен от истински събития, Terzi или „Шивачът“ е най-новото dizi от Türkiye в Netflix и въпреки голямото географско разстояние до Латинска Америка, шоуто се радва на широк интерес от страна на зрителите в целия регион.
Главният актьор на Terzi - Чаатай Улусой , който направи своя дизи дебют в Adini Feriha Koydum между 2011-2012 г., получи признание между 2013-2015 г. с централната си роля на Яман Копър в Medcezir - сериал, базиран на американското шоу The OC. Той беше широко хвален за безупречното си представяне в друг драматичен сериал Ичерде .
В Терзи Улусой, който идва от Истанбул, играе главния герой, Пеями Докумаджи.
Други видни турски актьори като Салих Бадемджи се заемат с важната роля на Димитри в Терзи, заедно със Шифанур Гюл.
Откроява се образът Димитри, изигран от Салих Бадемджи . В началото на Терзи, главният герой, Пеями научава за смъртта на дядо си, когото е смятал за бащина фигура.
Разположен на фона на Истанбул, шоуто включва някои епични кадри от историческия град, който твърдо закотвя Терзи в Турция, докато Пеями продължава да наследява семейния бизнес и да проектира сватбена рокля за Есвет.
Докато сюжетът се развива, някои мрачни тайни излизат наяве.
Зрителите в Латинска Америка се обръщат към социалните медии, за да обсъждат и споделят страстта си към сериала, който съдържа седем епизода, често оставяйки публиката заинтригувана, когато се появят разкрития.
Според д-р Пинар Аслан, доцент във Факултета по комуникации към университета в Ускюдар, Истанбул, чилийският телевизионен канал Mega „реши да поеме риск и излъчи 1001 нощи (Binbir Gece).“
Този конкретен dizi моментално се превърна в хит, с рейтинги, които само продължиха да се покачват и се превърнаха в най-гледаното шоу на континента до последния си епизод.
„Това беше най-гледаната програма до последния епизод и беше излъчвана отново и отново, по целия континент“, казва Аслан пред TRT World.
Абонатите на Netflix в предимно испаноговорящия регион на Латинска Америка се пристрастиха към Terzi за кратко време.
„Гледах The Tailor за един ден и бях запленен“, казва Марко Микети от венецуелския град Баркисимето пред TRT World.
Микети, дизайнер на мъжка мода, прави комплимент за сценария, като отбелязва, че „интригата се натрупва добре и вие откривате, че реалността не е предвидима.“
Микети отбелязва как обстановката в Истанбул, сценографията, музиката и вниманието към детайлите във външния вид и шивашката елегантност в роклята правят Терзи „много привлекателна“.
„Мисля, че човешките драми са често срещани по света, това, което се променя, е езикът и обстановката, а може би и разказът, но който не знае турски, няма да има проблем с разбирането“, казва Мичети.
След няколко часа бягство с Терзи, Мичети казва, че като зрител е „обогатен“ от музиката и отдалечените места.
В светлината на поведението на публиката турският професор Аслан казва, че латиноамериканските зрители гледат повечето турски предавания чрез онлайн стрийминг платформи, вместо да чакат да бъдат излъчени по местните телевизионни мрежи.
Такова е търсенето, което Аслан казва, че зрителите от Латинска Америка дори „предпочитат да гледат дизи с турска публика по турско време на турски език“.
Аслан обстойно изучава дизи в продължение на почти десетилетие. Тя казва, че публиката в Латинска Америка намира сюжетните линии и героите в турските драми за свързани със собствения им живот, като същевременно е заинтригувана от цялостната обстановка и културни елементи.
„Те също така харесват турските дизита заради високото качество на продукцията и живописната природа“, казва тя.
Популярността на предавания като Binbir Gece (1001 нощи) подчертава успеха на други дизи като Fatmagul'un Sucu Ne? (Каква е вината на Фатмагюл?) Muhtesem Yuzyıl (Великолепният век) Kara Para Ask (Black Money Love) Сила, Езел и по-скоро Кадин (Жена).
TRT също е продуцирал редица видни дизи като Dirilis: Ertugrul (Възкресение) - за турски воин от 13-ти век и Payitaht: Abdülhamid (известен също като Последният император) - турска историческа драма, която се развива през епохата на 34-ти османски Султан, Абдулхамид II.
Аслан обяснява, че латиноамериканският пазар е „от решаващо значение за международния успех на турските dizi, тъй като интересът им към гледане на турско съдържание не може да бъде пряко свързан с историческа, културна или географска близост“.
Тя твърди, че те „трябва да се считат за голям потенциал от гледна точка на творческата икономика и да бъдат включени в културната политика за устойчивия успех на турските дизи”.

Та не ме впечатляват засега като двойка, ама после може да ми харесат. Ще проверя как е положението в първа серия.

Значи наистина я ще се самоубие, я ще попадне в психиатрична клиника и останалите кукундели ще останат да отмъщават.
Аз я харесах в "Азиз" и ми беше интересно да видя превъплъщението и от положителната героиня Ефнан- красива, дива, романтична, вярна- каквото се сетите още хубаво в отрицателния образ на Сюрея. Да, специфичен негативен образ бе- под маската на невинно миловидно създание се разкри отмъстително и готово да прегази всеки същество. И аз бях от тези, които в началото съжаляваха Сюрея.