Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 113 992
  • 739
  •   2
Отговори
# 150
Онче Hug ТЧ добре се е орентирал на платформите. Там е свободата и истината.  Таби ки и обществената тв е повече емоция ,няма потайности. Всяка седмица на екран това е хубавото.
Най добре продуцента да договори предварително епизоди.  

Ибо Челиккол го харесвам  добър актьор с харизма.  Не си падам по исторически и много ги променят външно актьорите с тия гримове. Чалмите им стоят красиво.

Някой от вас гледал ли е птица полет с Ибо и Бирдже да сподели отзиви. НФ засне последните два сезона.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 18:16 от femmi2

# 151
  • au bout du monde
На мен мн ми хареса.
 Но не знам какво ще дават още 2 сезона. Страх ме е да не го развалят.
Някой от вас гледал ли е птица полет с Ибо и Бирдже да сподели отзиви. НФ засне последните два сезона.

# 152
  • Дубай
Привет!
Слагам ново тийзърче на сериала на Кутси, старта му е на 19 юни. Тази Хазал Филиз направо е страшна накрая, има актриси родени са за отрицателни роли и тя  е  една от тях, струва ми се.

https://youtu.be/qNvtX23t3kU
Повторна майка/мащеха

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 12:10 от I.V

# 153

Режисьора Джем Карджъ сподели фото с екипа на Омер

# 154
Група, ето го първия фрагман за летния сериал "Vermem Seni Ellere".
Започва  като оригинала- с падане върху колата на местното семейство. Blush  И има младоженец- беглец. Joy

# 155
Нинка, 😍 веднага се явявам тук и бързам да се оправдая с лятото. 😂
По цял ден скитам с приятелки (пенсионерски неволи 😉 ), малко пътувах и подготвям едно съвсем кратичко италианско приключение.
Обаче зорко ви следя, лайквам ви, чакам си и летните сериали, че закъде съм без вас и без тях. ❤️❤️

Днес приключих с Фара и сложих начало на първото голямо чакане с многото въпроси.
Да видим Шербетчетата какви загадки ще ни оставят за домашна работа. 😂
Фрагманът беше потресаващ, ще надникна при момичетата в темата, че малко да си изясня това - онова.

Не разбрах Предателство ще има ли 2 сезон, но много ми харесва.
И Омер, разбира се.
Други май нямам за есента, значи мога да си позволя още и още. 😂

Хубава вечер! ❤️
И обещавам да не трупам неизвинени отсъствия. 😂

# 156
Група, ето го първия фрагман за летния сериал "Vermem Seni Ellere".
Започва  като оригинала- с падане върху колата на местното семейство. Blush  И има младоженец- беглец. Joy

Това е втория тийзър на сериала с Емре и Бусе..."Няма да ти подам ръка"
Първия и аз не съм го гледала ,но ще го потърся...
Май ще е интересен... Thinking

# 157
Svet_sz, доколкото знам, има разлика между тийзър и фрагман /трейлър/. Тийзърат дава обща представа, няма  насоченост към конкретна серия, а дава обща картина и тематика.

Ето го тийзъра на сериала  с Емре и Бусе "Vermem Seni Ellere", бях го публикувала тук преди няколко дни:

А това, което пуснах преди малко е първи трейлър /фрагман/ за първа серия. Ето го пак:

Чакаме и втори да пуснат. Blush И на мен ми се струва, че ще е интересен.
Имам молба- ако някой знае турски, нека преведе правилно заглавието. Blush Аз си го превеждам "Няма да те дам на никого", не знам дали е правилно. Blush Във ВК има различни версии. Grinning

# 158
Имам молба- ако някой знае турски, нека преведе правилно заглавието. Blush Аз си го превеждам "Няма да те дам на никого", не знам дали е правилно. Blush Във ВК има различни версии. Grinning
Mоже да се каже и така, но и без "на никого" се подразбира. Ще го гледам, обещаващ е 😄

Докато "Късмет" не ми хареса! Нито някой привличащ актьор, нито история.

"Доведена майка" ще погледна началото, но не съм много положително настроена и към него.

# 159
Svet_sz, доколкото знам, има разлика между тийзър и фрагман /трейлър/. Тийзърат дава обща представа, няма  насоченост към конкретна серия, а дава обща картина и тематика.
Може ...така го видях при мамашите и затова го постнах.

# 160
Ето го и Керемчик с ХафсЛаДурка! ❤️ 💕 ❤️
Репетиции на маса и другите актьори...

https://www.instagram.com/p/CtRAjUQPfF_/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

И още...

https://www.instagram.com/reel/CtRhGbZAhoI/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 161
Нашите хора от "Йомер" - заснели са последния епизод за сезона Hands Clap

https://www.instagram.com/p/CtRfidju7zI/

Нищо лятно няма да гледам, ще почивам от драмите, ще потърся други интернет сериали като приключа с "Актриса". Само ще надникна "Körkütük - Кьоркютюк" /Пепелче, това е новото заглавие на сериала/, защото режисьор е Али Билгин. Руското заглавие е "Я пьян от любви". Joy

# 162

Сезон финали - рейта се е покачил

https://twitter.com/ShowTV/status/1667265165069361152?s=20
нямам думи за тоя човек .. харизма  , красота , талант  

Съла в нова реклама  . Кариерата й провървя заради Шербета .
Watsons Türkiye подписа договор с младата актриса Syla Türkoglu. Syla става първото лице на турската марка за BB и CC кремове Pure Beauty

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 15:51 от femmi2

# 163
Ако някой гледа "Прощално писмо", може ли да ми каже името на актьора -  "високият, рус мъж"Laughing т.е. Мехмет май се казваше героя му /който гледа по няколко сериала едновременно...... трудно се помни/.

# 164
Има активна анкета за сезон 1 в темата на Шербета, 3 дена Smirk

Общи условия

Активация на акаунт