Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 114 177
  • 739
  •   2
Отговори
# 525
И аз съм темичка за Падналия.

# 526
Дъщерята на Вахиде Перчин - Ализе Гьордюм се присъедини към втори сезон на “Предателство”.
Това им е второто съвместно участие. Те участваха заедно и в “Майка”.

# 527
Цитат
Известният сценарист Дениз Маданолу се завръща за новия сезон с амбициозни проекти. Припомняме, че тя написа сценария за сериалите "Апартамент на невинните" и "Крупие". Дениз реши да не продължи да работи по сценария на "Крупието" и реши да се върне в театъра. В момента работи върху два мюзикъла. В края на годината в Netflix ще излезе и филмът "Джентълмен" с Чаатай Улусой и Ебру Шахин, чийто сценарий е автор.

Бирдже Акалай  ще играе ролята на лекар на име Айшегюл в новия сериал на Kanal D „Отвъд прага / Eşiğin Ötesinde“, който ще бъде заснет съвместно от Ay Yapım. Това е римейк на италиански сериал, който разказва за процеса на рехабилитация на група млади хора в клиника. Сред тях има и непълнолетни престъпници. Кой ще стане партньор на актрисата все още не е известно. Съобщава се, че този герой ще бъде прокурор

Интересанте звучи , може и да му фърля поглед. Турците напоследък снимат прокурорски и лекарски сериали но е нормално и там да се изчерпат.
Като заговорихме за това Присъда ще е с окончателен трети сезон.

Има превод с бг субт. на Шивача в плей ютуб.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 17:19 от femmi2

# 528
Феми😍, изгледах го Терзито-  донякъде на бг, а последните 2,3 серии на руски.
Мога да кажа, че 2 сезон ми хареса повече, раздвижи се действието и вече съм заинтригувана да чакам следващия.
Само тази актриса в главната роля (Ефсвет) не ми харесва визуално и леко ме дразни. 😂

Момичета, гледам Магарсус и ми е мнооого интересен.
Жалко, че епизодите са кратки (Нетфликс), а ги пускат 1 път седмично.
Чаалар Ертугрул, Беркай Атеш, Мерве Диздар- великолепна игра! ❤️

Двата летни ги гледам само заради Керем, Шюки и девойките, иначе не бих си губила времето  с такива истории.

# 529
Пепелче 🌹Heart Eyes
 И аз съм от същата партия Joy не ми харесва тая актриса Шифанур Гюл и ме дразни. Скована , неизразителна и визуално неприятна. Няма как всички да сме природно красиви и талантливи и с късмет. Отговаря си за профила на ролята и затова я избраха. В интервю споделя че се е притеснявала нормално е сефте главна роля ,но всички са се държали внимателно и са и помагали.  
Ако не е моята любов няма да я търпя заради него какви ли не лудости и жертви правя. (Историческо ще е зор и най добре да е филм. Ще е красив в исторически костюми. )
Чачи и Салих са невероятно добра комбинация.
Има подробни анализи в мрежите и международната преса отрази огромния  успех.   
И на мен повече ми харесва втори сезон динамика , разкрити тайни и катарзиса, който преживя. Накрая прие Мустафа такъв какъвто е думите на майка му му помогнаха затова.
Със забележки съм за тоя пресилен ашк на Пеями и Есвет.
Ненормално е просто изведнъж да полудее от една целувка и ушита рокля. Тя го излъга коя е и е причината най добрите приятели от детството да се скарат и накрая Пеями отнесе куршум. Димитрии не я е карал насила да се жени за него въпреки че я обича болезнено.  
Родителите й искат от нея да го направи за да са осигурени финансово. Като е решила така да си гледа мъжа и да не преследва и тормози Пеями.
Той и го каза, когато се караха в къщата. Иска да не я вижда и забрави.  
Не знае какво иска уж щеше мъртва Димитри да я има, но му се отдаде сама. Дано финала не завърши, като по турски с трагедия.
Ако умре Пеями ще се гръмна Sob преживявала съм го това вече.Sob
Може и психото да убие Есвет. Всеки герой в Терзи е със своята психологическа травма от миналото.  
Жалко, че Беррак няма да участва повече въпреки, че има слухове затова.
Може накрая на последната серия или през целия сезон. Тя се сбогува с думите  
"Беше много вълнуващо преживяване да участвам в Терзи. Чух много добри неща и прочетох. Благодаря ви много до следващият път".

Пепелче ,какво ще кажеш за сцените 18 плюс. Много ме кефи Казанова къв е Огнен и не му пука за аман моралистите и какво ще каже гаджето. Който не го разбира и прекалява  знае нерде е вратата. Кариерата си му е супер и знае какво прави и как да го постигне.   
Близките му приемат, че това е част от работата му. Нетфликс са смели и не се правят на ощипани.
Като знам какво снимат това в Шивача нищо не е Joy който е гледал 365 дни знае за ко иде реч.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 23:50 от femmi2

# 530
  • Дубай
Харесвам Чаатай и смятам да го изгледам шивача...
Мен този 365 дни така и не ме спечели, филм без всякакъв смисъл така и не разбрах, защо луднаха по него.

# 531
Не съм гледала всичко от тоя сериал само клипчета и малко от сезоните.
Луднаха по Микелето и аз не знам. Той си е пич и пее божествено. 
Развежда се заради проекта и секс сцените.
Наскоро снима филм в София и беше по чалготеките.
Мисля да гледам филма като го пуснат. Не съм много наясно дали е пак за НФ или?

# 532
Припомням за темичката за Шербета, тъй като някои не можеха да го намерят, вече е добавено и турското му заглавие: https://www.bg-mamma.com/?topic=1529290

Както и новото ни "попълнение" за Падналия: https://www.bg-mamma.com/?topic=1582854.msg46834188#msg46834188

# 533
Слагате линка в нов таб и там правите скрийншот на снимката, за да я качите на комп и оттам - тук.

Има и друг трик - сега го пробвах през мозилла. Слагате адреса на снимката в полето за URL. Не работи, но без да триете линка натискате на "прикачи от комп" и като се отвори страницата на комп от която качвате снимки, ще видите снимката в бялото поле. Кликате на нея и я качвате. Така избягвате скрийншота.

# 534
И една снимка от мене само за проба, но от телефона няма промяна при постването на снимки.
Или имате предвид от лаптоп/ комп🤔
- ще пробвам по някое време.

А сега да си изпием кафето с нашите герои. 😂

10кю😍 😍 😍, браво за новите и подновени теми!
Ще вземете да ме инфлуенснете 😉 😜 пак да погледна кой е паднал и кой не.
Може да си променя първоначалното мнение за момичето и дядото.
Те ми бяха основните дразнители, иначе харесвах баща й например. 😂
Отново се извинявам, че ще се огранича с тази тема, но ако ви лайквам, да знаете, че съм с вас. ❤️❤️❤️

И малко извън темата - за моята необяснима неприязън към известията. 😂 😀 😀
Скрит текст:
Що ми трябваше да задам въпрос в темата за Пулия- отговор не получих, пътуването мина успешно и без него, но затова пък още ми валят известията.
После дълго се чудих дали да споделя инфо, за да съм в помощ на други, ама така и така вече получавах известия, та писах пак...
Пък и хич не обичам, когато на някого направо му организират до минута екскурзията и после ни вест, ни кост и нищо полезно от него.
Сега съм на друга пътешественическа вълна, но ще внимавам с писането в темата. 😂

И за тези, които прочетоха и които не прочетоха спойлера за моите Радини вълнения, поздрав с една песен, която си "донесох" от пътуването. 😂

https://youtu.be/HNLG0lfsAB8

# 535
Пепелче, за телефоните четох, че няма проблем с качването на снимки. Онче, знаят. И за "сесията ви изтече" знаят.
Никой ли не гледа "Магарсус" - има превод на трите излъчени серии.
Пепелче, можеш да пуснеш в кошчето темата за Пулия и известията спират. Благодаря за клипчето!

Скрит текст:
Същото ми се случи в темата Къде в Пловдив - питах за фризьор в центъра, никой не ме отрази. Joy В Къде в Бургас не оставяме никого без внимание. Та с кеф запратих пловдивската в коша. Grin

Може ли линк за преведените серии , че намирам само на руски.

# 536
Лу, аз следя Магарсус и то с голям интерес.
На последния епизод дори не дочаках субтитрите и го гледах с озвучка (май даже ще свикна и така).
Много ми харесва, много!
Скрит текст:

Това с тема в кошчето явно пак е от компютър, пък аз все съм на телефона (само най- важните неща правя на лаптопа).
Ще пробвам, щото наистина ме хвана яд на тази тема, докато в истанбулската се откликва на всеки въпрос.

Онче,
Скрит текст:
това със отследването е лесно, ама ако си писал, докато не свърши темата те известяват за всеки ред. 😂
Да, бяхме в Алберобело, даже заради него ми беше целият зор 😂
За проба може после от лаптопа да сложа една снимчица. 
Наистина е градче като от приказките! ❤️
А Бари ме изненада много приятно, въпреки че предвиждах да е само базов лагер.

🥰 🥰 🥰

# 537
Пепелче, да, само от комп май става с кошчето или от тел, но ако преминеш от мобилната на пълната версия. И ако си писала - точно така, известява докато се изпише актуалната тема.
Онче, и аз снощи, след като писах тук, успях да публикувам две гифчета и на третото - пак отказ.

Marbellaa, съжалявам, че не уточних, но имах предвид превод на руски,

https://turkru.tv/magarsus/

за български сега потърсих и изненада - групата затворена и само с покана от админ. А бях член отдавна Sad Заради гонката за авторските права..., проверих в темата за Гюлджемал - линковете, които Ваня е давала - всичко изтрито, само до последния линк не са се докопали.

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_213635

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 20:01 от LU4IQ

# 538
Юху, още един мой любимец се присъединява към лятното Семейство Smiley

Уфук Йозкан, беше тежко болен, чак министъра на здравеопазването се замеси в лечението му, сега явно е по-добре No Mouth

# 539
Каква е тази платформа TOD - Турция  за сефте я чувам някой знае ли нещо? Няма как да не е платена.  Сериала с Бурчин и Онур Туна ще е на тази платформа. Премиерата е на 21 септ.

Пепелче 🌹 разкажи за сериала с Чаалар каква е историята и интригата. Само един сезон ли е ?
Не съм срещала инфо още за продължение.  
Беркай Атеш какъв го играе ? Страхотен актьор е особено злодей. Чаалар е качил кила за ролята така е като се налага.
В предния пост си се объркала не е по Нетфликс сериала ,а по турската цифрова блу тв.
Аз не я знаех коя е блу тв но се поинтересувах заради Йешилчам и МЧ. Тогава направиха изключение и пуснаха епизоди накуп. Шефа им е амбициозен и млад.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 18:17 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт