Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 114 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Феми 😍 ей тук хвърли око на описанието на сюжета.
Интересни са съдбите на героите, иначе историята е позната, но в никакъв случай не е скучна, а и без нея не може. 😂

https://turkru.tv/magarsus/

# 541
Много е интересен Магарсус. И актьорският състав е отличен.
Жанр- криминално-семейна драма, с мафиотски полъх. Аз гледам такива. А Блу ТВ точно по такъв тип сюжети си пада. Първия техен проект, който гледах- "Уважение"/ Saygi  бе  направо жесток в прекия смисъл на сумата.
По 2 серии ли пускат? Или по серия на седмица? Уважение го излъчваха всяка седмица, вероятно и тук ще е така.

# 542
Онче, 😍 пуснаха първо 2 епизода за зарибявка и сега вече ще ни мъчат по 1 на седмица.
Че и кратки, не ми стигат 50 минутки, усещат се като секунди.

# 543
От Birsen Altuntaş

Чаатай Улусой  се завръща на екран с бомбена драма:bomb:

След звезди като Yılmaz Erdoğan и Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy се завръща на екран.

Чаатай Улусой е една от най-трудолюбивите звезди на младото поколение. Красивият актьор засне филма "Джентълмен" след "Шивачът" за Netflix и изигра главната роля в сериала "Кюбра", заснет от един от най-талантливите режисьори у нас Taylan Biraderler. Междувременно Улусой, който получи много оферти за телевизия взе решение и се съгласи с Ay Yapım, с когото работи в сериала  ''Ичерде " през 2017 г.

Известният актьор ще играе млад мъж на име Левент (името може да се промени) в сериала "Gaddar", който ще бъде заснет за FOX от Ay Yapım. Левент, изоставил жената, която обича и семейството си и отива в армията, ще попадне в неочаквани събития и ще се превърне в жесток мъж.
Сериалът, който ще бъде заснет от успешния режисьор Синан Йозтюрк заснел Çukur и Üç Kuruş, се очаква с нетърпение. Проектът, чийто сценарий е написан от Hürer Ebeoğlu е от най-красиво написаните произведения от последния период. Една от изненадите на поредицата е, че ще бъде използвана и песента "Gaddar" на Erkin Koray, легендарното име на  Anadolu Rock Müziği, което изгубихме през последните дни...

Желанието на феновете се сбъдна. Доживяхме да се завърне на тв след години на платформи.
Явно сценарият го е грабнал. Така желаем да го видим в отрицателна роля в екшън. Сега се подготвя физически и тренира. Партньорката да е готина, щото не ми се гледат безлични и некадърни. Поне визуално приятна да е. Фокса не го харесвам реже на конвеер и политиката им е грешна, но съм убедена че няма да се случи с Чачи и Ай Япъм и си е опекъл договора и няма да разтяга локуми с продължения.  
Всяка седмица на екран резюмета и вълнение. Няма потайности и ще го виждаме често.
Кралят се завръща както той умее с гръм и трясък.
Ще им покаже как се прави рейтинг и хитови сериали. Винаги работи с най добрите и така ще е сега. Радвам се за Ай Япъм разбират си от работата и режисьора е с опит и го хвалят.
Мениджъра последва Ай Япъм преди това явно сега се е официализирало с подпис. Исках Шоу тв да излъчи проекта тях повече ги харесвам. Обраха звездите Фокса ще са конкуренция.  
Разтърси мрежите само Чаатай може да постигне това. Не се показва ,мълчи  проектите му са чок коментирани и интересни.
Страхотен подарък за всички.
Развълнувал го е сценария и ролята ново предизвикателство.
След проекта ще си даде пауза заслужена от година. Преди Ичердето така направи изчезна за година и нещо и после ударно завръщане.

Looks very promising but after Terzi, I'll wait until he is actually on public TV to believe it. Doesn't he have a film he is about to do in September? So are we to assume that Gaddar will be a winter dizi, with 20-24 episodes & one season?

Изглежда много обещаващо, но след Terzi, ще изчакам, докато той наистина се появи по обществената телевизия, за да повярвам. Няма ли филм, който ще прави през септември? Така че трябва ли да приемем, че Gaddar ще бъде зимен дизи, с 20-24 епизода и един сезон?

''Накрая Чаатай преминава към различен режим на работа при заснемането на сериали. Може би ще го виждаме по-често и няма да е толкова затворен''

Латините са на върха на щастието

VOLVIMOS GENTE VOLVIMOS AAAAAAAAAAAA Con Ay yapım y serie de acción AAAAAAAAA OMG espere tanto para este momento 🥳🥳🥳🥳🥳QUE FELICIDAD 🥹🥹🥹🥹🥹#ÇağatayUlusoy

ВЪРНАХМЕ СЕ ХОРА ВЪРНАХМЕ СЕ.  Боже Мой  чакахме  толкова дълго за този момент 🥳🥳🥳🥳🥳 КАКВО ЩАСТИЕ 🥹🥹🥹🥹🥹Çağatay Ulusoy

💥 По непотвърдена информация, музиката за сериала "Безмилостен'' / Гадар" с Чаатай Улусой в главната роля ще бъде написана от Тойгар Ашъклъ Основната песен от сериала е хитът на Еркин Корай. Съдейки по факта, че продуцентите са закупили правата върху сингъла, името няма да бъде променяно.

Тойгар композира основно за Ай Япъм така че не е изненада .
Ето и  оригиналната заглавна песен, която ще звучи в "Безмилостен"
https://www.youtube.com/watch?v=BRNZnNDXOkk&t=2s
Еrkin Koray - Gaddar (Live @ Jolly Joker Ankara, 2013

2023 е най добрата успешна година и връх в кариерата му. И още много ще ни радва и печели заслужени награди и фенове само да е здрав.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 12:23 от femmi2

# 544
https://www.youtube.com/watch?v=GDr8A4L6mUs&t=1s
Тийзър 2 на Камък на желанията . Салихджъм  ми хареса . Heart EyesТой умее всичко и е с готина визия .

Ибрахим Салим с новото гадже, сладури са.

💥 60-ият филмов фестивал "Златен портокал" тази година ще връчи за първи път награда от Netflix - наградата Netflix Work-in-Progress в категорията за игрален филм на стойност 150 000 турски лири.

могат да си го позволят от Нетфликс . Печелят и тази година са се увеличили абонатите . Качество на световно ниво.
Смазаха Диснито в Турция и по света.
Изложиха се и скандала с Ататюрк и проекта на Арас не стихва.
Останалите  заснети проекти не се знае дали ще видят екран.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 18:07 от femmi2

# 545
Гьозде Седа Алтунер се присъедини към “Мръсно пране”.

# 546
Готин трейлър на
" Друг човек" Хандето не ме впечатлява , но Буракджъм е супер и заради него ще се прежаля.
https://www.youtube.com/watch?v=PPMoQ8qEZsU
Партньорката  умее да се целува. Премиера  11 септември по Фокс - Турция  

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 21:10 от femmi2

# 547
Охх Хандето и нов сериал.Милата толкова е некадърна като актриса, а получава главни роли за сметка на истински таланти.Жалко исках да и дам шанс, но и в Почукай на вратата ми Керем изнесе сериала. и просто не ме впечетли .Ще видим сигурно пак Бурак ще изнася сериала  за нейна сметка.Ще се опитам да му дам шанс пък да видим.

# 548
Здравейте!

Първи трейлър на "Друг човек" с Ханде и Бурак с български субтитри.

https://ok.ru/video/6670496827915

# 549

Много готин трейлър! Много ми харесва и ще го гледам на всяка цена. Бурак е чудесен! Направо те заковава пред екрана. На този етап следя Ateyla (Керем и Хафса) и техния Ya Çok Seversen/ Ако обичаш силно, Чаатай и Terzi/ Шивач, сега чакам Бурак и Bambaşka Biri / Друг човек. Ако по Netflix пуснат втори сезон на Шахмаран (не знам дали изобщо е заснет)в едно с третия сезон на Terzi и ще трябва да си взема неопределено дълъг отпуск.

Съвсем определено мисля, че Бурак Дениз си заслужава самостоятелна тема. Скоро не бях писала за него, но след този суперски трейлър ще има доста за писане...

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 21:39 от DeniAra

# 550
Дени , Шахмаран е заснет мисля че до края на годината НФ ще пусне втори финален сезон.
Шахсуто ще си го изгледам задължително.
Терзи се говори че финала ще е през септември но тогава платформата пуска сезон 2 на Клуб и два Туркиш сериала е рядкост да излъчат.
Но предвид огромния успех на Шивача няма да се изненадам. Прецедент за година цял сериал.  
По принцип се туткат.

Бурак Дениз заслужава своя тема засега няма кой да я направи.
Тук ще си го обсъждаме в общата тема.
Ще изнесе сериала много е талантлив. Ролята ще му е сложна. Хандето освен да се усмихва изкуствено и мига друго не може. В реала не ми харесва поведението й.   
Бурак е с ново гадже. Ох няма вкус и това си е. Кога ще го видя с някоя готина и темперамента.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 22:32 от femmi2

# 551
Тъй като не следя подробно новините за всички излизащи сериали, тук прочетох за Джентълмен - не разбрах пускан ли е, предстоящ ли е, какво е името му /оригинално или на руски/. Доста се порових из нета, но.... пак стигнах до вас:bowtie:

# 552
Тъй като не следя подробно новините за всички излизащи сериали, тук прочетох за Джентълмен - не разбрах пускан ли е, предстоящ ли е, какво е името му /оригинално или на руски/. Доста се порових из нета, но.... пак стигнах до вас:bowtie:

"Джентълмен" е филм с Чаатай Улусой и Ебру Шахин. Това е проект на Netflix и още не е пускан на платформата. Очакваме го до края на годината.

Тази красота няма начин да не я споделя тук. Изпратено е от приятел, на когото благодаря от сърце Heart

Бурак Дениз не е долюбван от мнозина, но никой не може да отрече таланта и великолепната му игра във всяка роля правена от него. За мен един от любимците ми и съм гледала почти му роли. Казвам "почти", защото единствено епизодични появявания в други сериали от началото на кариерата му съм пропуснала. Главните роли съм гледа до една...

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 22:46 от DeniAra

# 553
Благодаря за отговора за Джентълмен-а - прочетох ги тези статии, от някои постове тук, останах с впечатление, че вече е бил представен. Аз следя редовно темата ни, и като видя предстоящ тейзър или някаква по-конкретна информация, веднага го търся при рускините и си го слагам в "закладки".

# 554
Валл , като прочетох за Кървави цветя се сетих за теб.
Обещах да сложа инфо.
Премиера на новия сезон на 18септ. канал 7
Подробности не пише засега  дали има нови актьори ,промени.

Общи условия

Активация на акаунт