Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 13

• 34 875
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Поне име нещо смешно в цялата тази ситуация с тези карикатури. Чудя се,защо мълчаха до късно?  Доста неприятна е политиката на Стар тв. Защо не  пуснат епизода след изявлението?  Пене да направят едно изявление към всички зрители които се наредиха да ги гледат ,да се извинят..

Така се губи зритерския интерес.

# 556
Колко им беше последно рейтинга? Гледах интервю, в което казаха, че на всяка единица рейтинг отговаряли 300 000 души. Колко от тях ще гласуват? Толкова яд събра народа Simple Smile Сега ще тръгне акция в мрежите антиЕ....

Абе вие ходите ли да четете по групи на сериали, които не гледате, не харесвате и не понасяте?
Аз лично не. Изобщо.
Сега покрай тази сиутация ми попадат толкова злобни коментари, че съм в шок. Добре, де, не те кефи сериала, какво правиш в тази група? И какво удоволствие ти доставя, че феновете били изтрещели?

# 557
След това пряко или не знам какво излъчване на президента, ще стане късно. Няма да има такава гледаемост.
Ама тези от екипа на сериала, какво наслагване, натрупване на очакване/напрежение направиха, имам чувството, че нещо като истерия се получи за това решение и накрая епизод няма. Как ще поддържат това напрежение, очакване още седмица-две?

Миналата седмица. А тази седмица щеше да е повече

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 21:53 от stasha_s

# 558
Мерт ходеше болен на сета, Афра търча от Анталия и тя за сет. Извадиха им душите и накрая няма епизод. Пълна подигравка с труда им. Даже и на монтажистите и изобщо на целия екип.
В туитър коментират, че преместили сериала Йомер в друг ден покрай земетресенията. Дали могат да ни пуснат епизод в почивните дни?

# 559
Е, то баш в неделя ще са изборите. Абсурд да пуснат сериал. Последния епизод на сериала ЕГО го премеситиха още преди седмица, дават го в неделя. Не го гледам, но видях, че го няма в програмата

# 560
  • Бургас

"Приятели, избирайте в неделя кандидатите, които няма да ви пречат да гледате сериалите си..ОКЕЙ!" Yum

Хубаво призовава Ермулах, ама да му мисли с какво ще ни поддържа интереса още...недай Боже 14 дни...То от нас чужденците какво ли им зависи, ама все пак...

# 561
По този рейтинг общия 10, повече от 3 000 000 са гледали. Не е зле да отидат да дадат глас. Оф, верно ще чакам резултата.

# 562

"Приятели, избирайте в неделя кандидатите, които няма да ви пречат да гледате сериалите си..ОКЕЙ!" Yum

Хубаво призовава Ермулах, ама да му мисли с какво ще ни поддържа интереса още...недай Боже 14 дни...То от нас чужденците какво ли им зависи, ама все пак...

Представи си в понеделник се будим с новина- " Женкарят от имението бутна статуквото" Joy
Ще влезем в историята Thinking Smirk

# 563
Нямам думи нека така продължават в съседката...Възмутена съм и аз и цялата социална мрежа

# 564

Joy

Този ми съсипа настроението
Представи си в понеделник се будим с новина- " Женкарят от имението бутна статуквото" Joy
Ще влезем в историята Thinking Smirk

А дано!

# 565
То още един фрагмент ли ще пуснат да поддържат интереса 🙄 Поне да се разбере за развода 🙄

Умрях от смях с тоя колаж с Феро и Ердо🤣🤣🤣🤣😪

# 566
В инстаграм страницата на сериала  изтрили постовете от вчера и днес и снимката даже на СейФер Rolling Eyes
Хората са коментирали , харесали и т н все пак  Другата седмица пак ги слагат и хайде пак
Но все тая , никой няма да ги чуе , пишат/ядосват се  си под фраговете на халос Rage 

Скрит текст:

Коментар от тр фен
Карате публиката да чака до последния момент, опитвате се да ни изкарате глупави и се опитвате да ни направите отново глупави, като изтривате публикациите без необходимото обяснение, без дори да публикувате извинително съобщение...
Какво невежество, такава арогантност!! Извънземните печелят ли тези оценки, които ви прославят?
Вие сте груб и неуважителен

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 22:07 от KrasiAnna

# 567
От ядосани фенове 😀

# 568
Пак са направили стая в туитър. Викат му, Емрулах Аби какво ще правим.

# 569
Мисля,че беше редно да пуснат епизода. Едва ли щеше да има по-малко гледаемост, хората така или иначе имат интерес и го очакват.
Без да обявят, кога ще има нов епизод и без извинение, трябва да се притесняват за рейтинга си следващия път. Не разбирам от турските нрави, традиции и дали това е нещо естествено.  Но намирам постъпката им за неуважение към  феновете.  Мълчанието им не е нормално, не отменената серия и речта на  президента.

Общи условия

Активация на акаунт