Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 13

• 34 824
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Според мен, ще пуснат епизоди и вторник и петък, защото може срещу балотажа пак да отменят новия епизод и много ще изостанат за финала на сезона.

# 661
Лелеее, дано дано ! Hug Никак няма да се разсърдим!

А на Рамо така хубаво му отива зеленичкото Heart Eyes

# 662
# 663
Аууу ако има тази седмица два епизода ще съм много щастлива и ако се развият добре още по щастлива 😅

# 664
Дано да пуснат епизода утре. В петък  може да го отменят и да сме назад с два. Hug

И при нас малко добри новини и изненади да има.

# 665
  • Бургас
И Емрулах се появи с неговите подсказки за фрага довечера...

Красота...

# 666
  • София
И Емрулах се появи с неговите подсказки за фрага довечера...

Скрит текст:
Красота...

часовник (време?)- линейка (Сейро след съдебната зала)- 32/3 (трети фраг)- огън ще е - сватбата на Суна- екшън (Абидин и Ферит отвличат Суна и Сейран)- любов

Това е моят прочит. Някой да има други идеи?

# 667
По-добре да не отменят толкова епизоди. Миналата седмица преспокойно можеха да излъчат епизод.

# 668
От това,което чета в българската преса сегашният президент отново печели изборите с над 50%
Това мисля,че означава,че ще си гледаме серията в петък

# 669
# 670
В сайта на  Yali capkini пише, че еп.32 ще бъде излъчен утре вечер по Star tv а в петък еп.33.Дали е вярно  това съобщение?Иска ми се да е вярно ама много ми се иска!Чак не мога да си намеря място от радост!Какво  ни накара да преживяваме този сериал,  девойки?Истински и незабравими емоции!Дано да не е фалшиво съобщение?

# 671
ВАЛ, със закъснение, но от сърце пожелания за дъщеря ти да е здрава, обичана и щастлива!

След като режисьорката е реагира на акаунта, който разапространил спойлера за палатките е реагирала и на коментар, че същият акаунт е казал, че в края на сезона Ферит и Пелин ще се оженят, а Сейран ще изпадне на ниво любовница. Питат я дали е вярно, на което тя отговаря

Разбира се, че са лъжи. Даже и аз не знам как ще завърши сезона.

Стар ТВ са казали, че епизод ще има в петък, режисьорката е казала, че не е чесно хората, които не използват соц медии и интернет да не знаят, кога ще се излъчи епизодът, ако не е в обявения му ден-петък.

Аникси, тенкс, че ми припомни моят любимец с перлите. Така ми липсваше Heart Joy

# 672
Нека първо да видим фрага ! Да си го разчоплим ! Да си напишем пристрастните мнения . После ще мислим за утре и евентуален нов епизод. Дори да има балотаж , пишат че ще е на 28.05. Това означава че при всички случаи  ще си  имаме епизод в петък.
Интересно ми е , ако имаме епизод утре , как ще се отрази това на рейта на другите сериали , които се излъчват също във вторник.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:13 от Kami_J

# 673
Това е толкова жалко за нашите съседи. Не мисля, че един сериал е по- важен от бъдещето на младите в не малка страна като Турция. Всяка година потисничеството и цензурата на този човек заробва стотици хора. В послеените дни не малко турски звезди заявиха подкрепата си за ново управление, защото знаят че това рано или късно ще им коства работата.
От това,което чета в българската преса сегашният президент отново печели изборите с над 50%
Това мисля,че означава,че ще си гледаме серията в петък

# 674
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Няма нов президент, няма нов епизод, няма любов в реала, няма любов в сериала... Е... няма нищо Joy
Мерт е много сладък в това зелено, успели са да го изненадат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт