Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 13

• 34 852
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Еве , той сами ни намери джанъм...
Сега искам да кажа отново колко съм възмутена да си вземат този рейтинг и да се бият по главата с него
Хората вече са заситен стомах на лъжи както и при нас така и при тях ,но и последната ситуация беше капак с земетръсите хич да не се чуди като падне утре.
Само да кажа за втори път ,че болния Мерт се разчекна на два стана да може да направят епизода за петък.

Има ли какво да кажем повече?

# 601
Като за сериал, който не е излъчвал епизод не е зле смятам Joy

Рейтинг няма да коментирам. Споделям мнението на Диди.

# 602
А за новия спойлер с емотикони се бъзикат, че било - новата кола на Кязъм, пазаруването на ЗерКяз Joy и някакво духче за сложили накрая.

# 603
Толкова призиви има да излъчат епизода довечера...Какво им пречи?!Политики не може да има, защото е ден за размисъл...

Мерт с майка си:

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 11:51 от Мис ЧагиЗо

# 604
От рекламата

# 605
Цитат
Толкова призиви има да излъчат епизода довечера...Какво им пречи?!Политики не може да има, защото е ден за размисъл...
Аааа, в тоя сериал има много политика. Hug
Скрит текст:
И хич не ми се вярва жената на бащицата да харесва "Шербета", най-малкото щото и тя е забрадка.

# 606
Относно отменянето на сериалите вчера. Поздравявам Шербета, те са в изцяло частна телевизия, така че отменянето на програма там би било още по-голям проблем. Дано за последно да се случва отменяне или цензура, дано в неделя всичко да се реши благополучно и съседните да дръпнат нагоре, аман!

# 607
Аз не знам каква почивка специално Мерт и Афра ще имат като не са излъчили епизода снощи, ама почивка йок за тях.. днес следобед ще има сет в имението.. снимките и сетовете продължават с пълна сила, работят нон стоп в продължение на повече от 10 месеца, сетове по 12-13 часа, отделно сега след като видят че сериала е вървежен и Афра и Мерт дават всичко от себе си ги викат за реклами и снимки на списания... не знам за тях но аз работя по 8ч и се изморявам, а те се подиграват с труда им... винаги при по-вървежен сериал има такива неща и издънки.. време е да спрат да го правят и да оценяват труда на всички актьори

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 12:48 от Николета Кирилова 736837

# 608
Четиримата на палатка. Много любовни сцени....
Обичам те не мога да живея без теб щели да си кажат
Кекс йок

# 609
То като ги натресоха в тези полеви условия , няма и как 😀
Прегръдка щяло да има 😍

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 13:03 от KrasiAnna

# 610
На полеви условия може да се случи в някой латино сериал 🤣

# 611
# 612
Още не сме изгледали 32 епизод и летят спойлери от 33🙄

# 613
Дано пуснат трети фраг поне.
Чакаме с нетърпение епизод в Петък. За балотаж не мисля, че ще има...нали третия кандидат за президент се оттегли- сега са само двама. Неделя е денят.
Странно ми стана обаче защо БТВ като българска медия изразява мнение по повод президентските избори в Турция и се опитва да наклони везните на българските турци в полза на Ердоган...! Изключително просто.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт