🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 949
  • 579
  •   1
Отговори
# 360
Този двоен стандарт всички го имат. Как Цецо поиска сметка на Дани, а постъпи по същия начин, както
La Vikinga отбеляза преди малко?
Нормално е да го попита защо е гласувал за него. Не ми се стори гневен. Приеха му обясненията спокойно.

# 361
  • София
Благо обаче наистина здраво играе за Журито.

# 362
Мара - от тъпо по-тъпо.
Видяхте ли как нежно Благо я целуна по врата на изпроводяк и пусна една сълза.

# 363
Благо за малко да пусне сълза за Мария. Досега сякаш не го бях виждала натъжен.

# 364
Ех, едната ми скрита фаворитка за финал си тръгна- заложих на Мара, защото е абсолютен случайник, а те обикновено са късметлии и защото исках да я видя поне веднъж вдъхновено да се състезава на финал.

Не разбрах с кого се прегърна накрая- само с Благо и Геновева ли? Или и с Едис- палача ѝ? Ех Мара, ако можеше поне маалко ум да изскочи от тази огромна уста….

# 365
Геновева не пропусна да пусне поредна отровна стрела към Мара тази вечер - "Ермина те предложи за изгонване".

# 366
Благо екстра му дойде да е отшелник. Те се самоизяждат и хоп при него.
Имам чувството, че е забавен събеседник.

# 367
  • Другата България
Благо обаче наистина здраво играе за Журито.
Вече и Мария му е сигурна.
Пък нека да не знае как да играе....
На фона на останалия “персонал“ добере ли се до финала, просто няма кой да го бутне.
Прозрях го още от преди месец това, и поне три пъти го писах мисля, още докато доста други хора бяха във формата. И ако наистина Благой спечели, ще е именно заради “творческата немощ“ на останалите. Ето на, Мима е страхотен пример за това как НЕ се играе в “Сървайвър„. Поредната отпаднала, оплетена в мрежите Колизеумски.

# 368
Благо към Мария: Благодаря ти за всичко. Супер ми беше. Исках ти да останеш.
Някак мило и нежно беше 🥹

# 369
  • София
От днешния епизод поне две неща ми харесаха - един смислено изигран идол и от думите на Ваня, стана ясно, че само един ще се завърне от острова.
Ако е Благо - нямам съмнение, че ще е победител.

# 370
  • София
Този двоен стандарт всички го имат. Как Цецо поиска сметка на Дани, а постъпи по същия начин, както
La Vikinga отбеляза преди малко?
Нормално е да го попита защо е гласувал за него. Не ми се стори гневен. Приеха му обясненията спокойно.
Ако го приемаха за нормално, нямаше да го питат! Нали всеки имал правото да гласува, както реши /по Цецо/
И не е въпросът в това дали били гневни /нима Павел беше гневен?/, а в това, че обикновено има двойни стандарти, когато се отнася за теб и за останалите.
А иначе Геви е досадница, разбира се.

# 371
  • София
В интерес на истината, на Цецо и Ермина не им се отдава много социалната игра. Млади са и двамата. Но си личи, че полагат голямо старание. И ако трябва да бъдем честни, от както започнаха всичко, те нямат един грешен ход.
Лошото е, че е много късно. И не осъзнават как циментират победата на Благо.

# 372
Предпочитах да отпадне Геновева, не Мария. Жалко. Ермина и Цецо добре се усетиха, че трябва да използват идола.

# 373
И аз мисля, че е логично да питат Дани защо е гласувал срещу Цецо? Те трябва да знаят дали могат да му имат доверие. Макар че Дани е много хлъзгав и подозирам играе по свирката на Едис.

# 374
  • София
На мен ми е странно нещо - всички виждаме как изглежда Мария " на живо", обаче в инстаграм (от чисто любопитство хвърлих един бърз поглед) по нищо не прилича на себе си - нито стойка, нито кила, нищо обща с действителната и визия - е как може така да се вързват хората на толкова fake изглеждане, не ми го побира главата?!!Пък чак и Благо да го свързват с нея - айде, играе го гъвкаво девойка в instagram (може да и е предимство в определени области), ама по телевизията не видяхме и една частица от тази гъвкавост...

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 23:36 от Valena25

Общи условия

Активация на акаунт