🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 960
  • 579
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Е това направо не мога да си го обясня! 14 кила! При глад и редовни физически усилия.
 Не знам.

# 451
Btv / Survivor BG пуснаха току-що , клипче, с кратко интервю на Мария след отпадането.

Клипчето започва с нейни кадри от началото на предаването ... и наистина изглежда доста по-слаба и по-добре на тези кадри от началото.

Не знам дали има физическо обяснение как е качила тези килограми и как можа да си тръгне като плондирче от Доминикана Laughing

# 452
  • София
Сега изгледах първата част на последния епизод, защото вчера бях заета. Установих, че освен сметка за гласа на Дани, Цветомир и Ермина държаха сметка на Геновева (за която това беше един от редките случаи, в които говореше с равен и спокоен тон), за това, че не поздравила Ермина за победата. А агресията на Цветомир към Едис, дори няма да я коментирам, дори не е нужно последният да говори, за да започне първият да подскача. Развесели ме това, че не им били написали имената, защото реших, че плочата, която надписваше Геновева, беше за рождения ден на Едис. Grinning Макар че те реагираха, така сякаш няма право да се е родил. Top notch социална игра на Ромео и Жулиета. Grin Както и на останалите надарени участници този сезон, разбира се.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 01:39 от La Vikinga

# 453

Олеле ,аз от такава смърт не бих се притеснила

# 454
Станилия е спортист от висок ранг, затова правописът е такъв. Поназнайвам нещо за живота на спортистите, затова знам, че успехите си имат цена, образованието е част от нея. И тук основна отговорност имат родителите - дотолкова, доколкото са позволили на детето да се занимава професионално със спорт. Защото много други родители теглят чертата овреме и то точно заради пропуските, които се натрупват - образователни, социални, всякакви.
Станилия е чудесна, успяла в своя спорт, пък правописът ще го преглътна. 😉
Какво се чудите за Мимето?
Кълцала и кроила за ИГ, изведнъж я избират за Сървайвър. Вероятно е изпаднала в шок как ще се яви с настоящите си мерки , та е започнала зверска диета. По време на престоя си на всеки 9 от 10 кадъра тя дъвчеше кокос. Плюс йо-йо ефекта от диетата преди това и са се натрупали.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 17:28 от _Hope_

# 455
  • Враца
Аз, туй за Благо и Мара, не го вярвам.

# 456
  • Варна
Аз, туй за Благо и Мара, не го вярвам.
Е, нали в началото като разбрахме че ще участва му пожелахме остров на отшелника и моми, които да заточват при него.
Печели тази, която не забременее...

# 457
  • Враца
Така е, но той по по-хубавки някак си пада. Тази е ..

# 458
  • София
Ако го приемаха за нормално, нямаше да го питат! Нали всеки имал правото да гласува, както реши /по Цецо/
И не е въпросът в това дали били гневни /нима Павел беше гневен?/, а в това, че обикновено има двойни стандарти, когато се отнася за теб и за останалите.
Според мен не бяха гневни, просто искаха да разберат как разсъждава. Ако Цецо си беше тръгнал можеха да са гневни, но сега са по-скоро доволни, че идолът не е похабен.
И в какво се състои разликата между това, което аз и ти твърдим!?
А терминът и твърдението за двойните стандарти не беше мое, просто реагирах, че двойни стандарти в тази ситуация няма. Всеки иска да знае кой точно е гласувал срещу него и на всеки не му е приятно, когато го отстрелят, особено ако го направят хора с които са действали досега в екип.

И не разбирам защо, ако не харесвам Цецо /а аз никак не го харесвам!/, непременно харесвам Геви. Просто разсъждавам принципно.

# 459
Не мога да се начудя от какво може да надебелее човек там?
От Благо 🤰
Те много жени надебеляха от Благо.
Даже и не бяха в Сървайвър.

# 460
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина Мария е станала прасенце.
Как е успяла да качи толкова кг при минималните дажби храна,били те и брашно и ориз..направо ума ми не го побира??!
Разбирам,че ходят и на награди с храна,но това не се случва всеки ден..

Не го вярвам това за Благо и Мария.Тя нали каза,че има дългогодишен приятел от малка и нещата са много сериозни там.В началото често го споменаваше и ми е направило впечатление дори на мен,която пропускаше епизоди.

# 461
  • София
Според мен е въпрос на хормони и генетика.
Във Фермата също някои жени наддават доста. Там обаче приемат много повече брашно. Но е някаква физиология, която е по-характерна за жените. Не знам, не съм тесен специалист. Но нещо такова.

# 462
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Във Фермата имат храна в изобилие и всички знаем,че там мъжете се разбиват от строене и работа,докато жените не се хабят много,много.
Плюс затворени са в едно пространство с къща и дворче,не горят калории с вървене и физически натоварвания.
Сървайвър обаче нямат толкова храна и имат място и време да обикалят по цял ден плажовете.

Не я знам Мара защо се е освинила,а тези фалшиви снимки в ИГ никой не биха впечатлили..
По едно време ги теглиха и тя беше -2кг ако помня добре..После какво се е случило за има ,няма месец??! Flushed

# 463
# 464
На практика Цецо и Ермина не са излъгали никого, че няма да гласуват за Павката на съвета, пък да гласуват за него. Воините директно си излъгаха Тино и когато го номинираха гледаше милият като гръмнат.
За Мара сигурно има някаква инсулинова резистентност, за това като набивава много  въглехидрати дебелее. Не съм доктор все пак.

Общи условия

Активация на акаунт