🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 972
  • 579
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ако го приемаха за нормално, нямаше да го питат! Нали всеки имал правото да гласува, както реши /по Цецо/
Защо да не го питат? Как правото да гласуват за когото решат, противоречи на това, че всеки може да попита какви са причините някой да гласува по начина, по който го е направил? Цецо не му е държал сметка. Дори когато говориха на разходката, не е настоявал Дани да гласува с тях, само си коментираха. И Дани чистосърдечно си каза, че се колебае и ще реши в последния момент.
А Геновева опищя орталъка. От сутрин до вечер й слушаме мъдрите прозрения и тирадите кой бил достоен и кой - не.

# 376
  • Варна
Ако го приемаха за нормално, нямаше да го питат! Нали всеки имал правото да гласува, както реши /по Цецо/
И не е въпросът в това дали били гневни /нима Павел беше гневен?/, а в това, че обикновено има двойни стандарти, когато се отнася за теб и за останалите.

Според мен не бяха гневни, просто искаха да разберат как разсъждава. Ако Цецо си беше тръгнал можеха да са гневни, но сега са по-скоро доволни, че идолът не е похабен.

# 377
  • Другата България
На мен ми е странно нещо - всички виждаме как изглежда Мария " на живо", обаче в инстаграм (от чисто любопитство хвърлих един бърз поглед) по нищо не прилича на себе си - нито стойка, нито кила, нищо обща с действителната и визия - е как може така да се вързват хората на толкова fake изглеждане, не ми го побира главата?!!Пък чак и Благо да го свързват с нея - айде, играе го гъвкаво девойка в instagram (може да и е предимство в определени области), ама по телевизията не видяхме и една частица от тази гъвкавост...
И в тази връзка, Мима от ИГ.

# 378
На предния съвет Геви с поглед подсказа на Павката, че Едис го е предал(не знаеха още, че са Ермина и Цецо). Значи се съмнява в него, сега пък му имала вече пълно доверие...

# 379
Дайте да видим инстаграма на Мария. Любопитно ми е.

# 380
Геновева сега навън трябва да изгледа целия сезон и да си извади някои изводи.
Супер нереална представа за себе си и за впечатлението, което оставя в другите и как я приемат околните...
То в днешно време всеки втори се нарича "много емоционален" и тн, ама някои си имат нужда от помощ.

А за Мария, да, и аз днес й гледах инстаграма - то не са само филтрите на лицето, тялото й е било супер слабо в някакъв период, има ханш, секси извивки, дълги крака, а по тв нищо общо (не че е зле, просто е юного различна).

maria.obreikova със 77 хил последователя 🤤 малко ми е доминатрикс в инстаграма

# 381
Дайте да видим инстаграма на Мария. Любопитно ми е.
По-горе има снимки, неузнаваема е.

# 382
  • София
 MP4

Survivor - епизод 28 (09.05.2023)
HLS(m3u8)

# 383
какво кръстче има само🤣

# 384
Определено това беше седмицата на Цецо и Ермина. Страхотна игра и от двамата. Ако не бяха направили нищо Павел печелеше предаването. На мен до вчерашния епизод Благо ми беше фаворит и щях да гласувам за него на финал. В момента бих гласувал за Цецо или Ермина. За мое съжаление се съмнявам повечето от журито така да мисли. Там са събрани доста глупави и неразбиращи играта хора и очаквам наказателен вот на финала.

# 385
  • SF

Супер нескопосан фотошоп. Вижте ивицата във водата и гащите на по-отдалечения хълбок.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 09:48 от Esmee

# 386
Благо към Мария: Благодаря ти за всичко. Супер ми беше. Исках ти да останеш.
Някак мило и нежно беше 🥹
Показно как оплита жена след жена в мрежите си. 😂

# 387
Тази тук е истинско показно за фотошоп некадърност, граничеща с гавра при ликуифай заигравката .

# 388
Дай на някого думата и му гледай сеира. Това стана с Геновева днес. Като тя лъже, мами, гони и манипулира - може; като същото се случи на нея или другарчето ѝ - рязко се трансформира в морален стожер и започна да заклеймява. Или е кофти човек, или е изключително недорасла с нулева способност за авторефлексия. Много се радвам, че показа себе си и си замина.

Дани ми изглежда добряк, но е шаран. Не е трудно да се сетиш, че идол и огърлица значат 2 броя спасени човека. Не е трудно и да се сетиш, че с този нещо-като-каст Цецо и Ермина в момента са на дъното по популярност сред журито. Вместо да си чертае мишена с тези м@лоумни 2 гласа за Цецо, трябваше да играе с тях. Ако искаше да се запомни с нещо - можеше да предложи на Цецо и Ермина да гласуват срещу Едис, което те щяха да направят, за да не гърмят идола и за да разкарат по-малко посредствен (от Геви) играч.

Да печели Татяна и това е. Човек на изкуств(ен)ото, като целия wannabe Сървайвър.

# 389
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Втори пореден добър епизод, хареса ми! Твърде късно, но все пак е нещо. Това е положението. Не може само критики да има (а аз бях сред най-силно критикуващите, но винаги градивно). Трябва да се признават и добрите неща. След края на сезона ще пиша по-подробно за хубавите неща, като те основно са свързани с игрите (но не само).

Някои участници спаха цял сезон и сега на прага на финала показаха, че знаят какво е Сървайвър и как се играе. Като ходове и стратегия имам предвид. Но им липсва финеса. Чисто социално се провалят, за това и генерално не им се получават нещата.
В този епизод имаше много добри решения. Изброявам:
Цецо и Ермина правилно се хвърлиха на всяка цена за имунитета и правилно изиграха идола (иначе Цецо беше пътник). Цецо правилно остави Ермина в лагера да слухти и следи Едис и да солидира нещата със Светльо, докато той се опита да пробие Дани и Таня, които клоняха повече към Едис.
Дани на свой ред правилно даде двата си гласа срещу Цецо. Няма как да е 100% сигурен, че идола е в тях, защото е имало само догадки и нищо друго. Именно Цецо му е сериозна заплаха и той правилно се опита да го преметне.
Геви на свой ред правилно е разгадала къде е идола. Тя и предния път твърдеше, че идола е в Ермина, сега пак. Преди време се беше сетила за Дани (първия идол още пред месец и нещо), значи умее да разчита хората. Но Едис не и е повярвал и ето, че тя изгърмя. Може би ако Едис и беше повярвал щяха да стрелят по Светльо (тя, Едис и евентуално Дани).
Благо много умело играе за журито преди всяка битка.

Това което не ми хареса:
Цецо и Ермина можеха да се извинят за хода си и да се разкаят дори и да е лицемерно. И просто да кажат, сори хора, това е играта. Уважаваме много Павел, но той беше много голяма заплаха на финала. А те започнаха едно търсене на сметка, едни обиди и т.н.
Геви също подходи твърде емоционално и то на крачка от финала. Не може така да избухва и да обижда. Дори и да е права сама за себе си, то в Сървайвър подобно поведение е недопустимо и почти винаги си навличаш гнева на останалите.
Едис също можеше да е малко по-обран, въпреки че според мен той се справи най-добре от цитираните и в спора срещу Цецо определено го затапи умело и последния си изтърва нервите.

Браво за игрите, всички ми харесаха много и във всички се даваха равни шансове на мъже и жени.
Абе като цяло игрите този сезон са ТОП! В ИВ има много да учат, докато стигнат това ниво на обезопасеност и равнопоставеност!

Познах отново кой ще си тръгне, в случая Геви. Май трябва да пускам тото, хехе.

Сега за понеделник е сложно, защото не се знае кой ще спечели имунитета, кой ще намери идола и дали ще има пак писмо с 2 гласа или някакво друго предимство. Твърде много неизвестни.
Но аз ей така стрелям в тъмното с Цецо. Мисля, че на крачка от полуфиналите всеки ще иска да изгони най-добрия в игрите. Т.е. най-застрашени ще са: Цецо, Дани и Ермина. Чак тогава Светльо, а Едис и Татяна ако някой ги пипне значи не е за Сървайвър. Таня евентуално би била опасна на финал, но само ако не е срещу Благо. Едис няма шансове по принцип на финал независимо срещу кои двама ще се изправи. Отделно от това в игрите и двамата са много слаби, така че шансът да отидат на финал е минимален (но не го изключвам разбира се).
И сега според зависи у кого е имунитета и как ще се развият събитията за мен Цецо е най-застрашен следван от Ермина и след това идва Дани.
Така се стекоха събитията обаче, че вече съм почти сигурен, че ще има поне един изненадващ финалист, а може и двама да са, кой знае. Големите фаворити се самоизядоха на крачка от финала и така отвориха широко вратата за някои парашутисти. Но това го има в играта и сме го виждали доста често през годините, така че не би трябвало да е голяма изненада. Дали ще се хареса на масовата публиката е съвсем друг въпрос. Мен това обаче не ме касае.

Общи условия

Активация на акаунт