🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 884
  • 579
  •   1
Отговори
# 480
Аз искам да уточня и тук, нещо което ми се струва малко криворазбрано. Изглежда и Дечо и Туджаров също са разбрали грешно.

След изгонването на Павката, когато Едис говореше с Цецо и Ермина - всички казват, че той ги бил поздравил за хода и т.н. А всъщност, Едис с голяма доза ирония и ехидна усмивка каза, че ги поздравява за хода. Имаше 2 реплики там, които показват, че изобщо не таи добри чувства към тях:

- "отворихте ми очите да започна да играя играта" - един вид, досега ви се доверявах и се бях пуснал по течението, сега почваме да се надлъгваме, да видим кой-кого.
 - "такъв ход дори и аз не бих направил" - иска да каже, че те за него са толкова подли, долни и "недостойни", че дори и той не би паднал толкова ниско да номинира някой от своите.

Та изобщо не бива да се разбира това, сякаш Едис ги е поздравил искрено, пък после се бил отметнал от думите си. За мен, това беше сценка поставена от редакторите, в които бяха накарани да коментират хода от съвета. Геви явно все още е била в шок и не присъстваше, та Едис каза тези реплики, но пак казвам - в никакъв случай не ги каза с добри чувства.

# 481
  • Варна
Има си хас! Развалиха му приказката за черния и белия.

# 482
  • SF
Впрочем разходката из цивилизацията беше доста скучно заснета. Скучно откъм пейзажи и скучно откъм разговори.
Спомних се пазаруването на Карин и Анелия и там нещо изядоха дето уж щяха да го носят. Имаше повече внимание към детайлите там. Бяха им дали някаква конкретна сума пари, трябваше да се пазарят с продавачка... сега то е било предварително уговорено с продавачката че ще я снимат, ама имаше замисъл.
А тука - вървят - ха велосипеди. След малко всички карат велосипеди. Ха сладкарничка. Влизат с велосипедите вътре. На бара вече седи чаша кафе. Дани се пресяга и я взема. Следваща сцена - Дон Цеци и Татяна смучат нещо със сламки. А всякави междинни дребни детайли дето би могло да се покажат по интересен начин - изрязани.
Аналогично и подводната разходка навремето беше показана много семпло, даже сякаш целта е била да не би някой да завиди. Joy

Да, турците не са по-майстори от нас. Ей го нА какво сътвориха. Не знам какви пари са им броили, но нищо не им се разбра от монтажа.
Всички възлови моменти, разговори, са режисирани. Не са уловили нито един спонтанен момент.

# 483
Да, турците не са по-майстори от нас. Ей го нА какво сътвориха. Не знам какви пари са им броили, но нищо не им се разбра от монтажа.
Всички възлови моменти, разговори, са режисирани. Не са уловили нито един спонтанен момент.
Малко са загубени в превода. Satisfied

# 484

Слуховете ще се окажат верни,Благой рекламира този ресторант,често ходи там, и сега след Сървайвър,приятел си е и със собственика,и главната готвачка (тази до нея) 🫣🫣

# 485
Слуховете ще се окажат верни,Благой рекламира този ресторант,често ходи там, и сега след Сървайвър,приятел си е и със собственика,и главната готвачка (тази до нея) 🫣🫣
Те жълтите сайтове излязоха с някаква друга снимка на Благой и Мария, доста вероятно да е от същата вечер.
Изглежда чалга-коалицията са си правили някаква сървайвърска сбирка във въпросният ресторант, на която по някаква причина е била и Мария.

# 486
  • Варна
Те и децата на Благо са там . На семейна сбирка прилича.

# 487
  • софия
Не вярвам на тези слухове и писаници. Мария е извън категорията на Благой, а и се кълнеше в приятеля си.

# 488
Не вярвам на тези слухове и писаници. Мария е извън категорията на Благой, а и се кълнеше в приятеля си.
Той и Цецо се кълнеше в приятелката си...
Аз също не го вярвам честно казано, но не го и изключвам. Благо е способен на всичко Grinning

# 489
  • Варна
Може Благо да прави услуга на Мария  - пр, за да и върви инфлуенсърството. Иначе защо приятелят и не е на снимките.

# 490
  • софия
Точно това е - Мара си прави пр на гърба на Благо, явно и той няма нищо против.

# 491
  • София
Ех, тези кокоси

Йо генерално за Сървайвър и как би играла в сезон 7

# 492
Аз преоткрих Сървайвър, вече го гледам като комедийно-пародийно шоу.Joy
След последния епизод с глас съм се смяла, като се сетя за Таня с черпаците и за всичките други фантастични животни вътре...Joy
Няма такава чутовна глупост, този сезон трябва да кандидатства за Гинес като най-малоумния в света и със сигурност ще спечели...Joy
Да ги почнем подред:
Татяна е стигнала да финал, щото никой не я брОи за нищо, но тя продължава да си мери черпаците, тук вече виждам някаква обсесия...Joy Ще гласувала за Геви, сега се присети, че и тя й е обиждала черпаците, такова нещо не може да се прости...Joy Иначе пуска празен глас за Дани, явно продължава да си мисли, че играе с всички едновременно.Joy Но какво да се прави, празен човек, празни ходове.
Дани, той пък предаде един след друг всичките вкупом, но гордо се усмихва и в лицето им казва, че е не е лично, а велика стратегия и всички трябва да му ръкопляскат за нея. Въобще мисли ли за жури и как ще продължи в играта?! На следващия съвет и той е под ножа, нищо че няма да разбере защо...Joy Освен ако няма имунитет.
Светльо, засега се снижава умело и гледа никой да не разбере, че е там. Може и да успее...Joy
Геви, това врещящо нещо, реши да се скара със Светльо, точно когато им трябваха гласове за подкрепа. Естествено си замина, обвинявайки всички какви са предатели, а само тя играла достойно. Явно има амнезия, жал ми стана...Joy
Единствено Цецо и Ермина си изиграха правилно картите, но чак да ги хваля, че Сървайвър свърши, а те се събудили, не би...Joy
Мария, надявах се, че е хитра, тя излезе наивна до глупост. Дори и сега не разбира защо е заплаха с две предимства.Joy Радвам се, че си тръгна, нямаше изтребване като хлебарките.Joy
За десерт пазя най-любимото, Стратегът от Мировяне, наш Едис. Joy Ако беше наистина стратег, щеше да поздрави Цецо и Ермина за хода и да продължи да играе с тях, навивайки и историчното Геви, че така се прави. После отвътре да изненадат Цецо и да го изгонят. Но те се нацупиха и се разплакаха като деца, щото някой им взел играчката. На всичкото отгоре обвиниха другите, как си позволяват да играят недостойно, това е само тяхна привилегия. Joy И после зачакаха като агнета на заколение кога ще им паднат главите. Сетих се и за бисера му, колко го обичали другите и колко били привързани към него, явно си мисли, че са мазохисти. Joy Гледам, че в другия епизод Едис отново се присетил, че той пак е стратег, но дали някой ще го чака....Joy
Единствено Благо знае защо е там, но дали психически ще издържи, надявам се.
В заключение, да, полезна ми е малко смехотерапия, но да свършва тази яслена група, дори не е детска градина, че е срам за формАта!!!

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 18:21 от Съзерцание

# 493
Заформя се серия гифове от учатници които се белтъчат  Wink

А на следващия, Едис слуша втория си "коалиционен партньор"  (Танчето) че мислела да гласува срещу първия му (Многострадалната).  Личи си как се усмихва насила като ѝ слуша тъпотиите.

# 494
Soney , влез малко в жаргона на 12А. Съвременните тийнове го наричат айролване. 😁 Едис успешно айролва със затворени очи, респект, макар че и с отворени да беше, Танчето нямаше да забележи,  толкова е зомбясала по него.

Общи условия

Активация на акаунт