🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 960
  • 579
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нищо не дадоха за Светльо.
Ужас, чак се разтреперих.... Леле тоя Цецо, тази Ермина... Как приятно ме изненадаха!
Браво браво! Имало мислещи бе, тц, тц...
Хайде сега чакаме съвета. И ако пак ме разочароват вече направо не знам!

# 91
Дали ще изпорти работата Светльо?
На снимката при посрещането в България, Павел изглеждаше тъжен. Дали пък планът  е успял? 🤔

# 92
  • София
Ермина в синхрони говори само за палмата, до която е намерила идола, но не споменава абсолютно нищо за това как би го изиграла. Този ход на финален съвет Цветелин със сигурност може и ще го представи за свой, въпреки че и двете предимства технически са нейни.

# 93
  • София
И аз го виждам като ход на Цецо. Ермина само е търсила, но Цецо действа и с Дани и със Светльо. Той рискува и ако не стане, той ще го отнесе.

Прав е да пробват поне, а не да съжалява после, Едис, Дани, Светльо не са му заплаха. Дани може да стигне финал, но почти с никого не се сближи много.

Най-много гласове би имал на първо място Благо, на второ - Павката. Ако ги изправят един срещу друг, поне единият отпада, а за другия трябва да се надяват, че ще успеят да бият на финалните игри. Трудно, но човек трябва поне да опита.

# 94
Ето такива синхрони трябваше да ни показват, а не кой къде си е заврял лъжицата.

И аз харесвам Павката, но ще се радвам да видя хубав ход.

# 95
Ох, Павката ми е любимец, ако изобщо някой ми е ... но и аз съм ЗА хода на Ермина и Цецо.
Докъде ни докараха, на всичко сме готови за някакво раздвижване.

# 96
  • Другата България
Ако СветлиЯ изпорти работата, ТанчИ ще изпрати Дани със сигурност.
А ако Павел иде при Благо, Едис и Геви ще отмъщават, ама не остана за кога.

# 97
  • София
Жива да не бях! НАЙ-НАКРАЯ!
Започва се!

# 98
Много е тъпо да трябва да каже преди гласуването, че ще ползва предимството, а оооще по-тъпо пред всички да каже чий глас краде...

Сега другите може да си сменят вота и няма да го делят между двама...

# 99
  • Другата България
Най-смешното е, че в журито няма кой да оцени този ход, освен Снежана и евентуално Станилия....Joy

# 100
Геновева какво се е разциврила, това не е зелено училище.

# 101
Геви докато правеше схемите всичко беше Ок … сега пък било грозно ??!!!

# 102
  • София
Показателно е, че Павел заподозря Едис, просто защото го смята за единствения мислещ играч. Той прие хода като истински играч в Сървайвър, за разлика от Благой, Снежана, Мария и пр.

# 103
  • София
БРАВО! Крайно време беше!
Голямо БРАВО на Ермина!
В крайна сметка, беше протеже на Туджаров! Адмирации!!!
Дано само Цецо не обере всички лаври....

# 104
Много хубави думи на Павката. Много спокойно прие изгонването си и оцени хубавия ход. Ще му стискам палци да се върне от острова.

Геновева пак с нейните лиготии. Много беше достойна, когато тя лъжеше другите, ама когато нея я излъгаха, изведнъж лъжците станаха недостойни.

Едис пак се промъкна. Грешка е да се заканва така обаче.

Общи условия

Активация на акаунт