🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 997
  • 579
  •   1
Отговори
# 75
Тук почива Благо 💀
Изобщо не е зловещ този надпис 🤣

# 76
На Татяна трябва да й вземат проба за допинг . Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гледам и не вярвам на очите си.Nerd

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:20 от sineva 1

# 77
  • София
Брей, Татяна се разигра. И в игрите се раздава, и вече май не й пука, че искат да гонят хора от нейната коалиция, тя даже ще помага. Не е много наясно с условията на идола все още, но има колкото искаш време - останаха десетина дни. Joy
Ваня няма какво да се сърди, не е българин и допуска малки грешки, които дразнят и които един нейтив не би допуснал: "Не може да си помагате с ръцете си", "Тепърва ще стане все по-трудно" и пр.... Иначе се справя много по-добре напоследък и му личи как гори в играта и колко му е криво като гледа участниците как се мотаят като мухи без глави и нищо не правят.
Мария каза, че не била изненадана от "предателството", очаквала го била и бла-бла. Ами тогава защо не игра нито идола, нито се възползва от писмото с отнемане на глас? Пълно малоумие!

Тези от петицата толкова ги мързи да търсят идола, че направо не е истина. Даже ги мързи да се правят, че го търсят. Grin

# 78
Това му е хубавото на Сървайвър - игрите са такива, че абсолютно всеки може да запише победа. Затова и да се разчита само на печелене на имунитети, без социална игра, е безумно.

Мария не игра нищо, защото не очакваше да я изгонят. И е ядосана, затова сега разправя, че и без друго нямало да си използва предимствата.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:40 от Дидичка

# 79
  • София
Ти да видиш, имало проблеми в Рая значи Grinning

# 80
100 процента нищо няма да направят Цецо и Ермина 🤣😀

# 81
  • София
Боже, дано завъртят играта! Много ми се иска поне последните дни да гледаме Сървайвър!!!
Но си мисля, че пак ще има предател... в случая в лицето на Дани...
А да видим....

# 82
Дани ще изпее всичко.  Мисли си, че Павел му е приятел 🤣

# 83
Брейй, накрая Сървайвър ли ще загледаме? Ти да видиш. Ха, дано.

# 84
  • София
Ех, обнадеждих се рязко, дано не провалят блестящата идея! Приятно съм изненадана от Цецо, че в крайна сметка усеща как стоят нещата.

# 85
Ох, ще се случва нещо. Чак се въодушевих. Тръпна в очакване.

# 86
  • София
Е  не! Светльо е грешка!!!

# 87
  • Другата България
Според мен Светльо ще изпорти работата.
Гледам назад аз, но май познах! Joy

# 88
  • София
То те нямат избор или Светльо, или Татяна. Правилно разсъждавст, но Светльо и Татяна не стават за тази игра, те ако ставаха, досега 4 пъти щяха да направят обрати.

Харесвам Павката, но съм за такъв ход.

# 89
  • София
Нищо не дадоха за Светльо.
Ужас, чак се разтреперих.... Леле тоя Цецо, тази Ермина... Как приятно ме изненадаха!
Браво браво! Имало мислещи бе, тц, тц...
Хайде сега чакаме съвета. И ако пак ме разочароват вече направо не знам!

Общи условия

Активация на акаунт