🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 27 000
  • 579
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На Едис не му трябват нито награди, нито имунитети. Те си го пазят и си го канят. Bowtie

# 61
  • Другата България
ТанчИ според мен и в петицата ще влезе с туй поведение.
Не може да и се отрече, че знае как да си подв..., пардон, подбира обкръжението, за да е добре самата тя доколкото е възможно.

Много се радвам, че досега Ермина мълчеше. Много злоба излъчва това младо момиче, така нарежда какво трябвало да стане, кой, кога, как, с кого, защо...

ТанчИ била балансьор.....ЖДНБ!

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 20:50 от Merri_An

# 62
Играта на Зоран и Анелия.

# 63
Тяхната не беше ли с ластично въже?

# 64
Играта за имунитет е повече мъжка, малко жени имат силни ръце. Аз викам за Танчетоооо Satisfied Все пак съм гласувала да устиска до финала Stuck Out Tongue

# 65
Татяна няма хит,който да изпее 😂 Добре че гледам с 20 мин.закъснение та превъртях граченето и

# 66
Тяхната не беше ли с ластично въже?
Да, сега видях. Различна беше. Ама тази ми е много позната игра.

# 67
  • Другата България
Ето тази беше на Зоран и Анелия.

За трето място, глупава грешка на Анелия и Зоран спечели.

# 68
Ех, този Едис. Да беше по-силен в игрите - цена нямаше да има. Ама няма да стане така. Дори Бо имаше индивидуална победа миналата година.

# 69
Браво на ТатИяна, но днес не беше застрашена. На ред за елиминации са Дани и Светослав 😂

# 70
Татяна направо се пръсна от гордост. Че и реди кой да е номиниран.

# 71
Днес е епизодът на Татяна. Много добро представяне и в двете игри. Играта за имунитет е по-скоро за играчи с по-малко тегло, затова и Татяна беше сред фаворитите там. Добре се е ориентирала жената, изгониха и единия лидер, вече се е присламчила към другия.

Експедицията за търсене на идола беше много забавна. Не им се търси, ама шават, милите, колкото да не е без хич.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:21 от Дидичка

# 72
  • София
Ако намерят и идола, може да стане нещо, ама дали... А и предпочитам петицата пред Татяна и Светльо. Те са ми на дъното от всички участници.

Горко ѝ на бъдещата снаха, тя се държи все едно е малко дете, той е по-голям от половината участници.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:20 от Niya-

# 73
Татяна ли взе имунитета?
Пътувам и към края ще го хвана чак.

# 74
Татяна ли взе имунитета?
Пътувам и към края ще го хвана чак.
Да

Общи условия

Активация на акаунт