🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 975
  • 579
  •   1
Отговори
# 195
Мара дали се осети, че Ермина и Цецо направиха това, което тя трябваше да направи?! Не ми се вЕрва, като видях как тъпо гледаше! Nerd
Иначе наистина е неизтребима. Писах го и пак ще го кажа, късметът не просто е кацнал на рамото й, а направо е свил гнездо там.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:46 от sineva 1

# 196
Ще ми се следващите отстранени да са Геви и Едис.
Днес прочетох в клюкарски сайт, че нещо се зародило между Мара и Благо на острова. Те ако поостанат още малко двамцата  на острова, като нищо Благо ще вземе да я омае.

# 197
Ехе, ако е така, ще е шокиращо, дори за самата нея. Joy Бившата му каза, че вече имал нова, но си мислих, че е Танчи.

# 198
Ехе, ако е така, ще е шокиращо, дори за самата нея. Joy Бившата му каза, че вече имал нова, но си мислих, че е Танчи.
Това би трябвало да се причисли към злоупотреба с неадекватно лице от страна на Благой. Марийчи ходи като цапната с мокър парцал, върти се на 360 градуса и е под силен стрес, в прединсултно състояние.

# 199
След днешната игра за оставане може да ѝ е поискал съвет и показно как пасват парченцата от пъзела. 😏

# 200
Геновева не каза, че тя е в петорката още от ден първи, а, че Павел играе с Ермина, Цецо и Едис оттогава, а после и самата тя се е присъединила към тях.
Не знам колко Геновева се е завъртяла около Павел с цел да оцелее по-дълго в играта, но и поведението на Ермина може да се смята за такова.

# 201
Днес прочетох в клюкарски сайт, че нещо се
зародило между Мара и Благо на острова. Те ако поостанат още малко двамцата  на острова, като нищо Благо ще вземе да я омае.

Не вярвам , Благо има вкус за жени,не е имал грозна приятелка до сега,Мара прилича на плондир,а акъла е 0

# 202
зародило между Мара и Благо на острова. Те ако поостанат още малко двамцата  на острова, като нищо Благо ще вземе да я омае.

Не вярвам , Благо има вкус за жени,не е имал грозна приятелка до сега,Мара прилича на плондир,а акъла е 0

😶😶 Грозен коментар от жена

# 203
Мисля си, че ако не беше тази изненадваща поредица от неочаквани случайности, нямаше да дочакаме интересна игра в тазгодишния Сървайвър Smile Ако не беше спечелила Татяна и не беше избрала Едис да отиде с нея за наградата,  той щеше да остане в лагера и може би щеше да усети промяната в Цецо и Ермина - те не са кой знае какви артисти.

Но много ме радва развоя на събитията - не ми харесваше Павел, въпреки че и според мен беше фаворит за финала. Колкото и да изглеждаше спокоен след гласуването, със сигурност беше доста разтърсен и затова не се справи с пъзела, иначе досега е бил добър на такива игри. Дано тази отрицателна емоция не го върне отново към зависимостите му, че при такива проблеми е много рискова всяка неприятна житейска ситуация...

# 204

😶😶 Грозен коментар от жена

Ами не ми допада,нито външно,нито държание,да излъжа ли 😂На хубавите жени на Благо казвам,че са красиви. За Мара да кажа че е хубава няма как,ако на теб ти харесва добре,всеки с вкуса си

# 205
Малко се превръщам в хейт-акаунт срещу Геновева, ама нещото, което ме издразни най-много в епизода беше нейната реплика, че блайндсайдът бил "грозен". А те като въртяха същите номера на кого ли не, беше много красиво.

# 206
Малко се превръщам в хейт-акаунт срещу Геновева, ама нещото, което ме издразни най-много в епизода беше нейната реплика, че блайндсайдът бил "грозен". А те като въртяха същите номера на кого ли не, беше много красиво.
Хубавото е, че Ваня още утре ще я попита защо проявява двойни стандарти.

# 207
Браво на Цецо и Ермина !
Ако някой от тях стигне до финала, ще съм окей да спечели само заради това, че най-накрая раздвижиха играта. Най-накрая епизод, в който да си връщам по няколко пъти нещо. Досега даже превъртах често.

И една малка конспирация от мен. Някакси продукцията са успяли да накарат Цецо и Ермина да предприемат този ход. Сега ще се обоснова. Каква е разликата спрямо миналата седмица ? Мария. В кой лагер беше Мария ? В този на Цецо и Ермина. Кой имаше имунитет и писмо ? Мария. Е защо същия ход не беше изигран, когато тяхната коалиция беше с човек повече, а сега седмица по-късно. В момента са много по-уязвими заради "средните". Така че моята теория на конспирацията е, че продукцията е стимулирала по някакъв начин Цецо и Ермина.

# 208
Хубавото е, че Ваня още утре ще я попита защо проявява двойни стандарти.
Е ще се извърти, че доверието между петимата е било истинско, а останалите са ги лъгали.
Едис го каза доста по-премерено, без да пропуска да бъде язвително.

Ермина е свръхемоционална, колкото и да се опитва да се владее и очевидно ще направи услуга на Цецо като тя излиза като "лицето" на хода. Автоматично губи вота на Геновева и Едис, а и на останалите хора, които играят геройски (май всички в журито, без евентуално Павел).

Жалко за Павел, искаше ми се да оцелее на битката, но уви.

# 209
  • София
Надписът на шапката на Ваня в този епизод е направен от Жени, и включва 3D фигурки на всички участници. Очевидно е, че Ваня обича играта "Сървайвър", и както той, така и семейство му "горят" за формата. Много често той се изказва и от гледна точка на играч, затова съжалявам за каста, който му се падна, защото той наистина даде всички от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт