🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 937
  • 579
  •   1
Отговори
# 240
Многострадална Геновева много ме напряга с тези нравоучителни тиради за чест и достойство. Сезонът  свърши, а момата още не е стоплила, че това Сървайвър, а не излет сред природата с близки приятели.
Много драматизира, мега неадекватна. За лигавщините и инфантилността дори няма да коментирам.
Тя ме разочарова най-силно.  
Сещам се как писна на Съвета, че я било страх от Георги да не й посегне! Scream  Много преиграва милата.
Постоянно е в образ. Дразнят не само напоителните й "дълбокомислени" коментари, а и драматичните й физиономии. Това постоянно въртене на очите, кокорене, гримасничене, цупене .... Дано се види отстрани и се вземе бележка.
Продукцията обаче реагират бързо. Усетиха, че синхроните й дразнят зрителите и рязко й намалиха ефирното време.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 12:48 от sineva 1

# 241
  • SF
Да, но в програмната схема беше ли предвидено?
Сега изчислявам, смятам, трябва да отпадат по двама-трима на епизод, за да може накрая да остане само един!

Голяма вероятност има това да е Татяна или Мария. Статични държеливи игри за леки хора, плюс пъзелче. Мимето показа някакво съобразяване да не бърза да тръгва, да не поглежда встрани, пъзелчето си нареди. Като си помисля, че тези двете ги бях набелязала за първите разкарани.
Мария се влачеше по време на всички игри. Сега излезе, че другите играчи са се поуморили, поизнервили, а тя и Татяна са си с все същите (не)способности от началото и в момента изглеждат по-свежи и изпъкват.

Хубав обрат, но щях да съм по-щастлива, ако Тино го беше дочакал, вместо в играта сега да намазват разни герои като Светльо, Татяна...

# 242
При този елементарен пъзел, очевидно беше че двете малки квадратчета трябва да застанат в линия перпендикулярно на процепа. Това е единственият начин белия квадрат да се центрира към процепа. Всякакво друго местене е излишно. Павката нито за миг не ги сложи тези малки квадратчета в правилно положение, местеше ги винаги успоредни на процепа. Това ме учуди, предвид блестящото му представяне на един предишен подобен пъзел.

# 243
  • София
Идеята, че Едис е разстроен, защото друг е изгонил Павел, а не той, според мен попада в сферата на фантазиите, и е базирана на презумпции, свързани с характера на Едис. И докато Едис може и да надценява себе си в дадената ситуацията, то той със сигурност не подценява никого от останалите. Всички те "толкова си могат" и толкова успяха да сътворят за три месеца. Самият Ваня в отговори на въпроси м Instagram потвърди, че този сезон е най-слабият, що се отнася до социална игра и стратегия, просто защото участниците не са "подобен тип играчи". Нека не летим в облаците след буквално първия и сигурно единствен "blindside", не за 39 дни, а за три месеца.

Отделно, много ме забавлява фактът, че Николета Лозанова е един от 50-те зрители на точно този формат и е по-увлечена от всички нас взети заедно, до там, че се заяжда с 20-годишни младежи от профила си в Instagram, следван от повече от половин милион души. Joy Сигурна съм, че за пети сезон дори не е разбрала.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 18:51 от La Vikinga

# 244
  • София
Да си кажа и аз за вчера. Супер ход на Ермина и Цецо, до последно не вярвах, че ще го направят. Подцених ги доста. В началото ми бяха симпатични и двамата, с времето пък ми станаха безразлични - част от петицата, без идея за играта, но ето, че ме изненадаха.
Браво на Павел за начина, по който прие нещата. Със сигурност се е чувствал много гадно, видя се, че е в шок, но до края се държа на ниво, за което го поздравявам. Ще излезе само с позитиви от играта според мен.
Геновева прекали. За двойните стандарти сте писали, но и прецака не само своята, а и на Едис игра в оставащите дни.
Ермина и тя...много глупаво от нейна страна така да реагира и да подхожда нападателно. Не виждам как някой от журито (освен Цецо, ако е там) би гласувал за нея. Бетонираха Благо.
А Марчето направо ми скри шапката! Бях я отписала още втората седмица, а тя все още е в играта. Не знам късмет ли е нейното, но ето, че Тино, Павел, Георги и сие силни играчи вече ги няма, а тя е там.
Като цяло ме е яд за Павел, аз го харесвах, но това беше цената, за да стане малко по-инетресно и да има интрига, та си заслужаваше 😊

# 245
Давам бутилка Джони на първия участник който в национален ефир прочете следния текст:

"Аз  нямах никаква идея как се играе Сървайвър. Когато се прибрах в България гледах на запис един (или повече) сезон от истински Сървайвър и разбрах каква жалка пародия е нашето. Искрено се извинявам на всички фенове."

Скрит текст:
Само следните участници могат да спорят за бутилката (в случаен ред):
Благо, Снежа, Чефо, Дани, Цецо, Ермина, Едис, Павел, Светльо, Станилия, Тино

# 246
Браво на Павел за начина, по който прие нещата. Със сигурност се е чувствал много гадно, видя се, че е в шок, но до края се държа на ниво, за което го поздравявам. Ще излезе само с позитиви от играта според мен.

Да, евала наистина на Павката за начина, по който го прие. Готин пич изглежда, жалко, че падна жертва, точно заради това - защото е готин, което го прави опасен конкурент.

Опитвах се да се поставя на негово място - със сигурност щях да съм доста шокиран от гласовете срещу мен, а с този рев на Геновева, нямаше да издържа и аз да не ревна. Павката се държа, евала за което. Видимо беше разстроен, което може би му повлия и на пъзела. Номинирането му щеше да придобие още по-голяма стойност, ако Павката беше успял да елиминира Благой.

# 247
Ако ПаФката беше отвял Благо, Синузита щеше да размята балдъри и да играят с Геви "бели пеперудки къде отлятяхте".

# 248
Геновева не каза, че тя е в петорката още от ден първи, а, че Павел играе с Ермина, Цецо и Едис оттогава, а после и самата тя се е присъединила към тях.
Не знам колко Геновева се е завъртяла около Павел с цел да оцелее по-дълго в играта, но и поведението на Ермина може да се смята за такова.
Ермина беше в петорката от самото начало. Не е врътнала палачинката, не е била на пангара и до този ход не е обмисляла да играе срещу тях.
Геновева се намърда в петицата едва след идването на червените, отначало само като необходим глас, защото на всички, дори и на нея, и беше ясно, че ще е първата изгонена от коалицията.

......
Е, да, де, същото съм написала и аз. 😉
Ермина, Цецо, Павел, дори Мария бяха заедно от първия ден заедно. После се присламчи към тях Едис (покрай Павел) и накрая Геновева (пак покрай Павел, а и тя нямаше друга алтернатива).

Правилен беше ходът на Ермина и Цецо, защото Павел хем е силен играч, хем с добър имидж пред журито. Направиха хода, трябваше само да кажат "това е Сървайвър", без повече обяснения, без да отговарят на репликата на Едис. Сега би трябвало да се насочат към Дани, защото е силен играч, но пък май дразнеше другите и не е любимец на журито.
Може би трябва да си оставят Татяна за края (тя е подходяща за финал, че няма симпатизанти в журито).

# 249
Може би трябва да си оставят Татяна за края (тя е подходяща за финал, че няма симпатизанти в журито).
Защо да няма симпатизанти в журито Татяна? Поне 5 човека биха гласували за нея.

# 250

Може би, ама смятай ако решат всички червени да дадат рамо на ТатИяна плюс разочарованите от Цецо и Ермина - и ... пей сърце, новия успех в живота... Данювата отнася чека!

# 251
Фортуна, за мен Ермина е последователна, Геновева - не. Не го забеляза Павел, докато не и се изчерпаха другите опции. Дано не продължат връзката след играта. Момчето се е борило със зависимост и има нужда от стабилност. Не му трябва drama queen да му къса нервите.

Хубав беше ходът на Цецо и Ермина, но ще видим в перспектива как ще се разгърне. Защото преди зависеха от другарчетата в играта, сега - от бившите червени. Отделно, че Ермина реагира много неуравновесено. Трябваше като с Тино - ех, много съжалявам, много те харесвам, ама играта е такава. Но я разбирам, кой знае какво е трябвало да изслуша от Геновева. Ермина не е от емоционалните и избухливите. Вероятно доста провокации е отнесла, за да видим такава реакция.

За протокола, това не е първият блайндсайд в сезона. Много хора си тръгнаха изненадани - и Мария, и Тино, и Булкин, и т.н. Но беше първият блайндсайд срещу свои.

Ако при червените е имало уговорки за делене на наградата, то тогава и Татяна, и Светослав биха взели гласове на финал.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 11:52 от Дидичка

# 252
Павел сам се наигра.  Можеше да не се напъва за имунитети в моменти, в които не му беше нужно. Можеше да прецени кога са му нужни и кога да се дръпне назад, за да не се набива на очи. След поредицата демонстрации на превъзходство дойде и една тънка арогантност, която още повече го превърна в заплаха, и воала - отстреляха го.
Ходът на Цецо и Ермина беше правилен и в духа на Сървайвър, но с тоя материал в журито нямат никакъв шанс за глас в тяхна полза.
Подозирам побутване от страна на продукцията в опит да си осигурят поне някаква аудитория за финал.
Геновева не знае къде се намира. Една Татяна е по-адекватна от нея.
Павел как не нареди пъзела остава загадка за мен. Или блокира, или се отказа, но отпадна тъпо и без борба.
Едис полудя, защото му свърши курорта, измъкнаха  му короната на топ стратег и изведнъж "той такива неща не би направил". Изведнъж гроздето е кисело.
Поне ще гледаме /надявам се/ интересни епизоди до финала.

# 253
  • in Wonderland
The Sole Survivor  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

Жени и децата им (бъдещи сървайвърчета ) пробват игрите.

Скрит текст:
Моите деца са почти на тяхната възраст и като знам как съм ги зарибила да гледат с мен С, особено дъщеря ми, само си представям какъв кеф им е било там, на терен. Много яко Heart

# 254
  • София
Ей, най-накрая гледаме Сървайвър, е малко преди края, но поне ще има един (все се надявам на поне още един де) ход, с който да го запомня този сезон.
За довечера си мисля, че ще им е много важно на Цецо и Ермина, единият от тях да спечели играта за награда, но да не взима другия, а някой/някои от Татяна, Светльо и Дани. Най-добре ще им се получи, ако спечели Цецо да вземе Татяна - нея смятам, че само мъж може да я "омае", а Ермина да действа в лагера с останалия/останалите. Същото важи и за Геви и Едис, но Геновева никак не я виждам да успее да привлече някого. Тя и до сега в коалицията си беше някак безгласна и се съгласяваше с идеите на Павел, Едис и останалите.
За най-застрашен довечера се колебая, много ще зависи кой ще спечели имунитета, кой с кого ще се наговори и т. н. Все пак гласувах за Геви, мисля че скарването със Светльо и като цяло това, че е свръх емоционална, ще и изиграе лоша шега.

Общи условия

Активация на акаунт