🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 905
  • 579
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Както и да го въртя, все си мисля, че май раничко изиграха тази карта Ермина и Цецо... създаде се динамика и за зрителя стана интересно, но от гледна точка на техния интерес май беше хубаво да се разкрият с 1 ход по-нататък.

А иначе и двамата /най-вече Цецо/ са ми антипатични и бих се радвала, ако екипът на съобразителните вземе, че съобрази и види къде му е по-изгодно да се присъедини, а и буквално би могъл да вземе нещата в свои ръце, но къде толкоз акъл. А ако все пак им дойде, то пък може и някой от тях да е победител, което би било още по-зле, но пък ще е един достоен финалист за един достоен каст! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
Както и да го въртя, все си мисля, че май раничко изиграха тази карта Ермина и Цецо... създаде се динамика и за зрителя стана интересно, но от гледна точка на техния интерес май беше хубаво да се разкрият с 1 ход по-нататък.

И аз това си мислих, че е рано - но от друга страна, остават едва 3 епизода до края. Не съм сигурен това на колко дни в играта се равнява, но са максимум 6-7 дни оставащи до края.

Предимството за открадване на глас, важеше само за този съвет и решиха да го използват. Можеха да направят същият blind side и със скритият идол на Ермина, но сега използваха само предимството и пазят скритият идол за още един ход. Така че добре беше изиграно, но много трябва да внимават ще използват скритият идол. Остават буквално само 1 или 2 племенни съвета до края на играта.

# 257
Не съм ви изчела, но ще наваксам. Споделям нещо за снощния епизод, което не знам дали някой друг го е писал - Павел първи се отказа от великата 5, след като отказа да гласува за Тино. Още тогава усетих една промяна в държанието на Ермина и Цецо. Ако не беше това решение на Павел, както и че беше един от сигурните финалисти, едва ли биха действали по този начин. Браво за играта и на двамата. Не случайно и двамата няколко пъти повториха, че си имат 1 на ум, и правилно.
Връщам се да ви чета, че за първи път има толкова много мнения в този сезон.

# 258

Геновева не знае къде се намира. Една Татяна е по-адекватна от нея.

Съжалявам, но Татяна с този абсурден глас за Светльо определено не е наясно къде се намира. А уж са от една коалиция, на малцинството. Добре, че беше Дани, той излезе най-хладнокръвен и преметна един от по-близките си в племето Павел.

# 259
adriano666, не съвсем . След съвета коментираха, че идеята е била да разделят гласовете между Светльо и Дани, след което Татяна да избере Дани за следващ отпаднал.
Тоест, тя до края си е гласувала по план, незнайни как да продължи след врътката на Ермина.

# 260
Щяха. Но писмото важеше само за текущия съвет. Те го изкоментираха, че е малко рано, но решиха въпреки това да действат.

Цитат
adriano666, не съвсем . След съвета коментираха, че идеята е била да разделят гласовете между Светльо и Дани, след което Татяна да избере Дани за следващ отпаднал.
Тоест, тя до края си е гласувала по план, незнайни как да продължи след врътката на Ермина.
Мен затова ме учуди решението им да привличат Светльо към заверата. При положение, че са знаели, че гласовете ще бъдат сплитнати, дори двата гласа на Ермина и тези на Цецо и Дани биха стигнали.
Друго, което аз бих направила на мястото на Ермина е да посоча Татяна като човека, чийто глас искам да заменя.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 13:42 от Гарганела

# 261

Хубав епизод. Накрая започнаха да играят играта Simple Smile

Хубав ход на Ермина и Цветелин. Но за мен лично това е ход, който спечели битката, но вероятно загуби войната. Но поне вече имат какво да кажат, когато се изправят пред журито и направят рекапитулация на играта си. Хода си е ход, и те вече го имат. Но според мен може би ще им донесе повече вреда, отколкото полза като брой гласове в журито на тяхна страна.

И според мен след този ход на Ермина и Цецо срещу Павел вероятността от нов победител тип "успех в живота" нарастна двойно.  А ако Благо не е на финал даже бих сложил 10лв на тази вероятност Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 04:28 от Bengun

# 262
Цитат на: ~ Dee_Dee

Жени и децата им (бъдещи сървайвърчета ) пробват игрите.

[spoiler
Моите деца са почти на тяхната възраст и като знам как съм ги зарибила да гледат с мен С, особено дъщеря ми, само си представям какъв кеф им е било там, на терен. Много яко Heart

И какво точно иска да покаже Женята с тези снимки ?!

# 263
  • Sunshine state
Че са си изкарали една безплатна почивка в Доминикана. 😂

# 264
  • софия
Сигурно съм единствената, която не одобрява хода на ЦиЕ. Може би защото не им симпатизирам. Жалко за Павел, беше прилично добър играч.
Пропуснах 4 въпрос в анкетата и стискам палци Благо да им види сметката на малките.

# 265
Нищо вече не ме кефи от този сезон и нищо не ме изненадва. Беше явно, че обрат ще има, само когато петицата започне да се самоизяжда, в нея пък никой не харесвам, толкова са самовлюбени. Просто стана малко по-рано. На никой не симпатизирам вече, моите любимци отдавна са навън. И тъй като го гледам само на инат, искам да им е гадно и на тях вътре. Кефя се, че Павел е аут, защото с Едис много си повярваха. Надявам се на натриване на носове, Благо, Дани (покемончето на Неделчо, как мина между капките досега Joy) и Татяна за смях на финал. И който и да победи, все тая. За първи сезон ми е все тая, но като никой вътре не знае как се играе тази игра, това заслужават!
А Едис колко е жалък, уж беше най-големият злодей, а сега реве, че никой не би предал и ще играел за победата на някой от петицата... Този сезон колко дънА бяха изринати...
И очаквам да изгонят Цецо днес, той им е най-голямата заплаха и всички ще се обърнат срещу него, логично е. Но зависи дали ще се усетят и ще извадят скрития идол.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 17:32 от Съзерцание

# 266
  • София
Показа моменти зад кадър от снимките на формата и тестване на игрите, неща, които обикновено са интересни за феновете на същия формат. Разбира се, хора, които се дразнят от самото съществуване на някого, едва ли попадат в целевата аудитория.

# 267
Показа моменти зад кадър от снимките на формата и тестване на игрите, неща, които обикновено са интересни за феновете на същия формат. Разбира се, хора, които се дразнят от самото съществуване на някого, едва ли попадат в целевата аудитория.
Уф, зад кадъра колко да е интересен при такъв сезон ??!!

# 268

Хубав ход на Ермина и Цветомир.
Цветелин.

# 269
Хех, да Simple Smile Благодаря за корекцията, ще оправя поста.
И отивам да търся хавлиена кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт