🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 869
  • 579
  •   1
Отговори
# 315
Всички бяха принудени накрая да заиграят Сървайвър.
Сещам се за Ганка миналата година. И тя разбра правилата на играта по принуда някъде към последната третина.

# 316
  • Другата България
Аз гледам малко назад, както всеки път.
В момента съм на играта за награда.
Та до тук, няколко неща да нахвърлям, въпреки, че не помня всичко.
Първо - абсолютното лицемерие на Геви-то, която е...какво беше - силен играч. /смях в залата/. Изключвам физиономиите ѝ и на моменти преиграната ѝ емоционалност. Обаче! 64 дни гледа и вижда, че Ермина и Цецо спят заедно, правят всичко заедно и т.н., знае, че има приятелка и всички алабализми, изговорени пред ТанчИ. И до момента това не пречеше на никой, защото бяха великолепната петорка. Сега обаче, това боде очите. Сега! Чак ми се догади от този псевдоморал.
Второ - абсолютната злопаметност на ТанчИ. Тая лъжица още я помни, и затова ще номинира Геви. Ей това е то, майката на “Фермата“, готвачка, перачка, певачка, всичко, което олицетворява една “съвременна жена“. Но лъжицата, лъжицата....
Трето - Мима пред Благо : “ Ермина и Цецо са се мачнали в Сървайвър“.
Четвърто - Геви - то определено има някакъв проблем на ментално ниво, неизживяно детство, юношество, или каквото и да е друго.
Пето - няма такова лицемерно същество като Едис Пала, великия “дизайнер“, човекът на “изкуството“ и всички подобни, които той сам си въобразява, че е. С двигателна култура на дъждовен червей, която смята, че компенсира със синузитното си гъгнене и лукавата усмивка, но чакам момента, в който ще падне там, където му е мястото.

Сега да гледам играта за имунитет, току виж ме опровергае.

# 317
Ермина се кани и "извън живота" с Цецо да поддържат отношения.

Ако не друго, поне паметни бисери се родиха този сезон.

# 318
  • Другата България
Едис....
“Страхотно“ представяне и в двете игри, агейн!

А Геви си подписа току що номинацията.

Едис пак ще се измъкне. Пфффф.....

# 319
Даньова мама с два монтирани маракаса и с два в ръце.

# 320
  • SF
Татяна видя свирка и веднага в устата. Кой знае кой я е пипал и лапал преди нея!

# 321
  • Sofia
Ще мога малко по-късно да гледам.
Спечели ли някой имунитет,или още не са играли?

# 322
  • SF
Ермина има имунитет.

# 323
  • Sofia
Офф,жалко.
Мерси много!🤗

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 03:03 от avi10

# 324
Ермина има имунитет и ще изгърми идола.

# 325
  • SF
Сега вече и ние не знаем Дани два пъти ли гласува...

# 326
Геновева продължава да ръси простотии, сякаш се намират в 12 клас, а не в Сървайвър.... и с това фамилиарничене става много противна - Ваня,това, Ваня, онова. Нито му е на опита, нито на годините.
Ако Дани е умен и знае как да си изиграе картите, ще гласува против Цецо, защото е силен играч.
Тя пък Ермина ще го играе идола.... значи чао за Генка!

# 327
  • Другата България
ТанчИ: “Хора, къде нЪ пуснаха, бе!“
ЖДНБ!
Да плаши доминиканските хорица, с тези клатещи се

Грешка ще е опита да се привлече ТанчИ, тя няма да “клъвне“. Ако успеят с Дани, ще им е достатъчно.

В случая Дани може да им обърка сметките, защото с Геви, Едис, ТанчИ и неговите два гласа могат да си го “върнат“ на Цецо.

Едис коментира Мима, че не е силна физически? Едис? Правилно ли чух?

# 328
Мисля си , че Дани е с Цецо и Ермина на този съвет. Май тя ще си изхаби идола напразно

# 329
  • София
По-сигурното е така. Пък дори и напразно. Няма смисъл на този етап да се рискува.

Общи условия

Активация на акаунт